Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των επεξεργαστών κειμένου

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τον επεξεργαστή κειμένου ή κώδικα HTML. Υπάρχουν όμως και ορισμένα μειονεκτήματα. Πριν να συμμετάσχετε στη συζήτηση, μάθετε όλα τα γεγονότα. Ορίζω έναν επεξεργαστή ως πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, εάν είναι η κύρια λειτουργία επεξεργασίας κειμένου ή κώδικα HTML, ακόμα και αν περιλαμβάνει επιλογή επεξεργασίας WYSIWYG.

Τελευταίες εξελίξεις

Τα πιο προηγμένα εργαλεία ανάπτυξης ιστού αυτές τις μέρες προσφέρουν τη δυνατότητα επεξεργασίας των ιστοσελίδων σας τόσο σε προβολή HTML / κώδικα όσο και σε WYSIWYG. Έτσι, η διάκριση δεν είναι τόσο αυστηρή.

Τι είναι όλα τα Fuss Σχετικά με;

Αυτό το επιχείρημα πηγάζει πραγματικά από τον τρόπο που άρχισε η ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Όταν ξεκίνησε αρχικά από τα πρώτα έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990, η δημιουργία μιας ιστοσελίδας απαιτούσε να μπορείτε να γράφετε κώδικα HTML, αλλά καθώς οι συντάκτες πήραν όλο και πιο εξελιγμένες, επέτρεψαν σε ανθρώπους που δεν γνώριζαν HTML να δημιουργούν ιστοσελίδες. Το πρόβλημα ήταν (και συχνά εξακολουθεί να είναι) ότι οι συντάκτες του WYSIWYG μπορούν να δημιουργήσουν HTML που είναι δύσκολο να διαβαστεί, δεν είναι συμβατά με τα πρότυπα και μόνο είναι πραγματικά επεξεργάσιμα σε αυτόν τον επεξεργαστή. Οι κώδικες κώδικα HTML πιστεύουν ότι αυτή είναι μια διαφθορά της πρόθεσης των ιστοσελίδων. Ενώ οι σχεδιαστές θεωρούν ότι οτιδήποτε τους διευκολύνει να χτίσουν τις σελίδες τους είναι αποδεκτή και ακόμα και πολύτιμη.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ανάλυση