Ένας οδηγός για τις διαφορές μεταξύ εκτυπωτών γραφείου και γραφείου

Ο επιτραπέζιος εκτυπωτής αναφέρεται στο πραγματικό κομμάτι του υλικού, συμπεριλαμβανομένων των εκτυπωτών dot matrix, των εκτυπωτών λέιζερ και των εκτυπωτών inkjet που χρησιμοποιούνται σε σπίτια και επιχειρήσεις. Αυτοί οι εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών είναι συνήθως αρκετά μικρόι για να χωρέσουν σε γραφείο ή τραπέζι. Οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν μεγαλύτερους εκτυπωτές μοντέλου δαπέδου. Και πάλι, πρόκειται για εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την εκτύπωση εγγράφων σε χαρτί ή διαφάνειες ή σε άλλα υλικά.

Με έναν επιτραπέζιο εκτυπωτή, ένα ψηφιακό αρχείο αποστέλλεται σε έναν εκτυπωτή συνδεδεμένο σε έναν υπολογιστή (ή το δίκτυό του) και η εκτυπωμένη σελίδα είναι διαθέσιμη σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο εκτυπωτής ως πρόσωπο

Ο εμπορικός εκτυπωτής είναι στην πραγματικότητα μια επιχείρηση και ο ιδιοκτήτης και / ή οι υπάλληλοί του που εκτυπώνουν επαγγελματίες. Ένα κατάστημα εκτύπωσης μπορεί να διαθέτει εκτυπωτές (μηχανές) για ψηφιακή εκτύπωση, αλλά επίσης συνήθως έχουν πρέσες ιστού ή φύλλου για μετατόπιση λιθογραφίας και άλλες εμπορικές διαδικασίες εκτύπωσης.

Ένας εμπορικός εκτυπωτής είναι μια εταιρεία εκτύπωσης που εκτυπώνει ένα αρχείο χρησιμοποιώντας μια από τις διάφορες μεθόδους, που συχνά περιλαμβάνουν έναν εκτυπωτή. Η μέθοδος εκτύπωσης που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί επηρεάζει τον τρόπο προετοιμασίας του ψηφιακού αρχείου. Οι εμπορικοί εκτυπωτές απαιτούν συνήθως πολύ συγκεκριμένες εργασίες προετοιμασίας αρχείων ή προετοιμασίας εκτύπωσης.

Γνωρίζοντας ποια είναι η κατάσταση

Όταν συναντάτε οδηγίες σε άρθρα και σεμινάρια για εκδόσεις γραφικών για να "μιλήσετε στον εκτυπωτή σας", δεν σας λέμε να ψιθυρίζετε στο inkjet σας ή να εμπλακείτε στον εκτυπωτή λέιζερ σε μια ουσιαστική συζήτηση, αν και μερικές απότομες λέξεις μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα όταν ο εκτυπωτής εμπλοκές ή εξαντληθείτε με μελάνι στη μέση μιας εργασίας εκτύπωσης. Μπορείτε ασφαλώς να υποθέσετε ότι "μιλήστε στον εκτυπωτή σας" σημαίνει διαβούλευση με την εμπορική υπηρεσία εκτύπωσης σχετικά με την εργασία εκτύπωσης.

Οι οδηγίες για την "αποστολή του εγγράφου στον εκτυπωτή σας" θα μπορούσαν να αφορούν τον άνθρωπο (ή τη γυναίκα) ή το μηχάνημα. Θα πρέπει να είναι εμφανές από το πλαίσιο της σελίδας εάν αυτό σημαίνει να χτυπήσετε το κουμπί εκτύπωσης στο λογισμικό σας ή να πάρετε ένα ψηφιακό αρχείο στο τυπογραφείο σας για εμπορική εκτύπωση. Άλλοι όροι που χρησιμοποιούνται για έναν εμπορικό εκτυπωτή είναι ένα τυπογραφείο, ένας εκτυπωτής offset, ένας γρήγορος εκτυπωτής (θέσεις όπως το Kinko's) ή ένα γραφείο εξυπηρέτησης - τεχνικά διαφορετικό, αλλά ένας εκτυπωτής και ένα γραφείο εξυπηρέτησης μπορεί μερικές φορές να παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες. Ο όρος "πάροχος υπηρεσιών" μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως γραφείο εξυπηρέτησης είτε ως κατάστημα εκτύπωσης.