Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας Winamp

Εάν χρησιμοποιείτε το Winamp για την αναπαραγωγή των αρχείων μουσικής σας, τότε μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πολύ πιο εύκολη, δημιουργώντας λίστες αναπαραγωγής. Με την οργάνωση της μουσικής σας βιβλιοθήκης σε λίστες αναπαραγωγής, μπορείτε να αναπαράγετε τις συλλογές σας χωρίς να χρειαστεί να τις περιστρέψετε με το χέρι κάθε φορά που τρέχετε το Winamp. Μπορείτε επίσης να κάνετε μουσικές συλλογές για να ταιριάξετε διαφορετικές μουσικές διαθέσεις και στη συνέχεια να τις εγγράψετε σε CD ή να μεταφέρετε σε MP3 / media player.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 5 λεπτά

Εδώ:

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Βιβλιοθήκη πολυμέσων, εάν δεν έχει ήδη επιλεγεί (βρίσκεται κάτω από τα στοιχεία ελέγχου της συσκευής αναπαραγωγής στην αριστερή πλευρά της οθόνης).
  2. Στο αριστερό παράθυρο, κάντε δεξί κλικ στις λίστες αναπαραγωγής και επιλέξτε Νέα λίστες αναπαραγωγής από το αναδυόμενο μενού που εμφανίζεται. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη λίστα αναπαραγωγής σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK ή πατήστε το πλήκτρο [Επιστροφή] .
  3. Κάντε διπλό κλικ στο στοιχείο Τοπικά μέσα στο αριστερό παράθυρο, εάν δεν έχει ήδη επεκταθεί, και κάντε κλικ στο Ήχος για να δείτε τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης μουσικής. Αν δεν έχετε προσθέσει ακόμα κανένα μέσο στη βιβλιοθήκη Winamp, κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχείο στο πάνω μέρος της οθόνης και επιλέξτε Προσθήκη μέσων στη βιβλιοθήκη . Για να προσθέσετε αρχεία στη νέα σας λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε ολόκληρα λευκώματα ή μεμονωμένα αρχεία.
  4. Μόλις είστε ευχαριστημένοι με τη λίστα αναπαραγωγής σας, μπορείτε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε αμέσως, επιλέγοντάς την και κάνοντας κλικ στο κουμπί Play των χειριστηρίων του Winamp. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τη λίστα αναπαραγωγής σε ένα φάκελο στον σκληρό σας δίσκο κάνοντας κλικ στην καρτέλα Αρχείο στο πάνω μέρος της οθόνης και επιλέγοντας Αποθήκευση λίστας αναπαραγωγής .

Ο, τι χρειάζεσαι: