Όπως Magic! Εύκολη επεξεργασία με ταινία iMovie Magic

01 από 10

Ανοίξτε το iMovie

Οι "μαγικές ταινίες" είναι μια πρόσφατη λειτουργία που παρουσιάζεται στο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο για τους καταναλωτές και η τελευταία έκδοση του iMovie δεν αποτελεί εξαίρεση.

Πριν ξεκινήσετε, συνδέστε τη βιντεοκάμερά σας στον υπολογιστή σας, ώστε να είναι έτοιμη για εισαγωγή βίντεο. Ανοίξτε το iMovie στον υπολογιστή σας και επιλέξτε "Make a Magic iMovie". Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να ονομάσετε και να αποθηκεύσετε το έργο σας.

02 από 10

Επιλέξτε τις Ρυθμίσεις Magic Movie

Αφού αποθηκεύσετε την ταινία iMovie Magic, θα ανοίξει ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που θα βοηθήσουν το iMovie να βάλει μαζί το έργο σας.

03 από 10

Δώστε στον κινηματογράφο σας έναν τίτλο

Στο πλαίσιο "Τίτλος ταινίας" πληκτρολογήστε τον τίτλο για το iMovie Magic Movie. Αυτός ο τίτλος θα εμφανιστεί στην αρχή του βίντεο.

04 από 10

Έλεγχος ταινίας

Η ταινία iMovie Magic είναι τόσο απασχολημένη ώστε δεν χρειάζεται να γυρίσετε την κασέτα πριν ξεκινήσετε την ταινία! Ο υπολογιστής θα το κάνει για εσάς εάν ελέγξετε το πλαίσιο "Αναδίπλωση ταινίας".

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μέρος της κασέτας στο Magic iMovie, επιλέξτε το μήκος που θέλετε να εγγράψει ο υπολογιστής. Εάν δεν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο, θα καταγραφεί στο τέλος της ταινίας.

05 από 10

Μεταβάσεις

Το iMovie θα εισαγάγει μεταβάσεις ανάμεσα στις σκηνές στο Magic iMovie. Εάν έχετε μια προτιμώμενη μετάβαση, επιλέξτε την. Ή, μπορείτε να επιλέξετε τυχαία για να πάρετε μια ποικιλία μεταβάσεων σε όλο το Magic iMovie.

06 από 10

ΜΟΥΣΙΚΗ?

Αν θέλετε μουσική στο iMovie του Magic, βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το πλαίσιο "Αναπαραγωγή ενός ηχητικού μηνύματος" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Επιλογή μουσικής ..."

07 από 10

Επιλέξτε το ηχητικό σήμα για την ταινία σας

Στο παράθυρο που ανοίγει, μπορείτε να περιηγηθείτε στα ηχητικά εφέ, στη μουσική του Garage Band και στη βιβλιοθήκη του iTunes για να επιλέξετε ένα soundtrack για το βίντεό σας. Σύρετε τα επιλεγμένα αρχεία στο πλαίσιο στα δεξιά.

Μπορείτε να επιλέξετε πολλά τραγούδια που θα χρησιμοποιηθούν στο iMovie σας. Αν το βίντεο τρέχει περισσότερο από τα επιλεγμένα τραγούδια, το βίντεο εκτέλεσης δεν θα έχει μουσική κάτω από αυτό. Εάν τα τραγούδια σας διαρκούν περισσότερο από το βίντεο, η μουσική θα σταματήσει όταν κάνει το βίντεο.

08 από 10

Ρυθμίσεις μουσικής

Μετά την επιλογή των τραγουδιών για το iMovie Magic Movie, μπορείτε να ελέγξετε την ένταση στην οποία θα αναπαραχθούν. Οι επιλογές σας είναι: "Μαλακή μουσική", "Πλήρης μουσική έντασης" ή "Μόνο μουσική".

Η "Μαλακή Μουσική" θα αναπαράγεται απαλά στο παρασκήνιο του βίντεο, διευκολύνοντας την ακρόαση του ήχου από το αρχικό υλικό. Η λειτουργία "Full Volume Music" θα παίξει δυνατά και θα ανταγωνιστεί τον αυθεντικό ήχο. Η ρύθμιση "Μόνο μουσική" θα αναπαράγει μόνο τα τραγούδια που έχετε επιλέξει και δεν θα συμπεριλάβει κανέναν από τον αρχικό ήχο από την κασέτα στο τελικό Magic iMovie.

Όλα τα τραγούδια πρέπει να χρησιμοποιούν την ίδια ρύθμιση μουσικής. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί OK.

09 από 10

DVD?

Αν θέλετε το έργο να μεταβεί κατευθείαν στο DVD αφού δημιουργηθεί από τον υπολογιστή, επιλέξτε το πλαίσιο "Αποστολή σε iDVD".

Εάν δεν επιλέξετε αυτό το πλαίσιο, το Magic iMovie θα ανοίξει στο iMovie και θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές επεξεργασίας.

10 από 10

Δημιουργήστε τη μαγική ταινία iMovie

Αφού προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή "Δημιουργία" και αφήστε τον υπολογιστή σας να ξεκινήσει τη μαγεία του!