Γρήγορη απάντηση: Πρέπει να αγοράσετε το iPad 2 και να κερδίσετε χρήματα;

Είναι το iPad 2 αξίζει τα αποταμιεύματα;

Ενώ το iPad 2 κυκλοφόρησε το 2011, η Apple τη διατηρούσε στην παραγωγή μέχρι το 2013. Το iPad 2 έγινε το πρώτο iPad της Apple "entry level", με την Apple να μειώνει την τιμή μετά την κυκλοφορία του iPad της τρίτης γενιάς το 2012. 20% όλων των iPad σε όλο τον κόσμο, οπότε δεν υπάρχει πραγματική έκπληξη ότι πολλά iPad 2 μοντέλα έρχονται προς πώληση σε eBay και Craigslist . Αλλά πρέπει να αγοράσετε ένα iPad 2;

Το γεγονός ότι το iPad 2 είναι τόσο δημοφιλές μπορεί να το κάνει να φαίνεται σαν μια καλή αγορά, αλλά το iPad 2 είναι το δεύτερο παλαιότερο μοντέλο του tablet της Apple. Για λόγους σύγκρισης, η τελευταία φορά που το αρχικό iPad υποστηρίχθηκε από την ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος ήταν το 2012. Λόγω πολλών παραγόντων όπως η δημοτικότητα και η διάρκεια παραγωγής του, το iPad 2 έχει επωφεληθεί από πρόσθετη υποστήριξη από Apple, αλλά αυτό μπορεί να λήξει στο εγγύς μέλλον. 10 Χρήσεις για το πρωτότυπο iPad.

Τι σημαίνει αυτό? Μόλις η Apple διακόψει την υποστήριξη για το iPad 2, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να εκτελεί εφαρμογές. Στην πραγματικότητα, επειδή ήταν τόσο δημοφιλής, πολλοί προγραμματιστές θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν εδώ και αρκετά χρόνια. Αλλά δεν θα πάρει τα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται στο λειτουργικό σύστημα κάθε χρόνο και θα επιβραδύνει γρήγορα σε σύγκριση με τα νεότερα μοντέλα.

Έτσι, πρέπει να παραλείψετε το iPad 2; Πιθανώς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το iPad 2 πωλεί συχνά για πάνω από $ 100. Μερικές φορές, το iPad διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ή συνδεσιμότητα 3G που βοηθάει να αυξήσει την τιμή, αλλά στην πραγματικότητα δεν αξίζει πολύ περισσότερο από $ 80- $ 90 ανεξάρτητα από το πόσο αποθηκευτικό χώρο μπορεί να υπερηφανεύεται.

Η καλύτερη προσφορά σε ένα iPad είναι τώρα το iPad Mini 2, το οποίο μπορεί να αγοραστεί για περίπου 230 δολάρια ανακαινισμένο από το iPad και ελαφρώς φθηνότερο σε eBay. Αλλά αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τόσο πολλά χρήματα, αγοράζοντας ένα iPad 2 για $ 90 ή λιγότερο μπορεί να είναι ένας καλός συμβιβασμός. Ακόμη και αν το χρησιμοποιείτε μόνο για δύο χρόνια, πληρώνετε μόνο περίπου $ 4 το μήνα για αυτό.

Δεν συνιστάται να πληρώσετε πολύ περισσότερα από $ 90 για ένα iPad 2 ακόμα κι αν έχει χαρακτηριστικά όπως η συνδεσιμότητα 3G. Ας μην ξεχνάμε, ζούμε σε έναν κόσμο 4G. Το 3G φαίνεται πολύ αργό. Και αν έχετε ένα νεότερο iPhone, μπορείτε πάντα να συνδέσετε το iPad σε αυτό.

Οι καλύτερες (και απολύτως δωρεάν!) Εφαρμογές για το iPad

Τι γίνεται με το iPad Mini; Αξίζει?

Το iPad Mini και το iPad 3 μοιράζονται το ίδιο βασικό chipset με το iPad 2. Το iPad 3 έχει έναν ταχύτερο επεξεργαστή γραφικών για να βοηθήσει στην τροφοδοσία της οθόνης Retina, αλλά για τις περισσότερες εφαρμογές θα τρέξει ακριβώς όπως ένα iPad 2. Το chipset το πρώτο Mini είναι σχεδόν το ίδιο με το iPad 2.

Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για αυτά τα δισκία ως προς το iPad 2. Εάν μπορείτε να βρείτε ένα κάτω από $ 100, μπορεί να αξίζει τον κόπο. Αλλά δεν μπορείτε να περιμένετε το προσδόκιμο ζωής τους να επεκταθεί πέρα ​​από τα επόμενα χρόνια.

Τι είναι το iPad 4;

Δυστυχώς, η τέταρτη γενιά iPad πωλεί συχνά για πάνω από $ 200. Αυτό είναι περίπου η ίδια τιμή με το iPad Mini 2, το οποίο είναι πραγματικά ταχύτερο από το iPad 4. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πραγματικά τόσο σπουδαίο για μια συμφωνία. Ωστόσο, εάν είστε υπομονετικοί, μπορείτε μερικές φορές να βρείτε το iPad 4 που πωλεί για περίπου $ 150 σε eBay. Σε αυτή την τιμή, μπορεί εύκολα να αξίζει τον κόπο. Ενώ το iPad 2 (και το iPad Mini) μπορεί να χάσουν υποστήριξη στο εγγύς μέλλον, το iPad 4 θα πρέπει να συνεχίσει να υποστηρίζεται για αρκετά ακόμα χρόνια. Είναι επίσης αρκετά γρήγορο ότι οι εφαρμογές θα εξακολουθούν να εκτελούνται ομαλά σε αυτό.

Πώς να αγοράσετε ένα φθηνό iPad