Ανατομία της Apple iPad 2

Το iPad 2 μπορεί να μην έχει πολλά κουμπιά και διακόπτες στο εξωτερικό του, αλλά εξακολουθεί να έχει πολλές δυνατότητες υλικού. Από αυτά τα κουμπιά στα μικρά ανοίγματα σε διάφορα μέρη του tablet στα βασικά χαρακτηριστικά μέσα στη συσκευή, το iPad 2 έχει πολλά πράγματα.

Για να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό του τι μπορείτε να κάνετε με το iPad 2, πρέπει να ξέρετε τι είναι αυτά τα κουμπιά, οι διακόπτες, οι θύρες και τα ανοίγματα και τι χρησιμοποιούνται.

Τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε κάθε πλευρά της συσκευής εξηγούνται σε αυτό το άρθρο, αφού γνωρίζοντας τι είναι κάθε στοιχείο, θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε και αν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε το iPad 2. [ Σημείωση: Το iPad 2 έχει διακοπεί από την Apple. Ακολουθεί μια λίστα όλων των μοντέλων του iPad , συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων.]

  1. Κουμπί αφετηρίας. Πατήστε αυτό το κουμπί όταν θέλετε να βγείτε από μια εφαρμογή και να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Συμμετέχει επίσης στην επανεκκίνηση ενός κατεψυγμένου iPad και στην αναδιάταξη των εφαρμογών σας και στην προσθήκη νέων οθονών , καθώς και στην λήψη στιγμιότυπων οθόνης .
  2. Δοχείο σύνδεσης. Εδώ συνδέετε το καλώδιο USB για να συγχρονίσετε το iPad στον υπολογιστή σας. Ορισμένα εξαρτήματα, όπως οι αποβάθρες των ηχείων, συνδέονται επίσης εδώ.
  3. Ηχεία. Τα ενσωματωμένα ηχεία στο κάτω μέρος του iPad 2 αναπαράγουν μουσική και ήχο από ταινίες, παιχνίδια και εφαρμογές. Το ηχείο σε αυτό το μοντέλο είναι μεγαλύτερο και πιο δυναμικό από ό, τι στο μοντέλο πρώτης γενιάς.
  4. Κρατήστε το κουμπί. Αυτό το κουμπί κλειδώνει την οθόνη του iPad 2 και θέτει τη συσκευή σε αναστολή λειτουργίας. Είναι επίσης ένα από τα κουμπιά που κρατάτε για να επανεκκινήσετε ένα κατεψυγμένο iPad .
  5. Πλήκτρο σίγασης / Προσανατολισμού οθόνης. Στο iOS 4.3 και πάνω, αυτό το κουμπί μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς ανάλογα με την προτίμηση σας. Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διακόπτη είτε για να απενεργοποιήσετε την ένταση του iPad 2 είτε για να κλειδώσετε τον προσανατολισμό της οθόνης ώστε να μην μεταβαίνει αυτόματα από το τοπίο σε πορτραίτο (ή αντίστροφα) όταν αλλάζει ο προσανατολισμός της συσκευής.
  1. Έλεγχοι έντασης ήχου. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου που παίζεται μέσω των ηχείων στο κάτω μέρος του iPad 2 ή μέσω των ακουστικών που είναι συνδεδεμένα στο ακουστικό. Αυτό το κουμπί ελέγχει επίσης την ένταση αναπαραγωγής για τα εξαρτήματα.
  2. Βύσμα ακουστικών. Συνδέστε τα ακουστικά εδώ.
  3. Μπροστινή κάμερα. Αυτή η φωτογραφική μηχανή μπορεί να εγγράψει βίντεο σε ανάλυση HD 720p και υποστηρίζει την τεχνολογία κλήσεων βίντεο FaceTime της Apple.

Δεν εικονίζεται (στην πλάτη)

  1. Κάλυμμα κεραίας. Αυτή η μικρή λωρίδα από μαύρο πλαστικό βρίσκεται μόνο σε iPads που έχουν ενσωματωμένη σύνδεση 3G . Η λωρίδα καλύπτει την κεραία 3G και επιτρέπει στο σήμα 3G να φτάσει στο iPad. Τα iPad μόνο για Wi-Fi δεν το έχουν. έχουν συμπαγή γκρι πλάτες.
  2. Κάμερα πίσω. Αυτή η φωτογραφική μηχανή παίρνει ακόμα φωτογραφίες και βίντεο σε ανάλυση VGA και επίσης συνεργάζεται με το FaceTime. Βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία στο πίσω μέρος του iPad 2.

Θέλετε να πάτε πολύ πιο βαθιά στο iPad 2; Διαβάστε την κριτική μας .