Εναλλακτικοί τρόποι για να λάβετε δωρεάν ήχους κλήσης

Γρήγορες συμβουλές σχετικά με μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να λάβετε δωρεάν ringtones για το τηλέφωνό σας.

Ακόμα κι αν ο πιο δημοφιλής τρόπος για να πάρετε ringtones είναι να τα αγοράσετε, υπάρχουν διάφοροι εναλλακτικοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τους πάρει δωρεάν. Εκτός από τη λήψη από ελεύθερους και νόμιμους ιστότοπους, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ψηφιακή συλλογή μουσικής σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για την προμήθεια δωρεάν ringtones για το τηλέφωνό σας.

Ελεύθερες και νόμιμες τοποθεσίες ήχου κλήσης

Η λήψη δωρεάν ringtones από το Διαδίκτυο είναι ίσως ο πιο γρήγορος τρόπος για να λάβετε μουσική για το τηλέφωνό σας, αλλά είναι νόμιμο; Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες στο Διαδίκτυο που φιλοξενούν παράνομο περιεχόμενο κινητού τηλεφώνου (βίντεο, παιχνίδια, λογισμικό κλπ.) Και γι 'αυτό είναι σοφό να βεβαιωθείτε ότι δεν παραβιάζετε τα πνευματικά δικαιώματα. Μάθετε περισσότερα διαβάζοντας τη λίστα των Top Free και Legal Ringtone Sites .

Χρησιμοποιήστε το iTunes για να δημιουργήσετε δωρεάν ringtones

Αν νομίζατε ότι το πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού iTunes ήταν απλώς καλό για να παίζετε τη μουσική σας συλλογή, τότε ξανασκεφτείτε. Με λίγη δουλειά, μπορείτε να δημιουργήσετε δωρεάν ringtones για το iPhone χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε για την υπηρεσία μετατροπής ringtone της Apple.

Χρησιμοποιήστε έναν επεξεργαστή ήχου

Αυτός ο τύπος προγράμματος λογισμικού διευκολύνει τον χειρισμό των αρχείων μουσικής σας με πολλούς τρόπους - συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας σύνταξης σύντομων ηχητικών κλιπ που είναι ιδανικά για ringtones. Αν έχετε μερικά τραγούδια στη μουσική βιβλιοθήκη που θέλετε να μετατρέψετε σε ήχους κλήσης, τότε πρέπει να έχετε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Audacity για τη δημιουργία δωρεάν ringtones στο βήμα-βήμα μας.

Διαχωριστές αρχείων ήχου

Αντί να χρησιμοποιείτε έναν πλήρη επεξεργαστή ήχου, μπορείτε γρήγορα να κάνετε ringtones χρησιμοποιώντας ένα διαχωριστή αρχείων ήχου. Αυτός ο τύπος προγράμματος δεν έχει όλα τα 'κουδούνια και σφυρίχτρες' ενός επεξεργαστή ήχου, αλλά αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κάνετε ringtones τότε αυτός ο τύπος ηχητικού εργαλείου είναι μια καλή εναλλακτική λύση. Για περισσότερες πληροφορίες, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το άρθρο του Top Audio File Splitters για μερικά από τα καλύτερα ελεύθερα λογισμικά για την κοπή της μουσικής σας.