Η χαμηλή πτώση: Kindle Fire HD Kids Edition

Ένα τραχύ και σκληρό δισκίο Amazon για παιδιά

Σε χαρτί, τα παιδιά και τα δισκία είναι μια καλή εφαρμογή. Από τη φορητότητα τους και την ικανότητά τους να ψυχαγωγούν τους νέους μέσω ταινιών, παιχνιδιών και διασυνδέσεων, οι πλάκες μοιάζουν με τον τέλειο σύντροφο για τα παιδιά.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο αγώνας δεν είναι τόσο τέλειος. Έχετε ιστορίες φρίκης, για παράδειγμα, των παιδιών που καταγράφουν μεγάλους λογαριασμούς κατά την αγορά εφαρμογών ή περιεχομένου σε παιχνίδι. Τα νεώτερα παιδιά μπορούν επίσης να είναι τραχιά στις συσκευές τους, με δισκία που δεν έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για να αντέχουν σε έναν τόνο σωματικής κακοποίησης.

Ήταν με αυτό το σκηνικό που Amazon εισήλθε στο χώρο των δισκίων των παιδιών με το δικό Kindle Fire HD Kids Edition . Σπορτίζοντας ένα πολύχρωμο σχέδιο, το Fire HD Kids Edition σπεύδει να πει ότι είναι μια συσκευή που απευθύνεται σε μικρά παιδιά. Έτσι είναι η συσκευή παιχνιδιού απλού παιδιού σε σύγκριση με τα σταθερά tablet, όπως το iPad , το Nexus 7 ή το Microsoft Surface ; Εδώ είναι η lowdown για τη νέα πλάκα του Αμαζονίου για τα παιδιά.

Είναι εκπληκτικά μεγάλωσαν: Τα δισκία των παιδιών μπορεί να είναι σαν καραμέλα των παιδιών. Μπορούν να είναι μεγάλα για το χρώμα και τη ζάχαρη, αλλά πραγματικά αραιά στην ουσία. Έχω δει το δίκαιο μερίδιο των δισκίων που λειτουργούν περισσότερο σαν παιχνίδια, αλλά το Kindle Fire HD Kids Edition δεν είναι ένα από αυτά. Παρά το πολύχρωμο εξωτερικό του κέλυφος, τα εσωτερικά του στοιχεία είναι τα ίδια με αυτά που θα βλέπατε σε ένα bonafide σχιστόλιθο. Διαθέτει επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα που χρησιμεύει ως ο εγκέφαλός του, μια οθόνη υψηλής ευκρίνειας και κάμερες τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος. Στην πραγματικότητα, είναι βασικά το Kindle Fire HD της Amazon τυλιγμένο σε σκληρότερο εξωτερικό χώρο.

Είναι δύσκολο: Η οθόνη Gorilla Glass είναι ωραία, αλλά αυτή είναι η ίδια για την πορεία με πολλά δισκία αυτές τις μέρες. Αντ 'αυτού, το "Kid-Proof Case" είναι αυτό που διακρίνει το Kids Edition από το Fire HD και τα περισσότερα δισκία γενικά. Οι εξωτερικοί χώροι προσθέτουν μια χροιά χρώματος καθώς και επιπλέον πρόσφυση για μικρά χέρια. Η κύρια δουλειά του, ωστόσο, είναι να αντέξει τις σταγόνες και κάθε είδους κακοποίηση. Πόσο καλά κάνει αυτό το κομμάτι της δουλειάς του; Η Amazon είναι τόσο σίγουρη ότι θα πετάξει μια εγγύηση αντικατάστασης δύο ετών σε περίπτωση θανάτου του παιδιού σας. Η εγγύηση καλύπτει επίσης ηλεκτρικά και μηχανικά προβλήματα με τη συσκευή.

Έρχεται με FreeTime Unlimited: Έχει ειπωθεί ότι το περιεχόμενο είναι βασιλιάς και ο Amazon προσπαθεί να το κάνει αληθινό για το Fire HD Kids Edition, ρίχνοντας το FreeTime Unlimited για ένα χρόνο. Αυτό δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε περισσότερες από 5.000 εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες και άλλο περιεχόμενο στη συσκευή. Αυτά περιλαμβάνουν τα πράγματα από Disney, Nickelodeon, PBS και Warner Bros. Εκτός από τη διατήρηση των νέων που είναι απασχολημένοι, αυτό βοηθά επίσης στην αποφυγή σοκ από αυτοκόλλητα από τις στιγμές που αφόρητα κατεβάσετε περιεχόμενο με πληρωμή.

Γονικός έλεγχος: Ακόμα και με το FreeTime Unlimited, θα θέλετε να έχετε ελέγχους που περιορίζουν τα παιδιά σας με το tablet Kids Edition και να αποτρέψουν πιθανά ατυχήματα. Στην πραγματικότητα, το FreeTime Unlimited είναι επίσης ένας πολύ καλός λόγος για να έχετε γονικό έλεγχο, επειδή δεν θέλετε το παιδί σας να μετατραπεί σε ζόμπι και να δαπανήσει τρόπους που καταναλώνουν υπερβολικά χρονοβόρα μέσα στο tablet. Εκτός από τους βασικούς ελέγχους, μπορείτε να δημιουργήσετε μεμονωμένα προφίλ για κάθε παιδί για να προσαρμόσετε τα όρια που έχουν κατά τη χρήση της συσκευής.

Έρχεται σε δύο μεγέθη: Εκτός από τα τρία χρώματα του, το Kids Edition διατίθεται σε δύο εκδόσεις. Όταν ξεκίνησαν για πρώτη φορά, η παραλλαγή των 6 ιντσών λιανικώς διατέθηκε για $ 149 ενώ η έκδοση 7 ιντσών κοστίζει 189 δολάρια. Από τότε, η Amazon έδωσε στα δισκία μια σημαντική πτώση των τιμών, και οι δύο τώρα κοστίζουν μόνο ένα smidgen κάτω από ένα Benjamin στα 99,99 δολάρια.

Τελικό φαγητό για σκέψη: Αν και το Kindle Fire HD Kids Edition ακούγεται σαν μια εξαιρετική συσκευή για τα παιδιά, έρχεται με μια μεγάλη προειδοποίηση ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν. Σας συνδέει με το App Store του Amazon. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε πρόσβαση στην καλύτερη και πιο πλούσια σε περιεχόμενο πλατφόρμα εφαρμογών Google Play που χρησιμοποιείται από άλλα tablet Android. Αυτό είναι μεγάλο αν επενδύεστε σε εφαρμογές από το κύριο κατάστημα εφαρμογών της Google. Εάν όμως είστε ήδη συνδεδεμένοι με το οικοσύστημα του Αμαζονίου, και δεν σας πειράζει η απουσία του Google Play, τότε το Kindle Fire Kids Edition αξίζει να εξεταστεί.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πλάκες, δείτε το διανομέα iPad, Tablets και Smartphones .