Μια ολόκληρη αλλαγή Lotta Goin 'On - Η μετατροπή κάθε εντολής στο Illustrator

01 από 09

Εικονογράφος Μετασχηματισμός κάθε εντολής: Εισαγωγή

Ένα συχνά παραβλεπόμενο χαρακτηριστικό του Illustrator είναι η Μετατροπή Καθένας. Μετασχηματισμός Κάθε σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε ταυτόχρονα αρκετούς μετασχηματισμούς. Αυτή την εβδομάδα θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την εντολή και θα δούμε πώς μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και να καταστήσει την εργασία σας πιο αποτελεσματική στο Illustrator.

Μπορείτε να βρείτε την εντολή στο Object> Transform> Transform Each . Το διάγραμμα στον κόκκινο κύκλο είναι το σημείο προέλευσης: αυτό είναι το σημείο γύρω από το οποίο θα δημιουργηθούν οι μετασχηματισμοί. Βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί τώρα στο κέντρο κάνοντας κλικ στο μικρό πλαίσιο στο κέντρο του διαγράμματος. Πιθανότατα, αν δεν το έχετε αλλάξει, επειδή το κέντρο είναι το προεπιλεγμένο. Όπως μπορείτε να δείτε από το παράθυρο διαλόγου, μπορείτε να κάνετε αρκετούς μετασχηματισμούς από αυτό το διάλογο: μπορείτε να κάνετε κλίμακα, να μετακινήσετε, να περιστρέψετε ή να σκεφτείτε, έναν μετασχηματισμό κάθε φορά ή όσα θέλετε. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί αντιγραφής για να μπορείτε να εφαρμόσετε τους μετασχηματισμούς ταυτόχρονα με ένα αντίγραφο.

02 του 09

Εικονογράφος Μεταμορφώστε κάθε εντολή: Βάζοντας την σε εφαρμογή

Ας χρησιμοποιήσουμε τη Μετατροπή κάθε εντολής για να δημιουργήσετε ένα γρήγορο σχήμα λουλουδιών. Ενεργοποιήστε το εργαλείο αστέρι και ρυθμίστε τις επιλογές σε: Ακτίνα 1: 100; Ακτίνα 2: 80, Πόντοι: 25. Κάντε κλικ στο OK για να δημιουργήσετε το αστέρι και να γεμίσετε το σχήμα με ένα συμπαγές χρώμα. Το ορυχείο είναι χρυσό και το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι μεσαίου καφέ.

03 του 09

Εικονογράφος Μετασχηματισμός κάθε εντολής: Διπλότυπο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την αρχή και μεταβείτε στο Αντικείμενο> Μετασχηματισμός> Μετασχηματισμός εκάστου .
Ορίστε αυτές τις επιλογές:

04 του 09

Εικονογράφος Μεταμορφώστε κάθε εντολή: Διπλότυπο 8 φορές

Θα πρέπει να έχετε ένα δεύτερο αντίγραφο του σχήματος αστεριών πάνω από το πρώτο και να επιλέξετε το νέο αντίγραφο. Χωρίς την αποεπιλογή, πατήστε εντολή / έλεγχος + D για να αντιγράψετε τα εφέ 8 φορές. Θα πάρετε ένα ωραίο αποτέλεσμα λουλούδι πολύ γρήγορα, όπως το ένα στα αριστερά παραπάνω. Θα μπορούσατε να προσθέσετε ένα κέντρο σε αυτό για ένα γρήγορο στυλ λουλούδι. Το ένα στα δεξιά αντιγράφηκε 30 φορές.

05 του 09

Εικονογράφος Μετασχηματισμός κάθε εντολής: Διαβάθμιση

Για μια παραλλαγή, δημιουργήστε ένα άλλο αστέρι με τις ίδιες ρυθμίσεις, αλλά μην προσθέσετε εγκεφαλικό επεισόδιο. Συμπληρώστε αυτό με μια κλίση. Επαναλάβετε τη Μετατροπή κάθε εντολής χρησιμοποιώντας τις ίδιες ρυθμίσεις όπως πριν. Αυτό έγινε με τη Ματζέντα, Κίτρινη κλίση που έρχεται με το Illustrator CS στη βιβλιοθήκη βαθμίδων Συνδυασμοί χρωμάτων. Για να το φορτώσετε, ανοίξτε το μενού επιλογών της παλέτας Swatches και επιλέξτε Open Library Swatch Library> Other Library . Όταν ανοίγει το Finder (ή Explorer, αν χρησιμοποιείτε τα Windows), επιλέξτε Presets> Gradients> Color Combinations.ai . Αφού εφαρμόσετε την κλίση, ανοίξτε την παλέτα Μεταβλητό και αλλάξτε τον τύπο κλίσης από "Γραμμική" σε "Ακτινική".

06 του 09

Εικονογράφος Μετατροπή κάθε εντολής: Παραλλαγές

Χρησιμοποιήστε μια προσαρμοσμένη ακτινική κλίση και δοκιμάστε μια άλλη. Διαφορετικά, ο αριθμός των σημείων στο αστέρι (ο πιο πάνω έχει 20 βαθμούς) και η γωνία και ο αριθμός των διπλών αναπαραστάσεων για διαφορετικό βλέμμα και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο μπουκέτο μέσα σε λίγα λεπτά.

07 του 09

Illustrator Μετασχηματισμός κάθε εντολής: Άλλες χρήσεις για μετασχηματισμό κάθε

Δεν είναι όμως η μόνη χρήση της Μετατροπής κάθε εντολής! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εντολή για να τοποθετήσετε αντικείμενα ομοιόμορφα σε μια περιοχή ή στη σελίδα. Εμφανίστε τον χάρακα (cmd / ctrl + R) και πατήστε Ctrl-click (Mac) ή κάντε δεξί κλικ (PC) και επιλέξτε Pixels για να αλλάξετε τη μονάδα μέτρησης σε pixels.

Σχεδιάστε έναν κύκλο και ανοίξτε το πλαίσιο Μετατροπή κάθε διαλόγου. Ο κύκλος μου έχει δεκαπέντε pixel. Τον δώστε ένα χρώμα πλήρωσης και ένα εγκεφαλικό, αν θέλετε. Το ορυχείο είναι κόκκινο, χωρίς χτύπημα. Με τον επιλεγμένο κύκλο, ανοίξτε ξανά το παράθυρο μετασχηματισμού. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω ρυθμίσεις και κάντε κλικ στο κουμπί αντιγραφής:

Τώρα θα πρέπει να έχετε δύο κύκλους. Σημείωση: Η χρήση του cmd / ctrl + D σε αυτό το σημείο θα αντιγράψει τον κύκλο στην ίδια απόσταση με τις περισσότερες φορές που πληκτρολογείτε την εντολή. Χρησιμοποιήστε αυτό εάν θέλετε απλά μια σειρά από κουκκίδες (ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο).

08 από 09

Εφαρμογή μετασχηματισμού εικονογράφου Κάθε εντολή: Άλλες χρήσεις για μετασχηματισμό Κάθε (συνέχεια)

Επιλέξτε και τους δύο κύκλους και ανοίξτε το παράθυρο Μετατροπή κάθε διαλόγου. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω ρυθμίσεις για να δημιουργήσετε μια δεύτερη ομάδα με δύο κύκλους κάτω από την πρώτη.

Επιλέξτε τους δύο κατώτερους κύκλους και αλλάξτε το χρώμα τους, έπειτα επιλέξτε και τους τέσσερις κύκλους και σύρετέ τους στην παλέτα Swatches και ρίξτε τις για να τις αποθηκεύσετε ως δείγμα μοτίβου.

09 του 09

Εφαρμογή μετασχηματισμού εικονογράφου Κάθε εντολή: Άλλες χρήσεις για μετασχηματισμό Κάθε (συνέχεια)

Χρησιμοποιήστε ως μοτίβο συμπλήρωσης για οποιοδήποτε αντικείμενο ή κείμενο. Εάν το μοτίβο είναι πολύ μεγάλο (ή μικρό) για το αντικείμενο που γεμίζετε, μπορείτε να προσαρμόσετε το μοτίβο. Κάντε διπλό κλικ στο εργαλείο κλίμακας στην εργαλειοθήκη και στο παράθυρο διαλόγου κλίμακας, επιλέξτε Ομοιόμορφη και συμπληρώστε το ποσοστό που θέλετε να κλιμακώσετε το μοτίβο. Στην ενότητα Επιλογές, επιλέξτε ΜΟΝΟ το πλαίσιο Μοτίβα και κάντε κλικ στο OK.

Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της Μετατροπής κάθε εντολής. Για να το καταλάβετε πραγματικά, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε με όλες τις ρυθμίσεις. Ευτυχισμένος μετασχηματισμός!