Αναθεώρηση: Χιονάνθρωπος Power Tek SLPower 7 Φορτιστής

Φορητή μπαταρία USB διαθέτει διπλές εισόδους, γρήγορη φόρτιση

Αν τα αυτοσχέδια φλας που συναθροίζονται γύρω από τα σημεία πώλησης του αεροδρομίου είναι οποιαδήποτε ένδειξη, η λήψη χυμού για φορητές συσκευές ενώ ταξιδεύετε είναι ένα είδος μεγάλης συμφωνίας. Heck, φτάνετε σε αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια των κορυφαίων ωρών ταξιδιού και θα δείτε καλλιεργημένους άνδρες και γυναίκες να επικεντρώνουν την επικράτειά τους γύρω από εκείνες τις ηλεκτρικές πρίζες, όπως η δύναμη πεινασμένοι πολεμιστές σε ένα παιχνίδι Total War . Ναι, καλύτερα τα μάτια σας από την προμήθεια χυμού μου εάν ξέρετε τι είναι καλό για εσάς, φίλε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάποιον, όπως ο δικός σας, να σας δοθεί όλο το υλικό που απολαμβάνω κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Ως βετεράνος πολλών διελεύσεων και διεθνών πτήσεων, η λίστα μου με ταξιδιωτικά gadgets περιλαμβάνει συνήθως smartphones, MP3 player, φορητές συσκευές τυχερών παιχνιδιών και tablet όπως το iPad. Ως εκ τούτου, μια πηγή ενέργειας είναι πάντα ψηλά στον κατάλογο προτεραιοτήτων μου όταν βάζω μαζί μου "στρατηγική" ταξίδια. "

Και πάλι, μια ηλεκτρική πρίζα δεν είναι πάντοτε προσβάσιμη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ίσως κάποιος τύπος με ένα συγκρότημα Napoleon να αποφασίσει να ανοίξει μια έξοδο για μια ώρα. Ίσως δεν υπάρχει καμία διέξοδος διαθέσιμη καθόλου. Σε κάθε περίπτωση, τέτοια σενάρια καθιστούν φορητές μπαταρίες όπως το SLPower 7 Snow Lizard ένα σημαντικό μέρος της επιλογής ταξιδιωτικών gadgets κάθε ταξιδιώτη. Τώρα, με τα χρόνια, έχω εξετάσει το δίκαιό μου μερίδιο φορητών φορτιστές και μπαταρίες σε αυτό το site. Αυτό περιλαμβάνει το πολύχρονο workhorse μου, το Just Mobile Gum Plus ή ακόμα πιο μοναδικές παραλλαγές, όπως το ηλιακό Pico Freeloader ή το φορτιστικό ηχείο Scosche Boomstream . Όπως αυτές οι προαναφερόμενες φορητές μπαταρίες, η SLPower 7 χρησιμοποιεί ένα σύστημα φόρτισης με βάση το USB. Σχεδιασμένο για να λειτουργεί με τη σημερινή σειρά δημοφιλών συσκευών, το SLPower 7 μπορεί να φορτίζει σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω σύνδεσης USB, όπως smartphones ή ακόμα και tablet. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένας - ή ακριβέστερα - δύο διαφοροποιητικοί παράγοντες που ξεχώρισαν την Lizard Lizard από πολλούς από τους ανταγωνιστές της.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες φορητές μπαταρίες, η SLPower 7 διαθέτει δύο υποδοχές σύνδεσης USB αντί για μία μόνο. Αυτό είναι ιδανικό για τους ανθρώπους που ταξιδεύουν με πολλές συσκευές και δεν θέλουν να γυρίσουν τα δίδυμα - κεφάλια - με το μικρό ναυάγιο Napoleon από την πύλη της αεροπορικής εταιρείας. Είναι ακόμα καλύτερο για ανθρώπους με πολλαπλές συσκευές, όπως προσωπικό τηλέφωνο και τηλέφωνο εργασίας, επειδή μπορείτε να χρεώνετε και τους δύο ταυτόχρονα.

Οι ικανότητες πολλαπλής αποθήκευσης της SLPower 7 λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με την υψηλή χωρητικότητα των 7.000 εκατομμυρίων ωρών - ή mAh για όμορφους διαβόλους πολύ τεμπέλης για να πληκτρολογήσουν εκατομμύρια ώρες ξανά και ξανά στην ανασκόπηση τους (αναρωτιέμαι ποιος θα μπορούσε να είναι). Για να το θέσουμε στο πλαίσιο, τα iPhone 4S και 5 χρησιμοποιούν μπαταρίες λίγο πάνω από 1.400 mAh, το Samsung Galaxy S3 είναι 2.100 mAh και το iPad 2 είναι απλά ένα smidgen κάτω από 7.000 mAh. Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ήμουν σε θέση να χρεώνω το iPhone 4S μου δύο φορές, το Galaxy μου S3 μία φορά και ένα MP3 player μιά φορά πριν από την SLPower 7 έτρεξε χυμό. Η ταχύτητα φόρτισης για τις συσκευές είναι επίσης αρκετά γρήγορη και ήμουν σε θέση να χρεώσω σημαντικά και τα δύο τηλέφωνά μου την ίδια ώρα σε μόλις δύο ώρες περίπου. Ένα άλλο θετικό για το Snow Lizard είναι ότι διατηρεί το φορτίο του για τις ημέρες, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συνεχή σύνδεση του για να το κρατήσει σε πλήρη χωρητικότητα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν μια 7ωρη φόρτιση για την ίδια την μπαταρία, απλώς συνδέστε την κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, φορτίζει τα νεότερα μοντέλα iPad με μεγαλύτερες μπαταρίες μόλις στα μισά. Τέλος, η Lizard Lizard δεν είναι συμβατή με τα δισκία των 19 volt. Παρά τα προβλήματά της, το Snow Lizard SLPower 7 είναι ένα στερεό φορτιστή με βάση το USB που κάνει τη δουλειά του. Αν ενδιαφέρεστε για μια φορητή μπαταρία με σχετικά μεγάλη χωρητικότητα που μπορεί να χυθεί πολλαπλές συσκευές, τότε αυτό αξίζει ένα βλέμμα.

Βαθμολογία: 4 αστέρια από 5

Μακροπρόθεσμη ενημέρωση: Τρία χρόνια μετά την αρχική αναθεώρηση του φορτιστή Snow Lizard, η συσκευή εξακολουθεί να είναι ισχυρή και εξακολουθεί να διατηρεί μια καλή χρέωση. Καθώς κάποιος που έχει δει πολλούς φορτιστές είτε σπάσει είτε αρχίζει να χάνει χυμό με την πάροδο των ετών, η απόδοση της Σαύρας του Χιονιού είναι εντυπωσιακή. Αν έπρεπε να το ποντάρω πάλι, θα ήμουν στηριζόμενος στο να του δώσω ένα επιπλέον μισό αστέρι δεδομένου πόσο καλά έκλεισε.

Για περισσότερες επιλογές χυμού gadget στο δρόμο, δείτε τα άρθρα μας σχετικά με τους φορητούς φορτιστές.