Οι ταινίες: Stunts και Effects Cheats για PC

Αναπτύχθηκε από το Lionhead Studios και κυκλοφόρησε το 2006, Το Movies: Stunts and Effects είναι μια επέκταση του παιχνιδιού προσομοίωσης των επιχειρήσεων The Movies και προσθέτει ειδικά εφέ και ακροβατικά στο franchise. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να παίξετε το ρόλο ενός σκηνοθέτη, όπου επιλέγετε γωνίες κάμερας, κατεύθυνση ήχου και φωτισμό. Στη συνέχεια περιηγείστε στον δρόμο σας μέσω της ιστορίας του Χόλιγουντ και αναγκάζεστε να προσαρμόσετε τον καινούργιο εξοπλισμό καθώς η αφήγηση μετακινείται στο χρόνο και βελτιώνεται η τεχνολογία της κινηματογραφίας.

Το παιχνίδι δεν έχει, για να μας απογοητεύσει, ματς, αλλά υπάρχει μια επεξεργασία αρχείων που μπορεί να γίνει μέσα στα αρχεία του παιχνιδιού που θα ξεκλειδώσουν τα πάντα στο παιχνίδι. (παρακαλούμε να σημειώσετε ότι οι απατεώνες που αναφέρθηκαν προηγουμένως εδώ έχουν καταργηθεί επειδή ήταν άκυροι για το παιχνίδι)

Επεξεργασία αρχείων εξαπατήσει

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, υπάρχει μια επεξεργασία αρχείων που μπορείτε να κάνετε στα αρχεία βίντεο ταινιών The Movies: Stunts and Effects, τα οποία θα σας επιτρέψουν να ξεκινήσετε ένα νέο παιχνίδι το έτος 2000 με όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού ξεκλειδωμένα. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την επεξεργασία αυτού του αρχείου:

Το αρχείο που πρέπει να επεξεργαστείτε ονομάζεται 'Ξεκλείδωμα' , μπορείτε να βρείτε αυτό το αρχείο πλοηγώντας μέσα στον υπολογιστή σας με τον ακόλουθο τρόπο:

Από την επιφάνεια εργασίας, κάντε κλικ στον υπολογιστή μου> Τοπικός δίσκος C (ή άλλο γράμμα μονάδας δίσκου εάν το C δεν είναι η κύρια μονάδα) > Δεδομένα εφαρμογών> Studios Lionhead> Οι ταινίες> Ξεκλείδωμα

Σημείωση: Εάν το αρχείο ξεκλειδώματος δεν είναι ορατό, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρυφή αρχεία και φακέλους που είναι ορατά στα Windows. Το παιχνίδι δημιουργεί αυτό το αρχείο ως κρυφό αρχείο όταν λάβετε ένα βραβείο στο παιχνίδι.

Ανοίξτε αυτό το αρχείο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, διαγράψτε όλα όσα αναφέρονται, επικολλήστε τα ακόλουθα στο αρχείο ακριβώς όπως φαίνεται και αποθηκεύστε το αρχείο. Όταν ξεκινάτε ένα παιχνίδι, όλα θα ξεκλειδωθούν.

Αποθηκεύστε το αρχείο "ξεκλειδώματος" έτσι ώστε να υπάρχει το ακόλουθο κείμενο:

highest_decade = 2000

[βραβεία]
RANKPRIZE_1
RANKPRIZE_2
RANKPRIZE_3
RANKPRIZE_4
RANKPRIZE_5
RANKPRIZE_6
RANKPRIZE_7
RANKPRIZE_8
RANKPRIZE_9
RANKPRIZE_10
RANKPRIZE_11
RANKPRIZE_12
RANKPRIZE_13
RANKPRIZE_14
RANKPRIZE_15
RANKPRIZE_16
RANKPRIZE_17
RANKPRIZE_18
RANKPRIZE_19
RANKPRIZE_20
RANKPRIZE_21
RANKPRIZE_22
RANKPRIZE_23
RANKPRIZE_24
RANKPRIZE_25
STUNTRANKPRIZE_1
STUNTRANKPRIZE_2
STUNTRANKPRIZE_3

Οι ταινίες ταινιών: Stunts and Effects Cheats που υπέβαλε ο George L.

Να είστε βέβαιος επίσης να ελέγξετε τον κωδικό μας εξαπατήσει κώδικα για τα βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή.