Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ενός Stuck iPad

Η επανεκκίνηση ενός iPad μπορεί συχνά να λύσει προβλήματα με το tablet και ενώ δεν μπορεί να διορθώσει τα πάντα, η επανεκκίνηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPad σας.

Μια επανεκκίνηση μερικές φορές ονομάζεται επίσης επαναφορά. Αυτό μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένο αφού υπάρχουν δύο είδη επαναφοράς και το καθένα επιτελεί ελαφρώς διαφορετικά πράγματα. Αυτό το άρθρο καλύπτει ό, τι και οι δύο είναι, πώς να τις χρησιμοποιήσει, και προτείνει επίσης ορισμένες πρόσθετες επιλογές για την επίλυση πιο σύνθετων προβλημάτων. Οι λύσεις σε αυτό το άρθρο μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα παρακάτω μοντέλα iPad:

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση ενός iPad

Το βασικό είδος επανεκκίνησης, στο οποίο απενεργοποιείτε το iPad και στη συνέχεια το ενεργοποιείτε ξανά, είναι το πιο εύκολο να κάνετε και το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Δεν θα διαγράψει τα δεδομένα ή τις ρυθμίσεις σας. Δείτε πώς να προχωρήσετε:

  1. Αρχίστε πατώντας ταυτόχρονα τα κουμπιά on / off και home . Το κουμπί ενεργοποίησης / απενεργοποίησης βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του iPad. Το κουμπί home είναι το στρογγυλό στο κέντρο του iPad
  2. Συνεχίστε να κρατάτε αυτά τα κουμπιά μέχρι να εμφανιστεί ένα ρυθμιστικό στο επάνω μέρος της οθόνης
  3. Αφήστε τα κουμπιά on / off και home
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό από τα αριστερά προς τα δεξιά για να απενεργοποιήσετε το iPad (ή να πατήσετε Ακύρωση αν αλλάξετε γνώμη). Αυτό απενεργοποιεί το iPad
  5. Όταν η οθόνη του iPad σβήσει, το iPad είναι απενεργοποιημένο
  6. Επανεκκινήστε το iPad κρατώντας πατημένο το κουμπί on / off μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο της Apple. Αφήστε τα κουμπιά και το iPad θα ξεκινήσει ξανά.

Πώς να Hard Reset iPad

Η τυπική επανεκκίνηση δεν λειτουργεί πάντα. Μερικές φορές ένα iPad μπορεί να κλειδωθεί τόσο πολύ που το slider δεν εμφανίζεται στην οθόνη και το iPad δεν ανταποκρίνεται στις βρύσες. Σε αυτή την περίπτωση, δοκιμάστε μια σκληρή επαναφορά. Αυτή η τεχνική ξεκαθαρίζει τη μνήμη που οι εφαρμογές και το λειτουργικό σύστημα εκτελούνται (αλλά όχι τα δεδομένα σας, θα είναι ασφαλή) και δίνει στο iPad σας ένα νέο ξεκίνημα. Για να εκτελέσετε μια σκληρή επαναφορά:

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο home και on / off ταυτόχρονα
  2. Συνεχίστε να κρατάτε τα πλήκτρα ακόμα και μετά την εμφάνιση του ρυθμιστικού στην οθόνη. Η οθόνη τελικά θα πάει μαύρη
  3. Όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple, αφήστε τα κουμπιά και αφήστε το iPad να ξεκινήσει κανονικά.

Περισσότερες επιλογές

Υπάρχει ένα άλλο είδος επαναφοράς που χρησιμοποιείται συνήθως: επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αυτό δεν χρησιμοποιείται συνήθως για την επίλυση προβλημάτων (αν και μπορεί να είναι, αν τα προβλήματα είναι αρκετά κακή). Αντ 'αυτού, είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται πριν από την πώληση ενός iPad ή την αποστολή για την επισκευή.

Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις διαγράφει όλες τις εφαρμογές, τα δεδομένα, τις προσαρμογές και τις ρυθμίσεις σας και επιστρέφει το iPad στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν το αφαιρέσατε για πρώτη φορά.