Πώς να κάνετε Snapchat Screenshots

Μάθετε για τους κινδύνους της λήψης φωτογραφιών στιγμιότυπων Snapchat

Θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε ένα στιγμιότυπο οθόνης Snapchat ; Είναι πιο εύκολο από ό, τι μπορεί να νομίζετε, αλλά προτού δοκιμάσετε ακόμη, θα θελήσετε να συνεχίσετε την ανάγνωση για να μάθετε ποιες είναι οι συνέπειες.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την δημοφιλής εφαρμογή instant messenger , το Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν μπροστά και πίσω με φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται μόλις ανοιχτούν και προβληθούν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο ως ιστορίες που μπορούν να προβληθούν για 24 ώρες.

Εάν αντιδράσετε γρήγορα, μπορείτε να αποθηκεύσετε επιτυχώς ένα μήνυμα φωτογραφίας, λαμβάνοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης πριν από την προβολή των 3 έως 10 δευτερολέπτων προβολής. Φαίνεται αβλαβές, αλλά μπορεί να γίνει άσχημο.

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο οι χρήστες συλλαμβάνουν στιγμιότυπα οθόνης και ορισμένα από τα σχετικά θέματα και τις τάσεις που προέκυψαν εξαιτίας αυτού.

Πώς να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης Snapchat

Η λήψη ενός στιγμιότυπου Snapchat δεν διαφέρει από το να τραβήξετε ένα screenshot οτιδήποτε άλλο. Για τα περισσότερα τηλέφωνα, κρατώντας πατημένα δύο από τα κουμπιά.

Σε ένα iPhone: Κατά την προβολή μιας εικόνας Snapchat, πατήστε ταυτόχρονα το πλήκτρο home και το κουμπί on / off.

Σε Android: Αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος της συσκευής Android που έχετε, αλλά γενικά θα πρέπει να μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο έντασης ταυτόχρονα με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης / βλέποντας μια εικόνα Snapchat.

Θα γνωρίζετε ότι έχει ληφθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης εάν ακούσετε το φλας να σβήνει και / ή εάν δείτε το φλας στην οθόνη σας. Το στιγμιότυπο οθόνης συνήθως αποθηκεύεται αυτόματα στο ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής ή σε άλλο φάκελο πολυμέσων.

Προειδοποίηση: Η λήψη ενός στιγμιότυπου Snapchat θα ενεργοποιήσει την εφαρμογή ώστε να στείλει μια ειδοποίηση στον φίλο που έστειλε το στιγμιότυπο.

Έτσι, αν ανοίξετε ένα μήνυμα από έναν φίλο και αποφασίσετε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα αποσταλεί ένα αυτόματο μήνυμα στον φίλο, ο οποίος θα ειδοποιεί ότι έλαβε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματός του. Ομοίως, αν στείλετε ένα κουτάβι σε κάποιον και αποφασίσουν να τραβήξουν ένα στιγμιότυπο οθόνης, θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώσει για αυτό.

Μπορείτε να πάρετε ένα screenshot Snapchat χωρίς την ειδοποίηση;

Πολλοί άνθρωποι έχουν καταλάβει τα hacks για να πάρουν γύρω από το χαρακτηριστικό γνώρισμα screenshot γνωστοποίηση στο παρελθόν, αλλά όπως Snapchat ενημερώνει συνεχώς την εφαρμογή του για να το βελτιώσει, hacks που κάποτε λειτούργησε μπορεί να μην λειτουργήσει με τρέχουσες ή μελλοντικές εκδόσεις της εφαρμογής Snapchat. Αυτός είναι ακριβώς ο τρόπος που πηγαίνει.

Ο Σύμβουλος του PC είχε προηγουμένως μια καλή στρατηγική που περιελάμβανε την πλήρη φόρτωση του λαμβανόμενου κουμπιού (χωρίς να το ανοίξει ακόμα) και στη συνέχεια τη θέση της συσκευής σας σε λειτουργία αεροπλάνου για να δείτε και να προβάλετε την εφαρμογή. Αυτό, δυστυχώς, δεν λειτουργεί πλέον ως εργασία γύρω από την ειδοποίηση οθόνης, οπότε η μόνη πραγματική επιλογή που έχετε πραγματικά είναι να χρησιμοποιήσετε μια άλλη συσκευή για να τραβήξετε το snap.

Να μένετε ασφαλείς στο Snapchat

Η ειδοποίηση οθόνης είναι μια χρήσιμη λειτουργία που αποσκοπεί στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, αλλά δεν εγγυάται ότι οι χρήστες δεν θα προσπαθήσουν να αποθηκεύσουν τις φωτογραφίες σας . Είτε λαμβάνετε ειδοποίηση είτε όχι, να έχετε κατά νου ότι οτιδήποτε στείλετε σε κάποιον μέσω του διαδικτύου μπορεί να αποθηκευτεί χωρίς να το ξέρει και να έχει πάλι πρόσβαση - ακόμα και μέσω του Snapchat.

Pro συμβουλή: Μη στείλετε τίποτα μέσω του Snapchat που νομίζετε ότι μπορεί να λυπηθείτε για την αποστολή.

Το Snapchat είναι γνωστό ότι χρησιμοποιείται για να στείλει ή να "στείλει" προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο. Είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αφού θα διαγραφούν και θα φύγουν για πάντα μετά από μερικά δευτερόλεπτα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι εξίσου επικίνδυνη με οποιαδήποτε άλλη μορφή sexting.

Μπορείτε να κάνετε μια απλή αναζήτηση για "στιγμιότυπα οθόνης Snapchat" σε οποιοδήποτε δίκτυο εικόνων, όπως το Google Images , το Tumblr ή οπουδήποτε αλλού, για να δείτε την απόδειξη του. Μια γρήγορη αναζήτηση θα αποκαλύψει ότι πολλοί άνθρωποι σώζουν στιγμιότυπα οθόνης Snapchat και τα δημοσιεύουν αλλού online.

Μείνετε έξυπνοι όταν χρησιμοποιείτε το Snapchat. Μην στέλνετε γυμνά, ακατάλληλες φωτογραφίες / βίντεο ή άλλα προσωπικά μηνύματα εκτός εάν είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες. Γονείς, μιλήστε στο παιδί σας ή έφηβος για αυτό εάν έχουν ένα smartphone ή έχουν φίλους που χρησιμοποιούν το Snapchat.

Ακριβώς επειδή κάτι online διαγράφεται δεν σημαίνει ότι έχει πάει για καλό.