Οφέλη από ένα iPad

Τα iPads έκαναν το laptop και τους επιτραπέζιους υπολογιστές σε πολλές περιοχές

Είτε ελπίζετε ότι ένα iPad μπορεί να αντικαταστήσει το φορητό υπολογιστή σας, εξετάζετε το ντεμπούτο του επιτραπέζιου υπολογιστή σας για ένα iPad ή απλά θέλετε να μάθετε αν το tablet αξίζει πραγματικά την τιμή, πρέπει να γνωρίζετε τα οφέλη από την κατοχή ενός iPad. Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούν τα PC μας για αρκετά βασικά καθήκοντα, όπως η ανάγνωση e-mail, η περιήγηση στο διαδίκτυο, η παρακολούθηση ταινιών, ο έλεγχος των αθλητικών αποτελεσμάτων και η ενημέρωση του Facebook. Για πολλούς ανθρώπους, το iPad μπορεί όχι μόνο να αντικαταστήσει τους υπολογιστές τους αλλά και να προσφέρει μερικά σημαντικά οφέλη.

01 από 10

iPad φορητότητα

Εικόνες & πληροφορίες προϊόντων - iPad / Apple Inc.

Ας ξεκινήσουμε με το προφανές. Τα iPads είναι φορητά. Το μεγάλο iPad Pro 12,9-ιντσών ζυγίζει μόλις 1,6 κιλά και έχει πάχος λίγο μεγαλύτερο από ένα τέταρτο της ίντσας. Το iPad Air 2 μετρά 9,4 ίντσες κατά 6,6 ίντσες, το οποίο είναι αρκετά μικρό για να ταιριάζει σε πολλές τσάντες. Το iPad mini 4 είναι ακόμη μικρότερο, ζυγίζοντας το μισό όσο ο μεγάλος αδελφός του και μετρώντας μόνο 8 ίντσες κατά 5,3 ίντσες.

Η φορητότητα του iPad δεν ξεκινά όταν φεύγετε από το σπίτι. Η ευκολία χρήσης του στον καναπέ ή στο κρεβάτι θα σας κάνει ποτέ να μην θέλετε να σηκώσετε ξανά ένα φορητό υπολογιστή πλήρους μεγέθους.

02 από 10

Τεράστια επιλογή εφαρμογών

Το iPad έρχεται με εφαρμογές ικανές να ολοκληρώσουν πολλές από τις καθημερινές μας εργασίες. Αυτά περιλαμβάνουν ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού, έναν πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα ημερολόγιο, ένα ξυπνητήρι, ένα πακέτο χαρτών, ένα σημειωματάριο, μια εφαρμογή τηλεδιάσκεψης και μια λίστα επαφών. Περιλαμβάνει επίσης εφαρμογές για συγκεκριμένα tablet, όπως μια κάμερα, μια εφαρμογή φωτογραφίας, μια βιβλιοθήκη βίντεο και μια εφαρμογή για την αναπαραγωγή μουσικής.

Η Apple έκανε τη σουίτα iWork και την σουίτα iLife δωρεάν για νέους χρήστες του iPad, ο οποίος σας δίνει έναν επεξεργαστή κειμένου, ένα υπολογιστικό φύλλο, ένα λογισμικό παρουσίασης, ένα στούντιο μουσικής και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο.

Θα βρείτε έναν τόνο δωρεάν εφαρμογών στο App Store και ακόμη και όταν μια εφαρμογή έχει τιμή, είναι πολύ χαμηλότερη από τις τιμές για εφαρμογές που γίνονται για φορητούς ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Περισσότερο "

03 από 10

Παιχνίδι Κανόνας

Το iPad είναι μια εξαιρετική λύση για τυχερά παιχνίδια. Εκτός από τα casual παιχνίδια όπως το " Despicable Me: Minion Rush ", το "Super Mario Run" και το "Plants vs Zombies Heros", υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός παιχνιδιών σκληρού παιχνιδιού που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο σοβαρό gamer. Αυτό περιλαμβάνει κλασικά RPG όπως "Star Wars: Ιππότες της Παλαιάς Δημοκρατίας" και μια πλήρως εξοπλισμένη έκδοση του "XCOM 2."

Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές στο iPad, τα παιχνίδια τείνουν να είναι φθηνότερα από ό, τι οι αντίστοιχες κονσόλες τους. Πολλά μεγάλα παιχνίδια είναι $ 5 ή λιγότερο. Περισσότερο "

04 από 10

Ευκολία στη χρήση

Η διεπαφή του iPad είναι διαισθητική, γεγονός που το καθιστά εύκολο στη χρήση. Παρόλο που υπάρχει πολύ προηγμένη τεχνολογία κάτω από την κουκούλα, όπως ένα παγκόσμιο χαρακτηριστικό αναζήτησης και δυνατότητες πολλαπλών εντολών, η βασική καθημερινή χρήση της συσκευής είναι τόσο εύκολη που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να πηδήξουν απευθείας στη χρήση τους.

Η Apple δεν γεμίζει την κύρια οθόνη με ρολόγια και widget και άλλα χαρακτηριστικά που ίσως δεν θέλετε. Αντ 'αυτού, η κύρια οθόνη είναι γεμάτη με εφαρμογές-ο κύριος λόγος για τον οποίο αγοράσατε το iPad. Αγγίξτε μια εφαρμογή και ανοίγει. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αρχική σελίδα", το οποίο είναι το μόνο φυσικό κουμπί στο μπροστινό μέρος του iPad και η εφαρμογή κλείνει. Σύρετε από δεξιά προς τα αριστερά ή από αριστερά προς τα δεξιά και μετακινείτε μεταξύ των οθονών. Είναι τόσο απλό. Περισσότερο "

05 από 10

Μουσική και Ταινίες

Η αξία ψυχαγωγίας δεν σταματά στα παιχνίδια. Το iPad υποστηρίζει δημοφιλείς εφαρμογές βίντεο συνεχούς ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime και το Hulu Plus. Έχει επίσης πρόσβαση σε δεκάδες εφαρμογές από τηλεοπτικούς και καλωδιακούς παρόχους , όπως CBS, NBC, Time Warner και DirectTV.

Το iPad διευρύνει επίσης τις δυνατότητες μουσικής σας. Εκτός από τη μουσική που μπορείτε να αγοράσετε στο κατάστημα iTunes, έχετε πρόσβαση στην Apple Music, Pandora, iHeartRadio και σε πολλές άλλες υπηρεσίες streaming μουσικής .

06 από 10

Αντικατάσταση του E-Reader

Τα φορητούς υπολογιστές υποστηρίζουν τα ηλεκτρονικά βιβλία, αλλά είναι αδέξια σε σύγκριση με έναν αληθινό ηλεκτρονικό αναγνώστη. Η εφαρμογή iBooks του iPad είναι ένας από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες στην αγορά με μια εξαιρετική διασύνδεση που περιστρέφει τις σελίδες σαν ένα πραγματικό βιβλίο. Το iPad υποστηρίζει τα βιβλία Kindle του Amazon με έναν δωρεάν αναγνώστη Kindle που διατίθεται στο App Store. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε έναν αναγνώστη για τα βιβλία Barnes και Noble Nook.

07 από 10

Siri

Η Siri είναι έξυπνος ψηφιακός βοηθός της Apple. Μην απορρίπτετε το Siri ως ρυθμιστικό μάρκετινγκ που ρυθμίζεται για τον έλεγχο των αθλητικών αποτελεσμάτων και την αναζήτηση κοντινών εστιατορίων. Είναι αρκετά πιο ικανή από ό, τι πολλοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται.

Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Siri είναι να ορίσετε υπενθυμίσεις, είτε για να βγάλετε τα σκουπίδια το πρωί είτε για προετοιμασία για μια επερχόμενη συνάντηση. Μιλώντας για συναντήσεις, το Siri μπορεί να παρακολουθεί το καθημερινό σας πρόγραμμα. Χρειάζεστε ένα γρήγορο χρονοδιακόπτη; Το έχει. Μπορεί επίσης να ρυθμίσει το ξυπνητήρι σας, τους ανθρώπους κειμένου χωρίς να αγγίξει το πληκτρολόγιο οθόνης, να πραγματοποιήσει τηλεφωνικές κλήσεις, να αναπαράγει μουσική, να ενημερώσει το Facebook, να κάνει αναζήτηση στον ιστό και να εκκινήσει εφαρμογές για εσάς. Περισσότερο "

08 από 10

Αντικατάσταση GPS

Αν έχετε iPad με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε τη μονάδα GPS στο αυτοκίνητό σας. Αυτό είναι ένα από τα πολλά κόλπα ένα iPad μπορεί να κάνει ότι οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές δεν μπορούν να υποστηρίξουν . Τα μοντέλα IPad με υποστήριξη κυψελοειδών δεδομένων περιλαμβάνουν ένα τσιπ υποβοηθούμενου GPS. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή Χάρτες των Apple που έρχεται εγκατεστημένη στο iPad ή την εφαρμογή Χάρτες Google με δυνατότητα λήψης, ένα iPad αποτελεί μια καλή εναλλακτική λύση για μια αυτόνομη συσκευή GPS, παρέχοντας παράλληλα πλοήγηση με τη σειρά hands-free.

09 από 10

10 ώρες ζωής μπαταρίας

Ο συνδυασμός της φορητότητας με το χέρι-χέρι είναι η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Κάθε iPad μπορεί να τρέξει για 10 ώρες μέτριας χρήσης χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης, η οποία χτυπά ένα φορητό υπολογιστή. Αυτή η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να μην εκτείνεται τόσο πολύ καιρό με μεγάλη χρήση, αλλά ακόμα και αν έχετε το δικό σας μαραθώνιο "Doctor Who" χρησιμοποιώντας streaming Netflix, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε επτά ή οκτώωρη επεισόδια πριν να την συνδέσετε .

10 από 10

Κόστος

Η Apple προσφέρει πολλά iPad μοντέλα σε μια σειρά τιμών. Η τρέχουσα γενιά του iPad Air ξεκινά από ακριβώς κάτω από $ 400, η ​​οποία είναι μια φτηνή τιμή όταν εξετάζετε τα δωρεάν οφέλη που έρχονται με ένα iPad . Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε λίγο χώρο και χρήματα πηγαίνοντας με την τρέχουσα γενιά του iPad mini.

Η Apple έχει ανακαινισμένο τμήμα στην ιστοσελίδα της. Οι προσφορές αλλάζουν καθημερινά, αλλά τα ανακατασκευασμένα iPads είναι λιγότερο ακριβά από τα ολοκαίνουργια και έρχονται με την ίδια 1ετή εγγύηση της Apple ως νέες συσκευές.

Αγοράστε ένα iPad Air 2 από την Amazon

Αποκάλυψη

Το περιεχόμενο ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.