Αναθεώρηση: Ηλιακός φορτιστής Pico Freeloader

Το Freeloader τοποθετεί την ηλιακή ενέργεια σε μικρή συσκευασία

Ως νεαρό και περιπετειώδες παιδί, κάποτε ανακάλυψα ότι αφήνοντας τις πεθαίνουν μπαταρίες AA κάτω από τον ήλιο, τελικά κατέληξα να τους δώσω λίγο επιπλέον χυμό. Χορηγήθηκε, δεν ήταν πολύ ενέργεια ώθηση. Επιπλέον, υπήρχε το μικρό επικίνδυνο γεγονός ότι το να το κάνεις πάρα πολύ προκάλεσε τις μπαταρίες να αρχίσουν να διαρρέουν κάποια αρκετά άσχημα πράγματα

Γρήγορα προς τα εμπρός στο παρόν και εδώ βρήκα τον εαυτό μου δοκιμάζοντας έναν ηλιακό φορτιστή bonafide: Pico του Freeloader. Ας πούμε ότι ανυπομονώ να είμαι σε θέση να αφήσω αυτό το κορόιδο κάτω από τον ήλιο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για icky καφέ υλικό που διαρρέει από τα εσωτερικά του.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΦΟΡΗΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

CONS

ΚΛΕΙΣΙΜΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ

Ακόμα και με τους λόξυγκας, το The Freeloader Pico κάνει καλή δουλειά όσον αφορά τους ηλιακούς φορτιστές. Το γεγονός ότι μπορείτε επίσης να το φορτίσετε γρήγορα με συμβατικά μέσα είναι ένα πλεονέκτημα σε περίπτωση που χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε σε καιρικές συνθήκες. Συνολικά, αυτή είναι μια συσκευή που προσφέρει μεγάλη παρά το μικρό της μέγεθος.