Κάντε τη δική σου κούκλα

Χαμογελάστε για την κάμερα σε μια ψεύτικη κούπα αστυνομίας πυροβόλησε

Εικόνες ανθρώπων που επικεντρώνονται μόνο στο κεφάλι ή από το μέσο στήθος και επάνω, ονομάζονται headshots ή κούπες. Mugshots μπορεί να είναι σοβαρές φωτογραφίες ή σοβαρά διασκέδαση. Ένα είδος κούτσουρου είναι η φωτογραφία των ατόμων που έχουν συλληφθεί. Αυτές είναι οι φωτογραφίες της αστυνομίας. Οι άνθρωποι προτιμούν να φτιάχνουν ψεύτικες κούπες μόνοι τους ή φίλους.

Στη συνέχεια, υπάρχουν επίσης τα γυρίσματα (headshots) που χρησιμοποιούνται σε ενημερωτικά δελτία και επιχειρηματικά φυλλάδια, σακάκια βιβλίων και σχολικά εγχειρίδια. Αυτά γενικά δεν έχουν καμία σχέση με το έγκλημα. Ποιο είδος γυαλιού θέλετε να κάνετε;

Δημιουργήστε ψεύτικες κούπες αστυνομίας

Λιγότερο τραυματικό από το να πάρεις τον εαυτό σου συλληφθέν, μπορείς να δημιουργήσεις μια ψεύτικη φωτογραφία για τον εαυτό σου ή για έναν φίλο σαν δώρο. Χρησιμοποιήστε τις ψεύτικες φωτογραφίες σε καρτ ποστάλ ή ευχετήριες κάρτες ή ως εικόνα του προφίλ σας στο Facebook. Γυρίστε την κούπα σου σε μια διασκεδαστική αφίσα WANTED με χρήση θέσεων ή ειλικρινών λήψεων, δωρεάν γραμματοσειρών και φόντου χαρτιού. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τη δική σας ψεύτικη κούπα με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή ακόμα και την κάμερα στο smartphone και το βασικό λογισμικό γραφικών (ακόμα και το Windows Paint θα λειτουργήσει για αυτό):

  1. Κοιτάξτε το κομμάτι, ανακατεύοντας τα μαλλιά σας, μη ξυρίζοντάς τα, χτενίζοντας το μακιγιάζ σας.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα απλό λευκό ή γκρι χρώμα ή ένα ελαφρύ αλλά συμπαγές φόντο.
  3. Χρησιμοποιήστε το σκληρό ή αόριστο φωτισμό.
  4. Κοιτάξτε βαριέται, μισή κοιμάται, ενοχλημένος, λίγο θυμωμένος, μεθυσμένος, μπερδεμένος ή κάνει ένα περίεργο πρόσωπο.
  5. Κρατήστε ένα σημάδι με το όνομα, την ημερομηνία και την τοποθεσία σας (ή μπορείτε να το προσθέσετε αργότερα στο λογισμικό γραφικών σας).
  6. Πάρτε μια headshot (βασικά mid-στήθος και πάνω) και μην ανησυχείτε πάρα πολύ για να είναι τέλεια στο επίκεντρο.
  7. Προαιρετικά, κάντε ταυτόχρονα ένα πρόσωπο προς τα εμπρός και μια εικόνα προφίλ και τοποθετήστε το δίπλα-δίπλα στο λογισμικό γραφικών .
  8. Περικοπή της φωτογραφίας όπως απαιτείται στο λογισμικό γραφικών. Προσθέστε ένα σημάδι αν δεν το χρησιμοποιήσατε σε μια φωτογραφία. Μην ρετουσάρετε τη φωτογραφία για να φανεί καλύτερα. Η κακή ποιότητα φαίνεται πιο ρεαλιστική.

Ή χρησιμοποιήστε έναν από αυτούς τους πόρους στο διαδίκτυο για να τροποποιήσετε το headshot σας σε μια λήψη κούπα.

Κοιτάξτε την πραγματική αστυνομία Mug Shots

Βγείτε έξω και τραβήξτε τον εαυτό σας συνελήφθη και αποκτήσετε τον εαυτό σας μια πραγματική, bona fide κράτηση της αστυνομίας. Εάν προτιμάτε να δείτε απλώς φωτογραφίες πραγματικών εγκληματιών, εδώ είναι μια συλλογή για την ψυχαγωγία σας:

Χρησιμοποιήστε το Headshots ως Mug Shots

Αν αυτό που ψάχνετε δεν είναι ένα faux αστυνομική κράτηση mugshot, τότε δεν υπάρχει καμία ανάγκη να προσπαθήσουμε να πάρει τον εαυτό σας συνελήφθη. Αντ 'αυτού, θέλετε headshots που φαίνονται καλά - όχι σαν μια γκαλερί απατεώνων παράξενων εγκληματιών. Μάθετε πώς να προετοιμάζετε για λήψη φωτογραφιών από Headshot.