Πώς να κάνω μια καταγραφή οθόνης από το Android 3.0 και νωρίτερα

Αυτό το σεμινάριο ισχύει για όλες τις εκδόσεις του Android 3.0 και παρακάτω, συμπεριλαμβανομένων των Android Honeycomb tablet όπως το Motorola Xoom. Αν έχετε ένα πρόσφατο τηλέφωνο ή tablet, καλή είδηση. Ίσως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πολύπλοκη μέθοδο για να πάρετε απλά μια απλή σύλληψη οθόνης.

Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει μια ενημερωμένη έκδοση Java στον υπολογιστή σας.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 20-30 λεπτά Ρύθμιση

Εδώ:

  1. Κάντε λήψη του Κιτ προγραμματιστή Android ή του SDK . Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από τον ιστότοπο του προγραμματιστή Android της Google. Ναι, αυτό είναι το ίδιο κιτ που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές εφαρμογών για να γράψουν εφαρμογές Android .
  2. Μετά την εγκατάσταση του Android Developer Kit, θα πρέπει να έχετε κάτι στον κατάλογο εργαλείων που ονομάζεται Dalvik Debug Monitor Server ή DDMS . Αυτό είναι το εργαλείο που θα σας επιτρέψει να πάρετε captured οθόνη.Θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε διπλό κλικ και να ξεκινήσει DDMS μόλις έχετε εγκαταστήσει τα πάντα. Εάν βρίσκεστε σε Mac, θα ξεκινήσει το Terminal και θα εκτελέσει το DDMS σε Java.
  3. Τώρα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Android. Οι ρυθμίσεις ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς για διαφορετικά τηλέφωνα, αλλά για έκδοση μετοχών Android 2.2:
      • Πατήστε το φυσικό κουμπί Μενού .
  4. Πατήστε Εφαρμογές .
  5. Τύπος Ανάπτυξη .
  6. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο σφάλμα USB . Είναι σημαντικό αυτό να είναι ενεργοποιημένο.
  7. Τώρα είστε έτοιμοι να συνδέσετε τα κομμάτια μαζί. Συνδέστε το τηλέφωνο Android με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB.
  8. Επιστρέψτε στο DDMS. Θα πρέπει να δείτε το τηλέφωνό σας Android που περιλαμβάνεται στην ενότητα με την ετικέτα Name . Το "όνομα" μπορεί να είναι απλώς μια σειρά γραμμάτων και αριθμών και όχι το σωστό όνομα του τηλεφώνου.
  1. Επισημάνετε το τηλέφωνό σας στην ενότητα Όνομα και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Control-S ή πηγαίνετε στο Device: Screen Capture.
  2. Θα πρέπει να δείτε μια λήψη οθόνης. Μπορείτε να κάνετε κλικ στην επιλογή Ανανέωση για νέα καταγραφή οθόνης και μπορείτε να αποθηκεύσετε ένα αρχείο PNG της ληφθείσας εικόνας. Ωστόσο, δεν μπορείτε να καταγράψετε βίντεο ή κινούμενες εικόνες.

Συμβουλές:

  1. Ορισμένα τηλέφωνα, όπως το DROID X, τοποθετούν αυτόματα την κάρτα SD όταν επιχειρήσετε να πραγματοποιήσετε λήψη, ώστε να μην καταγράφουν φωτογραφίες της συλλογής φωτογραφιών σας.
  2. Πρέπει να δείτε μια συσκευή που παρατίθεται στην ενότητα Όνομα στο DDMS για να τραβήξετε μια οθόνη.
  3. Ορισμένες συσκευές DROID είναι επίμονες και απαιτούν επανεκκίνηση πριν η ρύθμιση σφαλμάτων USB είναι αποτελεσματική, οπότε αν η συσκευή σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας και να την συνδέσετε ξανά.

Ο, τι χρειάζεσαι: