Με μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο σχεδίασης ιστοσελίδων

Πώς να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού ιστοσελίδων χωρίς εμπειρία εργασίας

Δεν είναι εύκολο να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα μιας εργασίας σχεδιασμού ιστοσελίδων όταν όλοι απαιτούν ότι έχετε εμπειρία, και δεν έχετε κανένα. Η εμπειρία είναι μια απαίτηση σε πολλές βιομηχανίες, αλλά στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εμπειρία κάνοντας σχέδια για τον εαυτό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο γύρω από τα έργα αυτά και να χρησιμοποιήσετε το χαρτοφυλάκιο για να πάρετε την πρώτη θέση σας. Είτε ξεκινάτε απλά ως ελεύθερος επαγγελματίας είτε ενδιαφέρεστε για μισθωτή θέση πλήρους απασχόλησης, μην πείτε ότι δεν έχετε χαρτοφυλάκιο. Αντ 'αυτού, χρησιμοποιήστε αυτές τις προτάσεις για να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο για να παρουσιάσετε τις δεξιότητές σας.

Η ιστοσελίδα σου

Εάν έχετε αποφασίσει να γίνει επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων, τότε θα πρέπει να έχετε έναν ιστοχώρο. Επειδή δεν είχατε πολλές ή καμία εργασία που πληρώνετε, δεν έχετε το πρόβλημα που έχουν άλλοι πιο έμπειροι σχεδιαστές ιστοσελίδων - ένας ιστότοπος που αγνοήθηκε. Όταν ξοδεύετε χρόνο δημιουργώντας και βελτιώνοντας τον ιστότοπό σας, βελτιώνετε όχι μόνο την επιχείρησή σας, βελτιώνετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Ο ιστότοπός σας δεν πρέπει να είναι μόνο μία εγγραφή στο χαρτοφυλάκιό σας. Σκεφτείτε όλα τα διαφορετικά πράγματα που έχετε φτιάξει για τον ιστότοπό σας και δημιουργήστε το καθένα ένα κομμάτι χαρτοφυλακίου. Φροντίστε να συμπεριλάβετε:

Προσωπικά έργα Ιστού

Δεν έχει σημασία τι θέματα εσείς επιλέγετε για προσωπικούς ιστοτόπους, αρκεί να τα χειρίζεστε καλά. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για τη γάτα σας ή έναν ιστότοπο για την τέχνη της μαμάς σας. Προσωπικά έργα πηγαίνουν στο χαρτοφυλάκιό σας επειδή παρουσιάζουν τι μπορείτε να κάνετε και μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την πρώτη πληρωμή σας έργο σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Πάρτε μια τάξη ή σε απευθείας σύνδεση Tutorial

Δεν υπάρχει καμία έλλειψη τάξεων σχεδιασμού ιστοσελίδων και σεμινάρια στο διαδίκτυο, και δεν υπάρχει κανένας κανόνας κατά της χρήσης της ταξικής εργασίας ως μέρος του χαρτοφυλακίου σας. Λαμβάνοντας μια τάξη, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε κάτι νέο και να βελτιώσετε ταυτόχρονα το χαρτοφυλάκιό σας.

Δημιουργία ιστοσελίδων για φανταστικούς πελάτες

Ονειρευτείτε έναν φανταστικό πελάτη και δημιουργήστε μια ετήσια αναφορά ή σελίδα για να πουλήσετε ένα προϊόν . Όσο διευκρινίζετε στους υποψήφιους πελάτες σας ότι πρόκειται για δείγματα και όχι ζωντανά σχέδια, δεν υπάρχει τίποτα κακό με την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας και τη βελτίωση του χαρτοφυλακίου σας με αυτά τα είδη έργων.

Εθελοντής

Εάν έχετε μια αγαπημένη φιλανθρωπία ή αιτία, εθελονθείτε να βοηθήσετε με το σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη συντήρηση. Μπορείτε να καταλήξετε με μια καταχώρηση χαρτοφυλακίου και ενδεχομένως μια αναφορά.

Τροποποιήστε τα πρότυπα σχεδίασης ιστοσελίδων

Υπάρχουν πολλά δωρεάν πρότυπα ιστού διαθέσιμα για την κατασκευή ιστοσελίδων . Χρησιμοποιώντας ένα χωρίς τροποποίηση, δεν θα ήταν καλό έργο χαρτοφυλακίου, αλλά χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο για να αποκτήσετε μια ιδέα ροής είναι μια μεγάλη ιδέα. Επιλέξτε ένα απλό πρότυπο για να σας δώσω ένα καλό σημείο εκκίνησης και στη συνέχεια να το κάνετε δικό σας.

Επιλέξτε την καλύτερη δουλειά σας

Το σημείο ενός χαρτοφυλακίου είναι να παρουσιάσετε την καλύτερη δουλειά σας. Μην βάζετε κάτι σε αυτό που δημιουργήσατε απλά για να τοποθετήσετε το χαρτοφυλάκιο. Εάν είναι μέτρια, εργάζονται σε αυτό μέχρι να λάμψει ή να το αφήσει έξω. Ένα χαρτοφυλάκιο δύο ή τριών στοιχείων που εκκρεμούν είναι πολύ καλύτερα από ένα χαρτοφυλάκιο με 10 μέτριες εγγραφές.