Μετατρέψτε το οικιακό σας τηλέφωνο στο κύτταρο Bluetooth

Το Panasonic Link to Cell Το KX-TH1211 λειτουργεί καλά όπως υποσχέθηκε, αλλά το χρειάζεστε;

Οδηγός Αποτέλεσμα: Συνιστάται

Συνιστάται για: Βελτίωση της λήψης, διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Δεν συνιστάται για: Όσους ήδη ικανοποιημένοι στο σπίτι

"Το κινητό σας είναι η σωτηρία σας. Τώρα μπορεί να είναι και η δική σας γραμμή. "

Ενώ αυτό το καταπληκτικό μάρκετινγκ είναι σχεδιασμένο για να κατανοήσετε το όφελος της νέας συσκευής Link to Cell από την Panasonic, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο του σπιτιού σας ενώ χρησιμοποιείτε πραγματικά το κινητό σας τηλέφωνο (και τα λεπτά και την κυψελοειδή υπηρεσία).

Αλλά θέλετε πραγματικά να το κάνετε αυτό; Πιο σημαντικό, πρέπει πραγματικά να το κάνετε αυτό; Αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο του Panasonic για να πηδήσει και θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο κορυφαίος λόγος για τον οποίο οι καταναλωτές δεν θα δαγκώσουν.

Όσο για το λόγο για τον οποίο θα μπορούσατε, η Panasonic λέει ότι ένας κύριος λόγος για τον οποίο πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Link to Cell (μοντέλο KX-TH1211) είναι ότι μπορείτε να μιλήσετε στο τηλέφωνο του σπιτιού σας και να αποθηκεύσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου σας.

Δεδομένου ότι εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε ασύρματο τηλέφωνο με αυτό το σύστημα, τι γίνεται με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του ασύρματου τηλεφώνου Link to Cell; Γιατί όχι απλώς συνδέστε το φορτιστή στο κινητό σας και κάτσε λίγα μέτρα από τον τοίχο;

Αυτό το σημείο πώλησης από την Panasonic θα μπορούσε να διαλυθεί εξίσου εύκολα όπως θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετικό.

Το Link to Cell έρχεται με ένα ασύρματο ακουστικό τηλεφώνου στο σπίτι, οπότε αν έχετε ήδη ένα, δεν το χρειάζεστε. Το ασύρματο τηλέφωνο Link to Cell απαιτεί επτά ώρες για να ολοκληρώσει μια πλήρη φόρτιση, αλλά αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως έξω από το πακέτο, μπορείτε ακόμα.

Παρόλο που η Panasonic συνιστά τουλάχιστον 15 λεπτά από το κουτί, σε δοκιμές διαπιστώσαμε ότι θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως αν το επιθυμείτε.

Το ασύρματο τηλέφωνο πρέπει να χρησιμοποιεί δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Ni-MH, οι οποίες παρέχονται. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να τροφοδοτείτε το ασύρματο τηλέφωνο με καινούργιες μπαταρίες.

Η σύνδεση στο Cell χρεώνει τον χρόνο λειτουργίας του ασύρματου τηλέφωνου σε πέντε ώρες σε συνεχή λειτουργία, η οποία ανταγωνίζεται ευνοϊκά τα καλύτερα κινητά τηλέφωνα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Ο δολοφόνος iPhone 3G από την Apple, για παράδειγμα, υπολογίζει επίσης σε πέντε ώρες χρόνο ομιλίας. Τα ποσοστά ασύρματων τηλεφωνικών συνδέσεων για κινητά τηλέφωνα σε 11 ημέρες σε χρόνο αναμονής.

Αν δεν είστε πρόθυμοι για το μπόνους ζωής μπαταρίας Link to Cell, ένα δεύτερο και δυνητικά πιο σημαντικό κέντρο περιπάτου γύρω από τη λήψη κινητού τηλεφώνου. Αν δεν βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου ολόκληρο το περιβάλλον σας αποδεικνύεται νεκρή ζώνη για το κινητό σας, μπορεί να βρεθείτε μερικές περιοχές που είναι πιο αδύναμες από άλλες.


Ενώ μπορεί να βρείτε την ιδέα αδέξια στην αρχή, το σχέδιο του Link to Cell είναι για σας να αφήσετε το κινητό σας τηλέφωνο σε ένα σημείο όπου παίρνει την καλύτερη υποδοχή του. Στη συνέχεια απλά αφήστε το Link to Cell να μιλήσει.

Θα μπορούσατε να βρίσκεστε στο Link to Cell σε ένα σημείο όπου συνήθως θα έχετε κακή υποδοχή επειδή είστε κινητό ακόμα κάθεται σε ένα σημείο όπου λαμβάνετε ισχυρή υποδοχή. Η σύνδεση με το Cell θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επωφελής για τους καταναλωτές που έχουν εξαλειφθεί πλήρως τα σταθερά τους και αγοράζουν τα πλεονεκτήματα της μπαταρίας και της λήψης της συσκευής.

Ακόμα, υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να θυμάστε: το κινητό σας πρέπει να "βλέπει" το ασύρματο τηλέφωνό σας Link to Cell, για να λειτουργήσει όλα αυτά.

Εάν το κινητό σας τηλέφωνο δεν διαθέτει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth μικρής εμβέλειας (πολλά τηλέφωνα κάνουν σήμερα, αλλά πολλά ακόμα δεν το κάνουν), δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθόλου Link to Cell. Επίσης, ακόμα και αν το κινητό σας τηλέφωνο είναι συμβατό με Bluetooth, εξακολουθεί να μην λειτουργεί με το Link to Cell.

Κατά τη δοκιμή, το Link to Cell αποδείχθηκε ότι ήταν σε θέση να ξεκινήσει και να διατηρήσει μια ισχυρή σύνδεση Bluetooth σε μια πολύ επιεική απόσταση. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το κινητό σας τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο ή "ζευγαρωμένο" με το ασύρματο τηλέφωνο Link to Cell μέσω Bluetooth.

Η Panasonic συνιστά για εσάς να βρίσκεστε σε απόσταση 2 ποδιών έως 10 ποδιών για την καλύτερη εμπειρία και λέτε ότι θα λειτουργήσει έως και 30 πόδια μακριά. Κατά τη δοκιμή σε ένα διαμέρισμα 840 τετραγωνικών ποδιών, το ασύρματο τηλέφωνο Link to Cell παρέμεινε σε συνδυασμό με το κινητό του τηλέφωνο σε όλο τον χώρο χωρίς να χάσει τη σύνδεση.

Η σύζευξη διατηρείται ακόμη και όταν πηγαίνετε σε άλλους χώρους και εισέρχεστε σε ένα μπάνιο με την πόρτα κλειστή. Η σύνδεση αποκόπηκε μόνο από το περπάτημα έξω από το διαμέρισμα και πολύ κάτω από την αίθουσα. Εάν χάσετε το ζεύγος Bluetooth, το Link to Cell θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί αυτόματα αν αυτό μπορεί.

Ένα τρίτο πιθανό σημείο πώλησης του Link to Cell μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Η Panasonic αναφέρει ότι δεν απαιτείται σταθερή τηλεφωνία για τη χρήση της συσκευής. Επειδή ο σκοπός του Link to Cell είναι να τοποθετείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνικές κλήσεις χρησιμοποιώντας την υπηρεσία κινητού τηλεφώνου και τα λεπτά, φυσικά δεν θα χρειαστείτε σταθερό τηλέφωνο για να ολοκληρώσετε αυτό το είδος κλήσης.

Το Link to Cell μπορεί, ωστόσο, να χρησιμοποιηθεί ακόμα όπως ακριβώς χρησιμοποιείτε το κανονικό ασύρματο τηλέφωνό σας. Εάν αποφασίσετε να μην το συνδυάσετε με το κινητό σας τηλέφωνο και να τοποθετήσετε ένα σταθερό τηλεφώνημα, έχετε αυτή την επιλογή.

Ένα τέταρτο και τελικό πλεονέκτημα στο Link to Cell είναι η ικανότητά του να επεκτείνεται και να λειτουργεί με έως και έξι ασύρματα τηλέφωνα τοποθετημένα σποραδικά μέσω του σπιτιού σας (όσο το χρησιμοποιείτε εκείνη την εποχή συνδυάζεται με και κοντά στο κινητό σας τηλέφωνο). Το επιπλέον σύνδεσμο για τα ασύρματα τηλέφωνα κυττάρων πωλούνται χωριστά.

Επίσης, μπορείτε να αντιστοιχίσετε τη μονάδα βάσης Link to Cell με έως και δύο κινητά τηλέφωνα με δυνατότητα Bluetooth ταυτόχρονα και να αποφασίσετε ποιο θα χρησιμοποιηθεί με ένα απλό κουμπί. Μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε διαφορετικούς τόνους σε κάθε κινητό τηλέφωνο για να βοηθήσετε να διαφοροποιήσετε τα δύο. Το Link to Cell έχει επίσης διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, όπως μιλάει ταυτότητα καλούντος, λειτουργία νύχτας και κλείδωμα κλήσεων.

Η προτεινόμενη λιανική τιμή του Link to Cell (με ένα ασύρματο ακουστικό που συμπεριλαμβάνεται) είναι 99,95 δολάρια. Η προτεινόμενη λιανική τιμή των πρόσθετων συσκευών είναι 39,95 δολάρια η κάθε μία.

Παρόλο που αυτές οι τιμές είναι εύλογες για τα οφέλη που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας αντέξουν οικονομικά και η συσκευή σας εκπληρώνει τις υποσχέσεις της με την ποιότητα, η πιο σημαντική σκέψη σας είναι αν έχετε ή δεν έχετε τον πόνο που λύνει το Link to Cell.

Ενημέρωση: Εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με ένα ανταγωνιστικό προϊόν, το οποίο ονομάζεται XLINK BT.

Συγκρίνετε Τιμές