Επανεξέταση TouchCopy: Πάρα πολύ χαλασμένο να είσαι κορυφαία επιλογή

Αυτή η αναθεώρηση αναφέρεται σε μια πρώιμη έκδοση αυτού του προγράμματος, που κυκλοφόρησε το 2011. Οι λεπτομέρειες και οι λεπτομέρειες του προγράμματος ενδέχεται να έχουν αλλάξει σε νεότερες εκδόσεις.

Η κατώτατη γραμμή

Το TouchCopy, παλαιότερα γνωστό ως iPodCopy , είναι ένα ενοχλητικό πρόγραμμα. Κάνει αυτό που διαφημίζει: σας βοηθά να μεταφέρετε μουσική από συσκευή iPod ή iOS σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Αλλά το κάνει με μια σειρά δυσλειτουργιών και πιο αργή ταχύτητα από ορισμένους από τους ανταγωνιστές της. Έχει ένα πλούσιο σετ χαρακτηριστικών, αλλά μέχρι να χαλαρωθούν οι δυσλειτουργίες και η ταχύτητα να βελτιωθεί, δεν είναι μια κορυφαία επιλογή.

Ιστοσελίδα του εκδότη

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Προγραμματιστής
Λογισμικό ευρείας γωνίας

Εκδοχή
9.8

Δουλεύει με
Όλα τα iPod
Όλα τα iPhone
iPad

Τα βασικά που καλύπτονται - και στη συνέχεια κάποια

Τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά κάθε προγράμματος που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους χρήστες να μεταφέρουν μουσική από iPod σε υπολογιστή είναι να μεταφέρουν με επιτυχία τα περιεχόμενα του iPod ή iPhone στο iTunes και να παρέχουν μια σαφή απεικόνιση των τραγουδιών που έχουν και δεν έχουν μεταφερθεί. Σε αυτές τις μετρήσεις, το TouchCopy πέτυχε.

Το TouchCopy προσφέρει αυτοματοποιημένες αναφορές σχετικά με τα τραγούδια στη συσκευή σας Apple που υπάρχουν στον σκληρό δίσκο, τα οποία πρέπει ακόμα να μεταφερθούν και τα οποία έχουν ήδη γίνει. Τα εικονίδια ελέγχου δίπλα στα ήδη μεταφερμένα τραγούδια διευκολύνουν την κατανόηση του ποιο είναι το.

Μόλις αποφασίσετε ποια τραγούδια θέλετε να μετακινήσετε, η μεταφορά μουσικής είναι τόσο απλή όσο κάνετε κλικ σε ένα κουμπί. Όπως πολλοί από τους ανταγωνιστές της, το TouchCopy μεταφέρει μουσική, podcasts, φωτογραφίες και βίντεο. Τα τυπικά test-590 τραγούδια μου, 2,41 GB, έλαβαν TouchCopy 28 λεπτά για να ολοκληρωθούν. Αυτή η ταχύτητα τοποθετεί το TouchCopy στη μέση του πακέτου από την άποψη της απόδοσης.

Αντίθετα από ορισμένους ανταγωνιστές της, το TouchCopy μπορεί να μεταφέρει κάτι περισσότερο από μουσική και βίντεο - μπορεί να μεταφέρει σχεδόν οποιαδήποτε δεδομένα που μπορεί να αποθηκεύσει μια συσκευή iOS (με εξαίρεση τις εφαρμογές, αν και δεν έχω συναντήσει ακόμα ένα πρόγραμμα που μπορεί αλλά γιατί θα χρειαζόταν, όταν οι εφαρμογές μπορούν να ξαναφορτωθούν δωρεάν ;). Αυτό περιλαμβάνει καταχωρήσεις βιβλίου διευθύνσεων, φωνητικά μηνύματα, σημειώσεις, ημερολόγια μηνυμάτων κειμένου, ήχους κλήσης και ημερολόγια. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι πολύ πολύτιμα και θα έπρεπε να είναι παρόντα σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που επιδιώκει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας iPod / iPhone.

Δυσλειτουργίες και σφάλματα

Παρόλο που το σύνολο χαρακτηριστικών του TouchCopy είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που έχω δει, το πρόγραμμα έχει πολλά σφάλματα, κάποια δευτερεύοντα, άλλα σοβαρότερα.

Η μεταφορά μουσικής δημιουργούσε ορισμένες περίεργες προκλήσεις. Στην πρώτη μου προσπάθεια, επέλεξα τα 590 τραγούδια με μη αυτόματο τρόπο και ξεκίνησα μια μεταφορά. Αναφέρει την ολοκλήρωση μετά από 31 τραγούδια μετακινήθηκαν. Στη δεύτερη προσπάθειά μου, δεν επέλεξα τραγούδια, αντί να κάνω κλικ στο κουμπί μεταφοράς και όλα τα τραγούδια μεταφέρθηκαν με επιτυχία. Επιπλέον, οι αξιολογήσεις τραγουδιών δεν εμφανίστηκαν αρχικά, αλλά το κλείσιμο και η επανεκκίνηση του iTunes τους αποκάλυψε ότι είναι παρόντες.

Η μετακίνηση δεδομένων αποκάλυψε επίσης κάποια σφάλματα. Για παράδειγμα, ένα βιβλίο διευθύνσεων με πολλές καταχωρήσεις αρχικά παρουσιάζει ένα μήνυμα που λέει ότι δεν έχει κανένα, παρόλο που το πρόγραμμα τα διαβάζει πραγματικά. Είναι λίγο αναμονή, αλλά οι επαφές τελικά εμφανίζονται. Επίσης, δεν μπορούσα να πάρω το ημερολόγιο του iPhone μου για να φορτώσω καθόλου το TouchCopy. Κάθε φορά που προσπάθησα (τέσσερις φορές), η προβολή μεταφοράς δεδομένων του προγράμματος συνετρίβη.

Λίγα Σημειώσεις από την αρχική επισκόπηση

Αυτή η αναθεώρηση δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2011. Έκτοτε, το TouchCopy άλλαξε και ενημερώθηκε με τους εξής τρόπους:

συμπέρασμα

Το TouchCopy έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κορυφαίου προγράμματος σε αυτό το διάστημα. Έχει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών και μια σταθερή διεπαφή χρήστη. Αλλά η σχετικά αργή ταχύτητα μεταφοράς και πιο σοβαρά σφάλματα το κρατούν πίσω. Παρακολουθήστε τις μελλοντικές ενημερώσεις που αφορούν αυτά τα θέματα.

Ιστοσελίδα του εκδότη

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.