Πώς να επαναφέρετε ή να επανεκκινήσετε ένα κατεψυγμένο iPod Mini σε 3 βήματα

Κανείς δεν του αρέσει όταν το iPod mini παγώνει και σταματά να ανταποκρίνεται στα κλικ. Όταν οι υπολογιστές παγώσουν, ξέρετε πώς να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα - επανεκκινήστε τους. Αλλά δεδομένου ότι τα iPods δεν έχουν ακριβώς διακόπτες on / off, πώς μπορείτε να τις επανεκκινήσετε;

Ευτυχώς, η επαναφορά ενός κατεψυγμένου iPod mini είναι αρκετά εύκολη. Εδώ είναι πώς το κάνετε (αυτό λειτουργεί τόσο για την πρώτη και δεύτερη γενιά iPod mini ).

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Λιγότερο από 1 λεπτό

Εδώ είναι πώς:

  1. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρώτα βεβαιωθείτε ότι το κουμπί κράτησης του iPod δεν είναι ενεργοποιημένο. Αυτός είναι ο μικρός διακόπτης στην επάνω αριστερή γωνία του iPod mini που μπορείτε να μετακινήσετε για να "κλειδώσετε" τα κουμπιά του iPod. Αν αυτό είναι ενεργοποιημένο, θα δείτε μια μικρή πορτοκαλί περιοχή στην κορυφή του iPod mini και ένα εικονίδιο κλειδώματος στην οθόνη του iPod. Εάν δείτε καθένα από αυτά, μετακινήστε το διακόπτη προς τα πίσω και δείτε εάν αυτό διορθώνει το πρόβλημα.
    1. Εάν ο διακόπτης κράτησης δεν ήταν το πρόβλημα κάντε τα εξής:
  2. Μετακινήστε το διακόπτη κράτησης στη θέση ενεργοποίησης και, στη συνέχεια, μετακινήστε το προς τα πίσω.
  3. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Μενού στο κουμπί και το κεντρικό κουμπί ταυτόχρονα. Κρατήστε τα μαζί για 6-10 δευτερόλεπτα. Αυτό θα πρέπει να επανεκκινήσετε το iPod mini. Θα γνωρίζετε ότι το iPod επανεκκινείται όταν αλλάξει η οθόνη και εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.
  4. Εάν αυτό δεν είναι το πρώτο, θα πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα.
  5. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, θα πρέπει να προσπαθήσετε να συνδέσετε το iPod σε μια πηγή τροφοδοσίας και να το αφήσετε να φορτιστεί. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τα βήματα.
  6. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, μπορεί να έχετε μεγαλύτερο πρόβλημα και πρέπει να λάβετε περισσότερη βοήθεια.