Τι σημαίνει το ακρωνύμιο RUH;

Αυτό το ενδεικτικό ακρωνύμιο δεν είναι ένα που θα δείτε οπουδήποτε online

Μήπως κάποιος απλώς σας έστειλε το μήνυμα ή το κείμενο αρκτικόλεξο RUH; Εάν ναι, εδώ πρέπει να ξέρετε για αυτό, ώστε να μπορείτε να απαντήσετε με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.

Αν είστε εξοικειωμένοι με το σημερινό σύγχρονο αργά, μπορεί ήδη να είστε σε θέση να πείτε αμέσως ότι κάποιος που σας στέλνει αυτό το ακρωνύμιο δεν σας ρωτά εάν είστε φυσικά εξοπλισμένος με κέρατα.

Η έννοια του RUH

Η λέξη H στο ακρωνύμιο RUH είναι ένας ακατέργαστος όρος αργκό για τη λέξη που προκάλεσε. Όταν αντικαταστήσετε την λέξη H με αυτό, καταλήγετε στο ερώτημα, "Είστε ξύπνησε;"

Έτσι, όταν ένα άτομο βάζει το RUH σε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ή κείμενο , αυτό που πραγματικά θέλει είναι να γνωρίζει εάν ο παραλήπτης προκαλείται (πιθανότατα σε σχέση με το άτομο που το ρωτάει). Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Πώς χρησιμοποιείται συνήθως το RUH

Δεδομένου ότι το RUH είναι ένα σεξουαλικά υποδηλωτικό ακρωνύμιο που περιέχει έναν χυδαίο όρο αργαλειού, είναι συχνά ένα ακρωνύμιο που σώζεται για ανθρώπους που θέλουν να συνδεθούν με φυσικά στενούς τρόπους. Για προφανείς λόγους, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αυτό ιδιωτικά, σε αντίθεση με ανοιχτά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για όλους τους φίλους και τους οπαδούς τους να δουν.

Τα ζευγάρια σε μια δεσμευμένη σχέση θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν, ενώ τα μηνύματα κειμένου μεταξύ τους (αλλιώς γνωστά ως "sexting") ή ένας ξένος θα μπορούσαν να το πουν σε έναν άλλο ξένο μέσω ιδιωτικού μηνύματος σε ένα dating site . Ομοίως, συνήθως απευθύνεται σε ένα μόνο άτομο. Είναι απίθανο να βλέπετε κάποιον να δημοσιεύει το RUH ως ενημερωτικό υλικό στο Twitter ή στο Facebook, ελπίζοντας να βγάλει εκατοντάδες ή και χιλιάδες απαντήσεις από πολλούς ανθρώπους.

Πώς να απαντήσετε όταν κάποιος ρωτά "RUH";

Η απάντηση ενός ατόμου σε αυτό το ακρωνύμιο μπορεί να είναι υπό μορφή συμφωνίας, διαφωνίας, παράνομης συμπεριφοράς ή ακόμα και αδιαφορίας. Όλα εξαρτώνται από τη σχέση μεταξύ κάθε ατόμου, τα προσωπικά του ενδιαφέροντα και το επίπεδο άνεσης που αισθάνονται με τη χρήση της γλώσσας αυτής σε απευθείας σύνδεση ή σε μηνύματα κειμένου.

Κάποιος που θέλει να συνδεθεί με κάποιον με φυσικό τρόπο και είναι ενθουσιασμένος από το ενδιαφέρον ενός δυνητικά ελκυστικού υποψηφίου μπορεί να απαντήσει στην ερώτησή του για το RUH με "ναι". Από την άλλη πλευρά, κάποιος που δεν ψάχνει για φυσική οικειότητα συγκεκριμένα με το άτομο που ρωτά RUH (αν όχι καθόλου) μπορεί να ανταποκριθεί με "όχι".

Αν κάποιος που βρίσκεται στο λήμμα αυτού του αρκτικόλεξο αισθάνεται άβολα ή προσβεβλημένος, μπορεί να επιλέξει να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν ώριμο και ειλικρινή τρόπο ή απλά να αγνοήσει τον αγγελιοφόρο, αποφεύγοντας να δώσει οποιαδήποτε απάντηση καθόλου. Κανείς δεν χρωστάει κανέναν απάντηση όταν στέλνει αυτό το συγκεκριμένο ακρωνύμιο (ή οποιοδήποτε σεξουαλικά υποβλητικό περιεχόμενο καθόλου, για αυτό το ζήτημα) -ιδίως αν είναι απόλυτα ξένος.

Όταν πρέπει και δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το RUH

Το ακρωνύμιο RUH δεν χρησιμοποιείται για τίποτα άλλο παρά για να ζητάει από ένα άλλο άτομο την κατάσταση της σεξουαλικής διέγερσης, οπότε αν δεν ενδιαφέρεστε να μάθετε πόσο διεγερμένοι είναι, πρέπει να ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ακρωνύμιο. Και ακόμα κι αν είστε, αυτό δεν σας δίνει αυτόματα την ευκολία να το χρησιμοποιήσετε.

Όλοι αξίζουν να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και δεν μπορείτε πάντοτε να πείτε με ακρίβεια εάν ένα άτομο θα είναι άνετο με αυτό το είδος ερωτήματος - είτε είναι πραγματικά προκληθεί / ενδιαφέρεται ή όχι. Αυτό το ακρωνύμιο θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείται με εξαιρετική προσοχή, ωστόσο, οι παρακάτω οδηγίες μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα όταν μπορεί ή δεν μπορεί να είναι κατάλληλη για χρήση.

Όταν μπορεί να είναι εντάξει η χρήση του RUH:

Όταν πιθανώς δεν είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε το RUH: