Πολιτική κωδικού πρόσβασης: Αποθηκεύστε κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας αναστρέψιμη κρυπτογράφηση

Ρύθμιση των ρυθμίσεων πολιτικής κωδικού πρόσβασης του Vista

Η ενεργοποίηση των κωδικών πρόσβασης καταστήματος με χρήση της αντιστρεπτής κρυπτογράφησης καθορίζει εάν τα Windows αποθηκεύουν κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας αναστρέψιμη κρυπτογράφηση.

Η ενεργοποίηση αυτού του στόχου είναι ουσιαστικά ίδια με την αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης σε απλό κείμενο που είναι ανασφαλής και δεν συνιστάται. Ο σκοπός αυτής της ρύθμισης πολιτικής είναι να παρέχει υποστήριξη για εφαρμογές που χρησιμοποιούν πρωτόκολλα που απαιτούν γνώση του κωδικού πρόσβασης του χρήστη για σκοπούς πιστοποίησης. Η ενεργοποίηση αυτής της ρύθμισης πολιτικής θα πρέπει να είναι μια τελευταία λύση που χρησιμοποιείται μόνο σε ακραίες καταστάσεις όπου δεν υπάρχει εναλλακτική λύση και οι απαιτήσεις εφαρμογής υπερτερούν της ανάγκης προστασίας των πληροφοριών κωδικού πρόσβασης.

Οι αποθηκευτικοί κωδικοί πρόσβασης που χρησιμοποιούν την αναστρέψιμη κρυπτογράφηση πρέπει να είναι ενεργοποιημένοι όταν χρησιμοποιείτε τον έλεγχο ταυτότητας CHAP (Πρωτόκολλο ελέγχου ταυτότητας Challenge-Handshake Protocol) μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης ή Υπηρεσιών Internet Authentication Services (IAS). Απαιτείται επίσης όταν χρησιμοποιείτε τον έλεγχο ταυτότητας Digest στις υπηρεσίες Internet Information Services (IIS).

Προεπιλογή: Απενεργοποιημένη