Εκτυπώσιμα πρότυπα επαγγελματικών καρτών με επαγγελματική τέχνη

Λήψη, Προσαρμογή και εκτύπωση αυτών των επαγγελματικών καρτών

Τα δωρεάν πρότυπα επαγγελματικών καρτών συνοδεύονται από χρώμα και έργα τέχνης. Ορισμένοι ιστότοποι προσφέρουν μια χούφτα δωρεάν κάρτες, ενώ άλλοι έχουν πολλά πρότυπα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν. Μετά τη λήψη, ανοίξτε το πρότυπο σε ένα κατάλληλο πρόγραμμα και προσθέστε τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας. Στη συνέχεια, εκτυπώστε τις επαγγελματικές σας κάρτες στον επιτραπέζιο εκτυπωτή σας ή να τις εκτυπώσετε εμπορικά.

Παρόλο που πολλά από αυτά τα πρότυπα δημιουργούνται σε συγκεκριμένες μορφές, όπως για το Microsoft Word ή το Adobe Illustrator, πολλά λογισμικά εκτύπωσης επιτραπέζιων υπολογιστών και προγράμματα λογισμικού γραφικών μπορούν να ανοίξουν αυτές τις μορφές. Αν σας αρέσει ένα πρότυπο που σχεδιάστηκε για λογισμικό που δεν έχετε, προχωρήστε και κάντε λήψη - είναι δωρεάν - για να δείτε αν μπορείτε να τα ανοίξετε. Δεν πειράζει να το δοκιμάσετε.

DownloadFreeVector.com Πρότυπα επαγγελματικών καρτών

Αυτά τα πρότυπα είναι σε μορφές EPS ή AI, αλλά μπορούν να ανοίξουν σε πολλά προγράμματα λογισμικού που υποστηρίζουν διανύσματα, συμπεριλαμβανομένου του CorelDraw και όλων των προγραμμάτων Adobe. Περιλαμβάνει γραμματοσειρές. Δωρεάν για προσωπική ή εμπορική χρήση. Περισσότερο "

Snap2objects 5 πακέτο πρότυπου επαγγελματικής κάρτας

Αυτό το πακέτο προτύπων περιέχει 18 κάρτες σε μορφή .psd για χρήση στο Photoshop. Είναι πολύχρωμες, επαγγελματικές κάρτες με κυρίως οριζόντια διάταξη. Κάθε πακέτο περιέχει ένα ενιαίο σχέδιο σε πολλαπλά χρώματα.

Ένα δεύτερο πακέτο προτύπων είναι διαθέσιμο και από αυτήν την εταιρεία. Περισσότερο "

Πρότυπα επαγγελματικών καρτών διόρθωσης διαύλου Vector

Υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια σε μορφή .eps και .ai (Illustrator) σε αυτό το site, συμπεριλαμβανομένων πολλών γεωμετρικών σχεδίων και σετ με το ίδιο σχέδιο σε διάφορα χρώματα. Περισσότερο "

Πρότυπα επαγγελματικών καρτών BCT

Αυτά τα 12 ασπρόμαυρα πρότυπα επαγγελματικών καρτών έρχονται σε μορφές Microsoft Word, CorelDraw, InDesign και Publisher. Αυτές είναι οι βασικές διατάξεις με απλά γραφικά - τίποτα φανταστικό.

Δωρεάν πρότυπα γηπέδων επαγγελματικών καρτών

Αυτά τα πρότυπα είναι διαθέσιμα για λήψη σε μορφές του Illustrator και του Photoshop. Προσθέστε μόνο τα προσωπικά σας στοιχεία. Ο ιστότοπος προσφέρει μοναδικά, 8-up και 10-up layouts σε τρία στυλ. Περισσότερο "

Δωρεάν Εκτυπώσιμη Business Cards.net

Ελεύθερο, αλλά με μια μικρή παγίδα. Η δωρεάν έκδοση έχει το www.FreePrintableBusinessCards.net σε μικρή εκτύπωση για το σχεδιασμό-μη επεξεργάσιμο. Για μια μικρή χρέωση, μπορείτε να πάρετε το ίδιο πρότυπο χωρίς τη διεύθυνση URL. Πολλά στυλ για να διαλέξετε. Η δωρεάν έκδοση λειτουργεί σε ένα τσίμπημα, και αν σας αρέσει το βλέμμα, αγοράστε την έκδοση χωρίς URL. Περισσότερο "

Δωρεάν πρότυπα επαγγελματικών καρτών

Κάθε πρότυπο εδώ είναι ένα έγγραφο υψηλής ποιότητας CMYK JPEG ή Photoshop PSD. Η ιστοσελίδα έχει μερικά ωραία σχέδια και αρκετά από αυτά.

Το Microsoft Office Online

Ορισμένα από αυτά τα πρότυπα υποβάλλονται από κοινοτικά σχέδια. Πολλές κατακόρυφες και οριζόντιες διατάξεις επαγγελματικών καρτών σε πολλά στυλ. Μερικοί έρχονται ως ενιαίες κάρτες. άλλοι είναι 10-up σε μια σελίδα έτοιμη για εκτύπωση σε διάτρητο απόθεμα επαγγελματικών καρτών. Ελέγξτε για να δείτε ποιο πρόγραμμα της Microsoft έχουν δημιουργηθεί. Περισσότερο "

ΕκτύπωσηForLess.com

Από το PrintingForLess.com, αυτά τα πρότυπα επαγγελματικών καρτών είναι βασικά οριζόντια σχέδια με απλά γραφικά μπλοκ χρώματος. Τα 10 σχέδια είναι διαθέσιμα στα αρχεία .doc του Microsoft Word 2000 και του Word XP. Περισσότερο "

Southworth

Σε μορφή Microsoft Word, αυτά τα απλά πρότυπα επαγγελματικών καρτών σχεδιάζονται για χρήση με χαρτί Fine Business Card της Southworth. Περισσότερο "

Templates4Cards.com

Αυτή η συλλογή από 22 απλά αλλά ελκυστικά σχέδια προτύπων επαγγελματικών καρτών είναι διαθέσιμη σε μορφή .psd για το Photoshop. Τα πρότυπα μπορούν επίσης να μεταφορτωθούν σε μορφή TIF. Περισσότερο "