Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση Amazon Fire

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε Fire TV

Η Amazon κυκλοφόρησε τη νεότερη συσκευή streaming media, την Amazon Fire TV με 4K Ultra HD τον Οκτώβριο του 2017. Υπήρχαν προκατόχους αυτής της συσκευής , συμπεριλαμβανομένων δύο προηγούμενων γενιών της Fire TV και της Amazon Fire Stick. Αυτή η συσκευή βελτιώνεται σε αυτές με πολλούς τρόπους, κυρίως στους τομείς της ροής βίντεο βίντεο, του αριθμού των διαθέσιμων εφαρμογών και των επιλογών προβολής.

Για να το ρυθμίσετε, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

01 από 04

Συνδέστε την τηλεόραση Amazon Fire

Εικόνα 1-2: Η τηλεόραση Fire συνδέεται στην τηλεόραση μέσω HDMI. υπάρχει ένα καλώδιο USB που συνδέει αυτό με την παροχή ρεύματος. αμαζόνα

Η τηλεόραση Amazon Fire έρχεται με τρία κομμάτια που πρέπει να συνδέσετε. Υπάρχει ένα καλώδιο USB, η τετράγωνη (ή διαμαντοειδής) συσκευή Fire TV και ένας προσαρμογέας ρεύματος. Συνδέονται μόνο με έναν τρόπο και υπάρχουν οδηγίες στο κουτί.

Ωστόσο, το καλώδιο USB είναι τοποθετημένο στη μέση και συνδέει τον προσαρμογέα τροφοδοσίας στην τηλεόραση Fire, εάν οι κατευθύνσεις αυτές δεν είναι ξεκάθαρες.

Αφού έχετε κάνει αυτές τις συνδέσεις:

  1. Συνδέστε τον προσαρμογέα ρεύματος σε κοντινή πρίζα ή τροφοδοτικό.
  2. Εκτελέστε το καλώδιο USB πίσω από την τηλεόρασή σας και συνδέστε την τηλεόραση πυρκαγιάς σε μια διαθέσιμη θύρα HDMI σε αυτήν.
  3. Ενεργοποιήστε την τηλεόρασή σας .
  4. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Πηγή στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας για να εντοπίσετε το σήμα HDMI για την τηλεόραση Fire.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε όλες τις θύρες HDMI της τηλεόρασής σας, αφαιρέστε μία από τις υπάρχουσες συσκευές σας για να δημιουργήσετε χώρο για τη νέα σας ταινία πολυμέσων. Εάν διαθέτετε συμβατές συσκευές USB και HDMI, αυτές μπορούν να μετακινηθούν σε μια ανοικτή θύρα USB. Εάν όχι, ένας μετατροπέας USB σε HDMI μπορεί να λειτουργήσει για συσκευές αναπαραγωγής DVD και παρόμοιες συσκευές. Συνδέστε το Fire Stick απευθείας στην τηλεόρασή σας.

02 από 04

Εξερευνήστε τις επιλογές τηλεχειριστηρίου της τηλεόρασης Amazon Fire Fire

Εικόνα 1-3: Το τηλεχειριστήριο της φωνής Alexa έρχεται με την τηλεόραση Fire. αμαζόνα

Μπορείτε να ελέγξετε την τηλεόραση Fire με το τηλεχειριστήριο Alexa Voice που περιλαμβάνεται στη συσκευή. Αφαιρέστε το κάλυμμα σύροντάς το προς τα εμπρός και στη συνέχεια τοποθετήστε τις μπαταρίες όπως περιγράφεται στις οδηγίες. Στη συνέχεια, εξοικειωθείτε με αυτές τις επιλογές τηλεχειριστηρίου. θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μερικά από αυτά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης:

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την τηλεόραση πυρκαγιάς με την εφαρμογή Remote Amazon Fire TV Remote. Αναζητήστε το στο κατάστημα εφαρμογών του τηλεφώνου σας.

03 του 04

Ρύθμιση της τηλεόρασης Amazon Fire

Εικόνα 1-4: Όταν βλέπετε αυτήν την οθόνη, κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγής στο τηλεχειριστήριο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης. joli ballew

Την πρώτη φορά που θα ξεκινήσει η Fire TV, θα δείτε την οθόνη λογότυπου. Τώρα είστε έτοιμοι να ρυθμίσετε τη συσκευή. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε την τηλεόραση Amazon Fire:

  1. Όταν σας ζητηθεί, πατήστε το κουμπί Αναπαραγωγής στο Alexa Voice Remote . Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο για να ολοκληρώσετε τα υπόλοιπα βήματα εδώ.
  2. Επιλέξτε τη γλώσσα σας.
  3. Επιλέξτε το δίκτυό σας Wi-Fi . εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα, επιλέξτε το ταχύτερο.
  4. Καταχωρίστε τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση.
  5. Περιμένετε μέχρι να ξεκινήσει η ενημέρωση του λογισμικού και να ξεκινήσει το Fire TV. Αυτό μπορεί να διαρκέσει 3-5 λεπτά.
  6. Όταν σας ζητηθεί, αποδεχτείτε τις προεπιλεγμένες πληροφορίες εγγραφής (ή μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό λογαριασμό στο Amazon).
  7. Επιλέξτε Ναι για να αφήσετε το Amazon να αποθηκεύσει τον κωδικό πρόσβασης Wi-Fi.
  8. Επιλέξτε Ναι ή Όχι για να ρυθμίσετε γονικούς ελέγχους . Αν επιλέξετε Yes (Ναι), δημιουργήστε ένα Pin όπως σας ζητηθεί.
  9. Παρακολουθήστε το εισαγωγικό βίντεο . Είναι πολύ σύντομο.
  10. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιλογή εφαρμογών και επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε το δεξί βέλος για να δείτε περισσότερα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή στο τηλεχειριστήριο.
  11. Κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη εφαρμογών .
  12. Περιμένετε έως ότου η Amazon ολοκληρώσει τη διαδικασία εγκατάστασης.

04 του 04

Εξερευνήστε τις ρυθμίσεις 4K του Amazon Fire TV

Σχήμα 1-5: Αλλαγή ρυθμίσεων Fire Fire TV από τις επιλογές Ρυθμίσεις. joli ballew

Η διασύνδεση Amazon Fire TV χωρίζεται σε τμήματα που τρέχουν στο πάνω μέρος της οθόνης. Αυτές οι ενότητες σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ταινίες, βίντεο, ρυθμίσεις και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο του Amazon Fire για να περιηγηθείτε σε αυτά τα τμήματα για να δείτε ποιος τύπος μέσων είναι διαθέσιμος σε εσάς.

Εάν έχετε κάνει λήψη της εφαρμογής Hulu κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, για παράδειγμα, θα δείτε την επιλογή Hulu ως επιλογή. Εάν πληρώνετε για το Showtime ή το HBO μέσω του Amazon, θα έχετε πρόσβαση και σε αυτά. Υπάρχουν επίσης παιχνίδια, κινηματογραφικές ταινίες Amazon Prime, πρόσβαση στην προσωπική βιβλιοθήκη του Amazon, φωτογραφίες που κρατάτε στο Amazon και πολλά άλλα.

Προς το παρόν, όμως, για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ρύθμισης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και διερευνήστε τα περιεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των ρυθμίσεων για:

Εξερευνήστε πρώτα τη Βοήθεια. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο για σχεδόν τα πάντα που προσφέρει το ραδιόφωνο της Amazon TV, μεταξύ άλλων, πώς να ρυθμίσετε την Amazon Fire TV, πώς να κάνετε streaming media, πώς να διαχειριστείτε τη λίστα εφαρμογών Fire TV, πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Amazon και πώς να χρησιμοποιήσετε τα κανάλια Fire stick και πολλά άλλα.