Γιατί το πληκτρολόγιο iPad μου δεν κάνει κλικ;

Το πληκτρολόγιο του iPad είναι πολύ σιωπηλό; Από προεπιλογή, το πληκτρολόγιο οθόνης του iPad κάνει έναν ήχο κλικ κάθε φορά που πατάτε ένα πλήκτρο. Αυτός ο ήχος δεν είναι μόνο για να φανεί σαν να πληκτρολογείτε σε ένα πραγματικό πληκτρολόγιο. Αν προσπαθείτε να πληκτρολογήσετε γρήγορα, κάνοντας κάποια ανατροφοδότηση ήχου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας ενημερώσουμε ότι χρησιμοποιήσατε το κλειδί. Τι κάνετε λοιπόν εάν το πληκτρολόγιό σας στο iPad δεν κάνει πλέον αυτόν τον ήχο;

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ήχου του iPad

Αν έχετε αναζητήσει τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου του iPad που αναζητούν έναν τρόπο να ενεργοποιήσετε ξανά αυτόν τον ήχο, έχετε ψάξει σε λάθος θέση. Η Apple αποφάσισε να θέσει αυτή τη συγκεκριμένη ρύθμιση στην κατηγορία " Ήχοι ", παρόλο που μπορεί να έχει νόημα να είναι στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου.

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad σας ξεκινώντας την εφαρμογή " Ρυθμίσεις " . (Αναζητήστε το εικονίδιο με το γρανάζι.)
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού μέχρι να εντοπίσετε τους ήχους .
  3. Θα δείτε επιλογές για την αλλαγή των διαφόρων ήχων που κάνει το iPad σας. Στο τέλος αυτού του καταλόγου, θα βρείτε την επιλογή για Κλικ στο πληκτρολόγιο . Πατήστε το κουμπί για να γυρίσετε το ρυθμιστικό από το Off στη πράσινη θέση On .

Τι άλλο μπορείτε να κάνετε από αυτήν την οθόνη;

Ενώ βρίσκεστε στις ρυθμίσεις Ήχοι , ίσως θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να προσαρμόσετε το iPad σας . Οι πιο συνηθισμένοι ήχοι τείνουν να είναι οι νέοι ήχοι μηνυμάτων και μηνυμάτων . Αυτά θα αναπαράγονται όταν στέλνετε ή λαμβάνετε μηνύματα μέσω της επίσημης εφαρμογής Mail.

Εάν λαμβάνετε πολλά κείμενα μέσω του iPad σας, η αλλαγή του ήχου κειμένου μπορεί επίσης να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσωποποιήσετε το iPad σας. Και αν χρησιμοποιείτε το Siri για υπενθυμίσεις , μπορείτε να ορίσετε έναν νέο τόνο υπενθύμισης.

Πού είναι οι ρυθμίσεις πληκτρολογίου;

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιό σας:

  1. Μεταβείτε στις Γενικές ρυθμίσεις.
  2. Ακολουθήστε τις παραπάνω οδηγίες, αλλά αντί να επιλέξετε Ήχοι , επιλέξτε Γενικά .
  3. Στις Γενικές ρυθμίσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να εντοπίσετε το πληκτρολόγιο . Βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας .

Μπορείτε να κάνετε πολλές αλλαγές εδώ. Ένα πραγματικά σπουδαίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε συντομεύσεις αντικατάστασης κειμένου. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε το "gtk" για να διευκρινίσετε "καλό να γνωρίζετε" και κάθε άλλη συντόμευση που θέλετε να βάλετε στις ρυθμίσεις. Λαμβάνοντας μια στιγμή για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.