Δωρεάν ιδιωτικά δωμάτια συνομιλίας βίντεο

Δημιουργήστε και φιλοξενήστε τη δική σας ιδιωτική αίθουσα συνομιλίας

Δωρεάν chat rooms παρέχουν μεγάλες ευκαιρίες να συνομιλήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είτε θέλετε ένα δωμάτιο συνομιλίας με δυνατότητες γραφής ή συνομιλία μέσω webcam , όλοι αυτοί οι ιστότοποι υποστηρίζουν πλήρως τη συνομιλία με βίντεο και κείμενο.

Αυτό που κάνει αυτούς τους δικτυακούς τόπους συνομιλίας διαφορετικούς από άλλους χώρους συνομιλίας είναι ότι προορίζονται ειδικά για κατ 'απαίτηση, πρόσωπο με πρόσωπο ή ομάδα συνομιλίας μεταξύ ατόμων που γνωρίζετε. Όταν και οι δυο σας ορίσετε έναν λογαριασμό, μπορείτε να συνομιλήσετε ιδιωτικά μεταξύ τους, συχνά από τον υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet σας .

Οι περισσότεροι δωρεάν ιδιωτικοί παροχείς χώρου συνομιλίας απαιτούν ένα όνομα οθόνης ή έναν λογαριασμό για να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Όλα αυτά που αναφέραμε εδώ είναι απολύτως δωρεάν.

Γονείς: Να εκπαιδεύετε πάντα τον εαυτό σας και τα παιδιά για τους κινδύνους των online αρπακτικών παιδιών . Μάθετε πώς να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του παιδιού σας στο διαδίκτυο (και σε smartphones!), Να αποκλείετε την πρόσβαση σε ιστότοπους ή να απενεργοποιείτε μια κάμερα εάν ανησυχείτε για το παιδί σας που έχει πρόσβαση σε αυτές και σε άλλες παρόμοιες τοποθεσίες.

Skype

Skype

Το Skype είναι άκρως δημοφιλές και εξαιρετικά γνωστό σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί εξαιρετικά καλά για την κατασκευή ιδιωτικών χώρων συνομιλίας μεταξύ δύο ή περισσότερων ανθρώπων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype για να στέλνετε μηνύματα κειμένου, emojis, GIF, εικόνες και ακόμη και ζωντανή ροή βίντεο ή / και ήχο στους άλλους παραλήπτες της αίθουσας συνομιλίας.

Αυτό που κάνει το Skype διαφορετικό από μια απλή εφαρμογή κλήσης βίντεο είναι ότι μπορείτε εύκολα να συνομιλήσετε ταυτόχρονα. Ρυθμίστε το βίντεο και αφήστε το στην άκρη, ώστε να μπορείτε να δείτε το παράθυρο μηνυμάτων για την αποστολή κειμένων και φωτογραφιών, και έχετε τον εαυτό σας τον δικό σας ιδιωτικό χώρο.

Υπάρχουν δύο επιλογές για τη χρήση του Skype ως δωρεάν ιδιωτικό chat room. Το ένα είναι κατ 'απαίτηση όπου πληκτρολογείτε απλά ένα όνομα χρήστη και ξεκινάτε ένα δωμάτιο για να μοιραστείτε τον ιδιωτικό σύνδεσμο με οποιονδήποτε και το άλλο είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Skype και να λάβετε το λογισμικό στο τηλέφωνό σας ή στον υπολογιστή σας.

Σημείωση: Η χρήση του Skype με τον πρώτο τρόπο είναι μια εξαιρετική μέθοδος για τη δημιουργία μιας ασφαλούς αίθουσας συνομιλίας ανάμεσα σε δύο άτομα, ειδικά παιδιά. Μόλις ο δημιουργός της συνομιλίας κάνει το δωμάτιο και μοιραστεί τη σύνδεση και οι παραλήπτες αρχίσουν να μιλάνε, ο διαχειριστής μπορεί να απενεργοποιήσει τη διεύθυνση URL κοινής χρήσης, έτσι ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να συμμετάσχει στη συζήτηση. Περισσότερο "

εμφανίζονται σε

© appear.in

Ένα άλλο εντελώς δωρεάν ιδιωτικό βίντεο και κείμενο chat room ονομάζεται show.in. Λειτουργεί από τον υπολογιστή και την κινητή συσκευή σας και υποστηρίζει έως και τέσσερα άτομα στο ίδιο δωμάτιο.

Δείτε πώς λειτουργεί: επιλέξτε ένα όνομα για την αίθουσα συζήτησης και συνδέστε την κάμερα web. Μια στιγμή αργότερα, απλά μοιραστείτε τη διεύθυνση URL με οποιονδήποτε και μπορούν να μεταβούν απευθείας σε μια συνομιλία μέσω βίντεο μαζί σας.

εμφανίζεται επίσης υποστηρίζει τακτική ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου και ακόμη και σας επιτρέπει να το κάνετε ενώ είστε συνομιλητές μέσω βίντεο. Μια άλλη όμορφη λειτουργία που υποστηρίζεται σε αυτό το δωμάτιο συζήτησης είναι η κοινή χρήση της οθόνης, αλλά πρέπει να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα για να το κάνετε αυτό.

Σημείωση: Αν εγγραφείτε για λογαριασμό, ο οποίος είναι εξ ολοκλήρου προαιρετικός, μπορείτε να ξεκλειδώσετε άλλες λειτουργίες όπως τη δυνατότητα αποθήκευσης του ονόματος δωματίου, έτσι ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει όταν φύγετε. Θα μπορείτε επίσης να κλειδώσετε το δωμάτιο, ώστε οι παραλήπτες να χτυπήσουν (να ζητήσουν πρόσβαση) για να μπουν μέσα. Περισσότερα »

Google Hangouts

Η Google αντικατέστησε την εφαρμογή συνομιλίας με την ονομασία Talk ή Gtalk με το Google Hangouts .

Το Hangouts ενσωματώνεται με τα εργαλεία επικοινωνίας της Google, όπως το Google+ και το Gmail. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν φωνητικές κλήσεις, να κρατούν συνεδρίες τηλεδιάσκεψης, να συνομιλούν με κείμενο και να κάνουν δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου σε οποιοδήποτε τηλέφωνο παγκοσμίως και με φτηνές χρεώσεις VoIP.

Το Google Hangouts λειτουργεί από τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet σας. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εδώ.

Συμβουλή: Υπάρχει μια σειρά κρυφών κρυφών λειτουργιών που μπορείτε να παίξετε με το Google Hangouts. Περισσότερο "

TinyChat

© Techcrunch

Το TinyChat είναι πολύ περισσότερο από μια ιδιωτική υπηρεσία chat, αφού φιλοξενεί πολλά δωμάτια προσβάσιμα από το κοινό για να συμμετάσχει κανείς. Ωστόσο, έχουν μια λειτουργία Instant Room που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη στιγμή χωρίς καν να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη.

Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο TinyChat σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας ιδιωτικό chat room. Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο δωμάτιό σας πρέπει να γνωρίζει την ακριβή διεύθυνση για να φτάσει εκεί, το οποίο το TinyChat αλλάζει κάθε φορά που δημιουργείτε ένα νέο δωμάτιο.

Το TinyChat υποστηρίζει και συνομιλία με βίντεο και κείμενο. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να επιλέξετε αν θα μοιραστείτε μόνο το βίντεό σας, τον ήχο ή και τα δύο. Όπως και οι περισσότερες αίθουσες συνομιλίας, μπορείτε να κάνετε κείμενο και να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα το βίντεο.

Μαζί με το κείμενο, το TinyChat σάς επιτρέπει να μοιράζεστε άμεσα τα βίντεο του YouTube με τη συνομιλία, έτσι ώστε οι παραλήπτες των δωματίων σας να μπορούν να παρακολουθούν το ίδιο βίντεο ταυτόχρονα.

Αυτή η δωρεάν υπηρεσία ιδιωτικού chat μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο τηλέφωνο, στο tablet και στον υπολογιστή σας. Περισσότερο "