Τοπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Τοπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι όταν χρησιμοποιείτε τοπικό αποθηκευτικό χώρο, όπως σκληρό δίσκο , δίσκο, μονάδα flash , ταινία ή εξωτερικό σκληρό δίσκο , για την αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων .

Τοπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων με εμπορικό λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και δωρεάν εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και είναι μερικές φορές μια προαιρετική δεύτερη μέθοδος αντιγραφής με υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας online .

Τοπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έναντι ηλεκτρονικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας είναι μια εναλλακτική λύση στη χρήση μιας υπηρεσίας δημιουργίας αντιγράφων στο διαδίκτυο, η οποία στέλνει τα αρχεία σας μέσω του Διαδικτύου σε μια ασφαλή εγκατάσταση αποθήκευσης δεδομένων που ανήκει και λειτουργεί από μια εταιρεία που καταβάλλετε ένα τέλος για την αποθήκευση δεδομένων.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σε τοπικό επίπεδο είναι συνήθως ένας καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε μόνο αν η σύνδεσή σας στο Internet είναι αργή. Με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο, τα αρχεία που δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας πρέπει να μεταφορτωθούν στο διαδίκτυο για αποθήκευση και λήψη για αποκατάσταση, ενώ η τοπική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο καθόλου.

Από την πλευρά συν, το τοπικό αντίγραφο ασφαλείας σας δίνει την ασφάλεια να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκονται τα δεδομένα σας και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτά, καθώς και την ελευθερία αποθήκευσης της φυσικής σας εφεδρικής συσκευής οπουδήποτε θέλετε.