Το Instagram Insights παρέχει το Analytics

Στον αγώνα για την κοινωνική ανάλυση, τα δεδομένα, τη δημιουργία εσόδων και την επιτυχία του εμπορικού σήματος, το Instagram προσφέρει τώρα τα Instagram analytics, ή όπως το αποκαλούν τα ωραία άτομα στο Instagram - Insights. Τα Insights είναι ένα χαρακτηριστικό που πολλοί ζητούν - εδώ και χρόνια. Οι εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων μερών όπως το Iconosquare έδωσαν τα αναλυτικά στοιχεία με την αρχική τους εστίαση, όχι για τα εμπορικά σήματα, όπως εξελίχθηκαν. Αυτές οι υπηρεσίες απευθύνονταν στους υπεύθυνους για την Instagram που ήθελαν να δουν πόσο καλά δούλεψαν οι μεμονωμένες θέσεις και οι λογαριασμοί τους για να βοηθήσουν και ελπίζοντας να αποκομίσουν κέρδος από τους λογαριασμούς τους. Στο πλαίσιο των υπηρεσιών, μπορείτε να δείτε μια πληθώρα αναλυτικών στοιχείων που περιλάμβαναν πόσο καλά οι μεμονωμένες αναρτήσεις σας έχουν αποτύχει με τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις στους λογαριασμούς σας, ποιες ημέρες και ώρες είναι καλύτερο να δημοσιεύσετε, που ακολούθησαν και αναιρέθηκαν από εσάς και πόσο καλά τα hashtags σας λειτούργησαν.

Στην πραγματικότητα, το Instagram ήθελε να βεβαιωθεί ότι θα μπορούσατε να το κάνετε και μέσα στην εφαρμογή. Παρόμοια με τα αναλυτικά στοιχεία που παρέσχε το Facebook, αυτά τα Insights σάς παρέχουν παρόμοια αναλυτικά στοιχεία. Αυτός ο πίνακας ελέγχου αποδεικνύεται ανεκτίμητος, καθώς τώρα μπορείτε να δείτε πώς οι άλλοι συμμετέχουν στο περιεχόμενό σας. Τώρα μπορείτε να δείτε τις εμφανίσεις, την εμβέλειά σας και τη δέσμευσή σας - καθώς και όταν οι οπαδοί σας αλληλεπιδρούν με τις αναρτήσεις σας (πατήστε όπως ή σχόλια) και συγκρίνετε τις με τις προηγούμενες αναρτήσεις και εβδομάδες.

Για όσους από εσάς αναρωτιέστε το σκοπό αυτών των αναλύσεων από την άποψη του καταναλωτή, εάν ο λογαριασμός σας και οι μεμονωμένες αναρτήσεις του κάνουν καλά, οι διαφημιζόμενοι και οι εταιρικοί χορηγοί είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν μαζί σας για το πόσο καλά οι αριθμοί σας είναι δίκαιοι. Είναι πλέον καιρός να αποδείξετε ότι οι οπαδοί σας δεν μετράνε (αγόρασε) και ότι η δέσμευσή σας δεν είναι κατασκευασμένη (αγόρασε). Αν και υπάρχουν πολλά λάθη με αυτό το τελευταίο. Το Instagram έχει πέσει θύμα της εμφάνισης των κοινωνικών μέσων που υποκύπτουν πολλές άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων - θα υπάρχει πάντα κάτι άλλο που θα πάρει τη θέση του. Ευτυχώς για το Instagram, έχει τη μητρική του εταιρεία Facebook για να βοηθήσει, καθώς εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο σκυλί όλων των πλατφορμών και δεν μοιάζει με το ότι ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων θα πέσει σύντομα. Το Instagram όμως έχει κάποια δουλειά. Οι πληροφορίες είναι ένας τρόπος να κινηθεί πέρα ​​από τον ανταγωνισμό και τη διάρκεια ζωής. Επίσης, οι Insights δείχνουν τι είναι αποθηκευμένο για το μέλλον. πληρωμένη διαφήμιση. Οι μικρές και οι μεγάλες επιχειρήσεις θα αγαπήσουν τα Insights.

Υπάρχουν πάνω από 200.000 επιχειρήσεις στο Instgram, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα για να προωθήσουν το μάρκετινγκ προϊόντων και τις υπηρεσίες. Η Instagram δήλωσε από όλους τους χρήστες της, οι μισοί από αυτούς ακολουθούν μια επιχείρηση και να προχωρήσουν περισσότερο, στην πραγματικότητα περίπου 60% μάθουν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες στο Instagram.

Η παγκόσμια ανάπτυξη των χαρακτηριστικών Insights είναι πλέον πλήρης σε διεθνές επίπεδο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί που είναι εκεί έξω αναρωτιούνται τι κοιτάζουν.

Δημοσίευση του Analytics και του Analytics λογαριασμού

Οι αναλυτικές αναφορές είναι ανά μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ξεχωριστές αναλυτικές αναλύσεις κάνοντας κλικ στην ανάρτησή σας και πατώντας στο 'Προβολή πληροφοριών.' Εδώ θα βρείτε:

Οι αναλύσεις λογαριασμού σάς δίνουν την πλήρη πνοή του τρόπου με τον οποίο ο λογαριασμός σας ταιριάζει για την τρέχουσα εβδομάδα και πώς συγκρίνεται με τις προηγούμενες εβδομάδες. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύνολο των αναλυτικών στοιχείων του λογαριασμού σας, κάνοντας κλικ στην επιλογή Στατιστικά στοιχεία στην κύρια σελίδα σας, επάνω δεξιά. Εδώ θα βρείτε:

  1. Φύλο και ηλικία: Σας παρέχει την κατανομή του κοινού σας κατά φύλο και ηλικιακή ομάδα.
  2. Τοποθεσία: Σας παρέχει τη θέση όπου οι πιο ενεργές οπαδοί σας είναι από την κατανομή των πόλεων και των χωρών.