Τα 8 καλύτερα σχέδια κινητής τηλεφωνίας οικογένειας για αγορά στο 2018

Ανακαλύψτε ποια σχέδια είναι κατάλληλα για εσάς και το παιδί σας

Είτε είστε μια οικογένεια δύο, τριών ή τεσσάρων, η επιλογή ενός παρόχου κινητής τηλεφωνίας για το νοικοκυριό σας μπορεί να είναι πολύ δύσκολη. Οι εταιρείες προσφέρουν συνεχώς δεκάδες προωθητικές ενέργειες και προνόμια γενναιόδωρα, και αυτά μπορούν να φανούν χρήσιμα αν μοιράζεστε λεπτά ή δεδομένα με ένα κοινωνικό μέντιουμ - και εμπεριστατωμένο σε ροή εφήβους. Γι 'αυτό και καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε το μεγαλύτερο κτύπημα για το δολάριο σας και γι' αυτό έχουμε κάνει την εργασία για σας με το σπάσιμο των καλύτερων οικογενειακών σχεδίων κυττάρων που μπορείτε να εγγραφείτε για σήμερα.

Το T-Mobile One είναι το καλύτερο στοίχημα για οικογένειες, με το κορυφαίο σχέδιο απεριόριστων δεδομένων, διεθνή ταξίδια, γραπτά μηνύματα κατά την πτήση και χωρίς φόρους ή τέλη στο λογαριασμό σας. Ξεκινώντας από $ 140 για τέσσερις γραμμές ($ 35 ανά γραμμή) ή $ 140 το μήνα για μια οικογένεια τριών ($ 47 ανά γραμμή), η μακρά λίστα των προμηθειών της T-Mobile καθιστά δύσκολο να περάσει, αν και η κάλυψη της T-Mobile στην περιοχή σας σίγουρα παίζουν έναν παράγοντα. Εάν είναι καλό, θα λάβετε δωρεάν συνδρομή Netflix, απεριόριστη ροή HD (μέχρι 480p), απεριόριστα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας 4G LTE και απεριόριστο Wi-Fi κατά την πτήση σε όλες τις πτήσεις με λειτουργία Gogo. Προσθέτοντας ένα δισκίο ή φορέστε (σκέφτεστε το ρολόι της Apple) κοστίζει ένα επιπλέον $ 20 και $ 10, αντίστοιχα, το οποίο πέφτει δεξιά σύμφωνα με το υπόλοιπο της βιομηχανίας. Εάν επιθυμείτε απεριόριστα δεδομένα, video streaming βίντεο και ειδικές προσφορές και εκπτώσεις κάθε Τρίτη με την εφαρμογή T-Mobile Τρίτης που μπορείτε να κατεβάσετε σε iOS και Android, το One plan καλεί το όνομά σας.

Ολοκληρώνοντας μια ισχυρή μάχη για το καλύτερο συνολικό οικογενειακό σχέδιο, το σχέδιο Unlimited Freedom της Sprint προσφέρει την πρώτη και δεύτερη γραμμή για $ 60 και $ 40 το μήνα, αντίστοιχα, με γραμμές τριών έως πέντε που έρχονται στα 30 δολάρια κάθε μήνα. Για αυτήν την τιμή, θα λάβετε μέχρι και 10GB δεδομένων hotspot ανά γραμμή, απεριόριστη συζήτηση, κείμενο και δεδομένα, βίντεο συνεχούς ροής HD, καθώς και συνδρομή χωρίς χρέωση στο σχέδιο περιορισμένων διαφημίσεων της Hulu. Η ενσωμάτωση του Sprint στην ποιότητα streaming βίντεο 1080p χωρίς επιπλέον χρέωση αποτελεί σημαντική αναβάθμιση από την ποιότητα 480p που προσφέρεται συνήθως από τον διαγωνισμό, ο οποίος στη συνέχεια προσφέρει αναβάθμιση σε υψηλότερη ποιότητα για επιπλέον μηνιαία χρέωση. Επιπλέον, η Sprint προσφέρει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για ανεμιστήρες smartphone iPhone και Samsung με το iPhone Forever και το Galaxy Forever που επιτρέπουν στους πελάτες να αναβαθμίσουν τις τελευταίες συσκευές κάθε 12 μήνες (και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα που ξεκινούν κάθε χρόνο νέες συσκευές σημαίας) .

Το Cricket Wireless προσφέρει εξαιρετική αξία με ένα πανελλαδικό δίκτυο που απομακρύνει το δίκτυο 4G LTE της AT & T. Το Cricket's Unlimited 2 Plan προσφέρει ένα εξαιρετικό επιτόκιο και το κάνει χωρίς ετήσιες συμβάσεις ή μηνιαίους φόρους. Η προσφορά τεσσάρων γραμμών απεριόριστων δεδομένων για $ 100 το μήνα είναι μια τεράστια αξία και πολύ φθηνότερη από οποιαδήποτε παρόμοια οικογενειακά σχέδια που προσφέρονται από τους τέσσερις μεγάλους μεταφορείς του έθνους. Ως προσφορά αξίας, η διαφορά είναι αξιοσημείωτη, δεδομένου ότι οι ταχύτητες δεδομένων περιορίζονται σε 3Mbps ανά δευτερόλεπτο, παρόλο που ο περιορισμός αυτός μειώνεται αν επιλέξετε σχέδια με χαμηλότερες τιμές διαθέσιμα σε κουβάδες των 2GB και 5GB, οι οποίες προσφέρουν υψηλότερες ταχύτητες λόγω της περιορισμένης χρήσης τους. Τα προγράμματα χαμηλότερου επιπέδου επιτρέπουν την αγορά επιπλέον GB δεδομένων ανά μήνα για $ 10, καθώς και το Cricket International με απεριόριστη κλήση σε σταθερά μέσα σε περισσότερες από 36 χώρες παγκοσμίως.

Με το Piggybacking στο πατρικό δίκτυο T-Mobile για κάλυψη LTE σε εθνικό επίπεδο, το MetroPCS είναι μια εξαιρετική συμφωνία για πελάτες που θέλουν να πληρώσουν εκ των προτέρων για την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας τους. Ξεκινώντας από $ 60 για δύο γραμμές, το MetroPCS δείχνει πραγματικά τις προπληρωμένες κοπές του μόλις χτυπήσει τέσσερις γραμμές για $ 100, το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστα στοιχεία. Αν σπάσουν τα $ 25 ανά γραμμή συνολικά, και οι τέσσερις χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν εκατομμύρια τραγούδια, να μοιράζονται τα social media, καθώς και να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους εκπομπές, χωρίς να παραβλέπουν το ρυθμό τους. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι οι φόροι και οι αμοιβές συμπεριλαμβάνονται ήδη, καθιστώντας την τιμή των 100 $ ακριβώς 100 $, οπότε είναι εύκολο να υπολογίσετε τον προϋπολογισμό κάθε μήνα. Τελικά, ως προπληρωμένη γραμμή, δεν υπάρχουν μηνιαία προγράμματα δόσεων εξοπλισμού, οπότε αγοράζοντας ένα τηλέφωνο σημαίνει να το κάνετε σε πλήρη τιμή μπροστά, το οποίο μπορεί γρήγορα να προσθέσει εάν θέλετε τα πιο πρόσφατα και τα μεγαλύτερα (αν και μπορείτε να φέρετε τη δική σας συμβατή συσκευή χωρίς επιπλέον κόστος).

Όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ μεταξύ ακτών και ακτών, κανείς δεν το κάνει καλύτερα από την Verizon και έχουν το τετράγωνο για να το αποδείξουν. Με ένα σταθερό ροκ δίκτυο 4G LTE, τα ανταγωνιστικά σχέδια της Verizon προσφέρουν δύο σύνολα τιμών με ένα σχέδιο που προσφέρει ελαφρώς περισσότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με το άλλο. Το πρόγραμμα Go Unlimited προσφέρει τέσσερις γραμμές για 40 δολάρια το καθένα, ενώ μειώνει το βίντεο σε "streaming ποιότητας DVD" στα 480p σε smartphones και tablet. Το υψηλότερο επίπεδο πέρα ​​από το απεριόριστο σχέδιο αυξάνεται σε τιμές στα 50 δολάρια ανά γραμμή για τέσσερις γραμμές για συνολικά 200 δολάρια το μήνα, το οποίο σας δίνει 720p video streaming σε smartphones και 1080p σε δισκία και συσκευές hotspot. Ανεξάρτητα από το σχέδιο που επιλέγετε, θα δυσκολευτείτε να βρείτε κενά στο δίκτυο της Verizon, επειδή ο μεταφορέας ήταν ο πρώτος που δημιούργησε το δίκτυό του LTE και είχε χρόνια να το πυκνώσει.

Δεν είναι κάθε "οικογένεια" μια τετραμελής οικογένεια, έτσι ώστε τα ζευγάρια που επιθυμούν να ενταχθούν στα σχέδια ή να βρουν χαμηλότερες τιμές θα πρέπει να βρεθούν στην Boost Mobile για μια καταπληκτική προσφορά. Η χρεωστική χρέωση των $ 60 ανά μήνα προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, ομιλία και κείμενο παράλληλα με το βίντεο συνεχούς ροής HD και 20 gigabytes κινητού τηλεφώνου μηνιαίως. Η δυνατότητα HD μεταφέρει την ποιότητα μέχρι 1080p, μουσική έως 1.5Mbps και ροές παιχνιδιών στα 8Mbps. Ως θυγατρική της Sprint, η Boost προσφέρει ένα πανελλαδικό δίκτυο LTE, χωρίς ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών (και φόρους και τέλη συμπεριλαμβάνονται), ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα προκαθορισμένο επιτόκιο κάθε μήνα. Επιπλέον, μπορείτε να καρφώσετε για πρόσθετα όπως διεθνής περιαγωγή, BoostTV για ζωντανό προγραμματισμό, καθώς και Boost Dealz για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων κάθε μήνα με αντάλλαγμα έκπτωσεις ύψους $ 20 μηνιαίως για το μηνιαίο σας επιτόκιο.

Το Ting είναι πάροχος ασύρματων υπηρεσιών που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε ένα πρόγραμμα χρεώσεων ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Τα ποσοστά μπορεί να ποικίλουν, αλλά η διατήρηση του κόστους είναι εύκολη εάν η χρήση σας είναι περιορισμένη (οι τιμές του Ting χτύπησαν τους μεγάλους τέσσερις μεταφορείς με ευρύ περιθώριο). Εάν αγοράσετε ένα οικογενειακό σχέδιο τεσσάρων γραμμών από την Ting με 2.100 λεπτά και για τις τέσσερις γραμμές, 1.000 μηνύματα κειμένου και 2 GB δεδομένων, το συνολικό σας ποσό θα ήταν μόλις $ 84 μηνιαίως. Μπορείτε να μειώσετε εύκολα αυτό το ποσοστό για μια οικογένεια δύο ατόμων με τις ίδιες επιλογές συζήτησης, κειμένου και δεδομένων σε $ 72 το μήνα. Λειτουργώντας τόσο από τα δίκτυα Sprint όσο και από την T-Mobile, η Ting προσφέρει τις τελευταίες διαθέσιμες συσκευές για άμεση αγορά ή για μηνιαία δόση.

Υποστηριζόμενη από το όνομα της Google, το Project Fi προσφέρει εξαιρετική τιμολόγηση εάν προγραμματίζετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό αρκετά. Κοιτάζοντας με τα βασικά: Απεριόριστη κλήση και γραπτά μηνύματα για δύο είναι $ 35 μηνιαίως, ενώ μια οικογένεια τεσσάρων ανέρχεται σε $ 65 μηνιαίως. Είναι μετά από τις βασικές τιμές, όπου η διαφορά πραγματικά ξεχωρίζει επειδή το Project Fi προσθέτει την επιλογή της προεπιλογής ενός ορισμένου ποσού δεδομένων για μηνιαία χρήση. Με άλλα λόγια, εάν επιλέξετε 10 GB για όλη την οικογένεια, αλλά χρησιμοποιείτε μόνο 6 GB, το αχρησιμοποίητο κόστος δεδομένων πιστώνεται πίσω στην επόμενη δήλωση χρέωσης. Μέχρι στιγμής, τόσο καλά και οι ειδήσεις γίνονται ακόμα καλύτερες όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, δεδομένου ότι το Project Fi χρεώνει μόνο $ 10 ανά 1GB σε περίπου 135 χώρες όταν ταξιδεύει διεθνώς. Αυτό είναι μακριά και μακριά μια από τις καλύτερες τιμές γύρω και ενώ πρέπει να κάνετε μια μικρή αποσπασματική εργασία για να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό σχέδιο, το διεθνές ποσοστό περιαγωγής είναι δύσκολο να περάσει επάνω.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .