Πώς να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη IncrediMail

Έτσι, έχετε πρόβλημα με το IncrediMail . Ενώ αυτό το γηρασμένο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows προσφέρει πολλά διασκεδαστικά γραφικά και σύμφωνα με πληροφορίες είναι συμβατό με τις τελευταίες εκδόσεις των Windows, υπάρχουν ζητήματα, ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά με άλλα προγράμματα και διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ίσως να μην ανοίξει ένα συγκεκριμένο μήνυμα, να αρνηθεί να μιλήσει στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να εκτυπώσει σε επιστολές 56 σημείων ή να συντρίψει όταν προσπαθήσετε να διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ευτυχώς, το IncrediMail προσφέρει αρκετές επιλογές τεχνικής υποστήριξης τόσο για κανονικά όσο και για μέλη Plus.

Δωρεάν κανάλια υποστήριξης

Εάν χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση του IncrediMail, μπορείτε να λάβετε βοήθεια σχετικά με τεχνικά και άλλα ζητήματα μέσω των φόρουμ IncrediMail:

  1. Για τεχνικά προβλήματα, επισκεφθείτε τα Τεχνικά Θέματα (συντριβές, μηνύματα σφάλματος κ.λπ.) στο IncrediMail Forum.
  2. Για βοήθεια σχετικά με μη τεχνικά θέματα όπως η εγκατάσταση και η διαμόρφωση, επιλέξτε το κατάλληλο φόρουμ IncrediMail από τη λίστα.
  3. Κάντε κλικ στο Νέο θέμα.
  4. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, κάντε το. Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε τα φόρουμ, κάντε κλικ στο Εγγραφή για να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη για δημοσίευση στο φόρουμ.
  5. Συμπληρώστε τη φόρμα με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (εξαιρουμένου του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου, φυσικά).
  6. Στην έκδοση IncrediMail , συμπεριλάβετε την πλήρη έκδοση και την ταυτότητα δημιουργίας του αντιγράφου σας IncrediMail.
  7. Βεβαιωθείτε ότι το θέμα είναι μια συνοπτική περίληψη του προβλήματός σας. π.χ. "Σφάλμα 402 έλεγχος αλληλογραφίας" ή "IncrediMail διακόπτεται η προσπάθεια δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας".
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή .

Οι αναρτήσεις των μελών της ομάδας υποστήριξης IncrediMail ή των έμπειρων μελών του φόρουμ θα επισημανθούν με διαχειριστή ιστότοπου ή συντονιστή . Το όνομα καταχώρισης είναι συνήθως IncrediAdmin ή IncrediModerator.

IncrediMail Premium Support

Για να επικοινωνήσετε με την άμεση υποστήριξη του IncrediMail εάν χρησιμοποιείτε το IncrediMail Plus:

  1. Ανοίξτε το IncrediMail.
  2. Επιλέξτε Βοήθεια> Υποστήριξη VIP από το μενού.
  3. Αν δεν μπορείτε να δείτε τη γραμμή μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Μενού στη γραμμή τίτλου του IncrediMail.