Τα 8 καλύτερα παιχνίδια VR που αγοράζουν για το Google Cardboard το 2018

Βγείτε σε έναν άλλο κόσμο και παίξτε το παιχνίδι σας

Η εμβάπτιση του σήμερα στην εικονική πραγματικότητα είναι τόσο εύκολη όσο και προσιτή. το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό σετ μικροφώνου-ακουστικού όπως το Google Cardboard και ένα smartphone. Από εκεί, ο καθένας μπορεί να κατεβάσει έναν αριθμό παιχνιδιών εικονικής πραγματικότητας που διατίθενται τόσο στο App Store της Apple όσο και στην αγορά Google Play του Android.

Για να σας βοηθήσουμε, καταρτίσαμε μια ολοκληρωμένη λίστα των κορυφαίων παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε για το ακουστικό VR Google Cardboard. Τα καλά νέα είναι ότι πολλά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας στον κατάλογο προσφέρουν μια απλοϊκή προσέγγιση στην εμβάπτιση. Από τα καλύτερα παιχνίδια VR για το Google Cardboard στη λίστα, μερικά δεν απαιτούν τίποτα άλλο από ένα κουμπί για να ωθηθούν καθώς κοιτάζετε και μετακινείτε από τη μια περιοχή στην άλλη. Ίσως θέλετε κάτι πιο ακραίο σαν ένα shooter πρώτου προσώπου ή τους κινδύνους της διέλευσης του δρόμου; Έχουμε και αυτό. Για κάθε παιχνίδι καρδιάς και άγρια ​​εικονική πραγματικότητα, υπάρχει ένα εξίσου ήπιο και συγχωρετικό και το VR στο Google Cardboard είναι κατάλληλο για όλους όσους είναι αρκετά περίεργοι για να βουτήξουν, ακόμα και για τον παππού σας. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα παιχνίδια VR για το Google Cardboard.

Εάν είστε αρχάριος με την εικονική πραγματικότητα, τότε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να δοκιμάσετε πρώτα τον εαυτό σας σε έναν εικονικό κόσμο είναι η ανάγκη για JR VR. Το καλύτερο μέρος αυτού του τύπου παιχνιδιού είναι ότι μπορεί να παιχτεί από οποιονδήποτε - απλές κινήσεις που πυροδοτούνται από την ανάγκη εξερεύνησης και άλματος πάνω από τα εμπόδια. Αυτό είναι!

Η Need for Jump είναι ένα παιχνίδι για αρχάριους, αλλά και για όσους θέλουν να απολαύσουν τον δέοντα παράγοντα ενός εικονικού κόσμου χωρίς πάρα πολλά ερεθίσματα ή απώλεια ελέγχου. Οι παίκτες κινούνται σε τέσσερις κατευθύνσεις στον εικονικό κόσμο του Need for Jump VR καθώς περπατούν στην πραγματική (παίζουν έτσι σε ανοιχτό χώρο), ακολουθώντας τις κατευθύνσεις σε πλούσια πράσινα αεροπλάνα, συλλέγοντας κέρματα και πηδώντας πάνω από τα βήματα πατώντας στα ακουστικά του Google Cardboard κουμπί. Το παιχνίδι έρχεται με μια λειτουργία για πολλούς παίκτες, έτσι ώστε εσείς και οι φίλοι σας να μπορέσετε να ενώσετε και να περπατήσετε μέσα από πράσινα πεδία πολυγώνων μαζί.

Flats είναι ένα όμορφο κορεσμένο πολύχρωμο shooter πρώτου προσώπου που μοιάζει με ένα μίγμα του Damage Katamari και του Counter Strike και είναι το καλύτερο παιχνίδι στη λίστα για μια εμπειρία πρώτου προσώπου shooter που μπορείτε να φτάσετε στην εικονική πραγματικότητα. Flats προσφέρει το πλήρες πακέτο FPS με επιλογές για να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας με δυνατότητες παιχνιδιού όπως στόχευση κάτω από την όρασή σας, σπριντ, καταστρεφόμενα περιβάλλοντα, αναζωογόνηση της υγείας με λήψη κάλυψης, melee σκοτώνει, καθώς και ανίχνευση χτυπήματος.

Τα διαμερίσματα είναι τόσο διασκεδαστικά που θα απολαύσετε τις στιγμές που οι σφαίρες σας θα ριζοπούν από στερεούς τοίχους και θα χτυπήσουν τους εχθρούς σας καθώς πέφτουν σε αργή κίνηση - είναι τόσο περίπλοκο. Το παιχνίδι δίνει στους παίκτες έξι διαφορετικά θεματικά επίπεδα όπως μια παραθαλάσσια πόλη, ένα πολυκατάστημα και ένα θεματικό πάρκο, όπου μπορούν να το δουλέψουν σε ένα πλήθος τρόπων από τις αποτυχίες των ομάδων μέχρι τις headshot προκλήσεις. Το παιχνίδι παίζεται καλύτερα με ένα συνδεδεμένο ασύρματο χειριστήριο για μέγιστη απόλαυση και εμβάπτιση.

Το Galaxy VR είναι το βασικό παιχνίδι περιπέτειας sci-fi για το Google Cardboard, όπου οι παίκτες χειρίζονται τα δικά τους διαστημόπλοια και ασχολούνται με τέσσερις διαφορετικούς τύπους παιχνιδιών πυρήνα. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν έντονες dogfights με άλλα διαστημόπλοια, να εξερευνήσουν αλλοδαπούς πλανήτες με τα πόδια σε μορφή FPS, να αγωνιστούν διαδρόμους και να λύσουν παζλ.

Είναι εύκολο να χαθείτε και να είστε εθισμένοι στο Galaxy VR - φέρνει στη ζωή έναν μαγευτικό κόσμο με όμορφα γραφικά, δίνοντας στους παίκτες μια πλήρη αίσθηση παιχνιδιών για το VR που κανονικά δεν θα περίμενε κανείς. Ενώ είστε πιλότος διαστημόπλοιο σας, μπορείτε να μετακινήσετε το κεφάλι σας ανεξάρτητα για να κοιτάξουμε γύρω σας καθώς αποφεύγετε τα λέιζερ, στρίβοντας και γυρίζοντας τα αστεροειδείς και δίνοντας σας μια αίσθηση ρεαλισμού. Το Galaxy VR είναι επίσης για πολλούς παίκτες, ώστε να μπορείτε να πολεμάτε εναντίον άλλων online παικτών σε δωρεάν παιχνίδια για όλους. Απαιτεί ένα συνδεδεμένο joypad ή πληκτρολόγιο για να παίξει.

Μοναδικά, όμορφα γραφικά και ένα από τα πιο εθιστικά παιχνίδια άμυνας του πύργου για να χτυπήσει τον εικονικό κόσμο του Google Cardboard είναι το Evil Robot Traffic Jam. Οι παίκτες θα νιώσουν σαν να βρίσκονται στη μέση ενός πεδίου μάχης, καθώς χτίζουν πύραυλοι πυραύλων, όπλα σιδηροδρόμων και καλούν σε πολεμίστρες, όλοι για χάρη του να περάσουν από την κυκλοφορία.

Το κακό ρομπότ Traffic Jam σκοτώνει τους παίκτες να χτυπάνε τον κώλο στη μέση μιας μικρής χαριτωμένης πόλης με ένα στριφογυρισμένο δρόμο γεμάτο με διάφορους εχθρούς που πρέπει να σταματήσουν: οχήματα όπως μικρά sedans και τερατώδεις τρακτέρ. Ο στόχος σας είναι να σταματήσετε τη διαφυγή από την ελεύθερη κυκλοφορία, δημιουργώντας και αναβαθμίζοντας διάφορους αμυντικούς πύργους που σταματούν, αναχαιτίζουν και εκραγούν την εισερχόμενη κίνηση. Καθώς οι παίκτες εξελίσσονται, συναντούν πολλούς διαφορετικούς εχθρούς και μάχες αφεντικών, ενώ χρησιμοποιούν ειδικά όπλα, όπως πύργους χάκερ και βομβιστικές επιδρομές που συμβάλλουν στην καταπολέμηση της προόδου των ορδών των αυτοκινήτων.

Παρόμοια με το Frogger, το VR Street Jump κάνει το δρόμο διασχίζοντας μια διασκεδαστική και συναρπαστική περιπέτεια και εκπαιδεύει τους παίκτες να δώσουν προσοχή και να περιμένουν ή αλλιώς να χτυπήσουν από ένα αυτοκίνητο. Το απλό παιχνίδι παιχνιδιού αποφυγής αυτοκινήτων εκπαιδεύει τους παίκτες να είναι υπομονετικοί έχοντας συνειδητοποιήσει το περιβάλλον τους για να προχωρήσουν.

Το VR Street Jump επιτρέπει στους παίκτες να κοιτάξουν γύρω τους σε ένα ζωντανό πολύγωνο περιβάλλον γεμάτο με μπλοκ πράσινα δέντρα και πολύχρωμα κιβώτια αυτοκινήτων και φορτηγών. Τα χειριστήρια είναι απλά: κοιτάζετε προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε και πατήσετε το κουμπί του Google Cardboard για να μετακινηθείτε. Μπορείτε να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας για να δείτε ποιος έχει το υψηλότερο σκορ να είναι σε θέση να διασχίσει το δρόμο χωρίς να ξεπεράσει. Θυμηθείτε, στο VR, δεν έχετε περιφερειακό όραμα, οπότε κοιτάξτε και οι δύο τρόπους πριν περάσετε το δρόμο!

Το Proton Pulse μιμείται το ίδιο gameplay με το Breakout, όπου οι παίκτες χτυπούν μια μπάλα γύρω για να σπάσουν τούβλα και άλλα αντικείμενα. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως εντυπωσιακά όμορφα γραφικά νέον, έντονη μουσική, διαισθητικό control head-tracking και πάνω από 50 επίπεδα.

Το Proton Pulse τοποθετεί τους παίκτες σε μια ζώνη 3D όπου παίζουν "ατομικό paddleball" εκτρέποντας μια μπάλα και άλλα βλήματα για να καταστρέψουν διάφορα εμπόδια όπως αγάλματα και τούβλα μπροστά τους. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα "Space-Time Dilator" που μετατρέπει τα χτυπημένα χτυπήματα μπάλα σας σε θανατηφόρα volleys, ενώ πολλαπλές power-up δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να εισέλθουν σε λειτουργία αργής κίνησης ή επίθεση με πολλαπλές μπάλες. Σε αντίθεση με κάποια άλλα παιχνίδια VR, το Proton Pulse έχει μια ιστορία, όπου μια οντότητα που ονομάζεται MOAI είναι έτοιμη να καταστρέψει τον κόσμο και εξαρτάται από εσάς να τον σταματήσετε.

Voxel Fly VR είναι ένα παιχνίδι που δοκιμάζει το χρόνο αντίδρασης σας, ρίχνοντας τους παίκτες σε ένα διαστημόπλοιο της επιλογής τους, παρακάμπτοντας τα εμπόδια και τους εχθρούς στο φωτισμό γρήγορα ταχύτητες επ 'αόριστον. Οι παίκτες που θέλουν ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας με μια συναρπαστική βιασύνη και πρόκληση θα πρέπει να πάρουν το Voxel Fly VR.

Το Voxel Fly διαθέτει εντυπωσιακά πολυγωνικά γραφικά με μια εξειδικευμένη ομάδα ανάπτυξης που διατηρεί πάντα το παιχνίδι φρέσκο ​​και ενημερωμένο. Το gameplay είναι σχεδόν ατελείωτο - οι παίκτες ρίχνονται σε ένα διαστημόπλοιο της επιλογής τους και αναγκάζονται να αποφύγουν τα εμπόδια και να κολλήσουν κάτω από διάφορους εχθρούς που φερνάνε και τρέχουν. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τον τύπο αναπαραγωγής που προτιμάτε: μια λειτουργία εξερευνητών με αργή ταχύτητα και πολλούς εχθρούς. τρέλα, με γρήγορη ταχύτητα και λιγότερους εχθρούς. καταστροφέας, όπου μπορείτε να συντρίψετε τους εχθρούς σας. και Attacker, όπου καταστρέφετε τους εχθρούς και τα αντικείμενα με τη φωτιά.

Μέχρι στιγμής το καλύτερο παιχνίδι γρίφων για το χαρτόνι Google, το Mekorama VR απαιτεί έξυπνο μυαλό και καρδιά φροντίδας για να καθοδηγήσει ένα μικρό ρομπότ με το όνομα Β μέσω ενός κόσμου αινιγματικών και δυναμικών διοραμάτων. Το παιχνίδι είναι γεμάτο από πάνω από 50 επίπεδα με χιλιάδες λήψης που δημιουργούνται από τους χρήστες και είναι ιδανικό για όσους απολαμβάνουν χαλαρωτικό gameplay "στο δικό σας ρυθμό".

Το Mekorama VR είναι σαν να καθοδηγείτε το κουτάβι σας μέσα από μια πορεία με εμπόδια. Οι παίκτες χρησιμοποιούν ένα μαγνητικό σύρμα που περιστρέφεται σε μια οπτική γωνία 360 μοιρών και χειραγωγεί μικρούς κόσμους με εμπόδια στο diorama (σκεφτείτε να κατεβάσετε μια σκάλα ή κάποια μπλοκ) για να μπορέσει το ρομπότ Β να φτάσει στον προορισμό του. Το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν τρόπο παραγωγής βιομηχάνων όπου μπορείτε να φτιάξετε τους δικούς σας μικρούς κόσμους με μπλοκ, γρασίδι, πέτρα, μοτέρ ή ρομπότ και στη συνέχεια να παίξετε ή να μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω ενός κώδικα QR.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .