Οι καλύτερες συσκευές εκτόξευσης Android

Προσαρμόστε την Αρχική οθόνη σας με μια εκκίνηση Android

Το λέω όλη την ώρα. Το καλύτερο πράγμα για το Android είναι ότι μπορείτε να το προσαρμόσετε ατελείωτα. Χωρίς να δημιουργείτε ρίζες στη συσκευή σας, μπορείτε να αλλάξετε εύκολα τις προεπιλεγμένες εφαρμογές , να εγκαταστήσετε πληκτρολόγια τρίτων , να προσαρμόσετε την οθόνη κλειδώματος και να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας, για να εξοικονομήσετε χρόνο ζωής της μπαταρίας και να μειώσετε την κατανάλωση δεδομένων . Ένα εκκινητή είναι μόνο ένας τρόπος για να προσαρμόσετε εύκολα την εμπειρία σας στο Android.

Ένα πρόγραμμα εκκίνησης Android μετασχηματίζει την αρχική σας οθόνη και την εκκίνηση εφαρμογών, οπότε δεν είστε κολλημένοι με την εμπειρία του out-the-box. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το πρόγραμμα εκκίνησης στις προτιμήσεις σας ανάλογα με το μέγεθος και τη διάταξη των εικονιδίων της εφαρμογής. Δεν σας αρέσει ο εκτοξευτής σας; Εγκαταστήστε ένα διαφορετικό. Οι περισσότεροι εκτοξευτές είναι δωρεάν, αν και ορισμένοι έχουν καταβάλει εκδόσεις premium.

Τι μπορεί να κάνει το Android Launchers;

Η αρχική οθόνη είναι η κύρια διεπαφή της κινητής συσκευής σας. το Android σας μπορεί επίσης να έχει ένα δέρμα που παρέχεται από τον κατασκευαστή. Αυτός είναι ο τρόπος πρόσβασης, εκκίνησης και διαχείρισης των εφαρμογών σας. Αν δεν σας αρέσει ο εκκινητής σας, τότε θα αρχίσετε να μισείτε το smartphone ή το tablet σας αρκετά γρήγορα. Δεν μπορούμε να το έχουμε. Μια εφαρμογή εκκίνησης αναλαμβάνει την αρχική οθόνη σας, προσφέροντας θέματα, εικονίδια εφαρμογών, φακέλους εφαρμογών και τόνους προσαρμογής. Με τα περισσότερα μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των στοιχείων στην οθόνη σας, να οργανώσετε τις εφαρμογές σας όπως θέλετε, να αλλάξετε χρώματα και να σχεδιάσετε, να δημιουργήσετε συντομεύσεις ή ακόμα και να αλλάξετε τον τρόπο αλληλεπίδρασης με την αρχική οθόνη σας. Οι αλληλεπιδράσεις περιλαμβάνουν τα χειριστήρια χειρονομίας και ταυτοποίησης που μπορείτε να ορίσετε με βάση τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Οι καλύτεροι εκτοξευτές έχουν ευρεία συμβατότητα, πηγαίνοντας στο Android Kitkat (4.4) ή νωρίτερα και μέχρι το Marshmallow . Οι περισσότεροι εκτοξευτές είναι δωρεάν αν και ορισμένες προσφέρουν πληρωμένες εκδόσεις με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.

Κορυφαίοι εκτοξευτές

Το Nova Launcher είναι μακράν το πιο δημοφιλές εκτοξευτή σύμφωνα με κριτικές, κυρίως επειδή σας επιτρέπει, τον χρήστη, να ξανασχεδιάσετε την εμφάνιση και την αίσθηση, αντί να βασίζεστε σε προσυσκευασμένα σχέδια. Με αυτό μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των εφαρμογών που μπορούν να εμφανιστούν στην οθόνη σας, το μέγεθος και το σχεδιασμό των εικονιδίων της εφαρμογής, το γενικό χρωματικό σχέδιο και πολλά άλλα. Το Nova Launcher είναι δωρεάν, με μια πληρωμένη Prime έκδοση (4,99 δολάρια, αν και συχνά πωλείται στο Google Play Store). Η πληρωμένη έκδοση προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες όπως χειρονομίες, προσαρμοσμένες καρτέλες και φακέλους και δυνατότητα απόκρυψης εφαρμογών, t, αλλά δεν μπορεί να καταργηθεί, όπως το bloatware εγκατεστημένο από τον μεταφορέα ή τον κατασκευαστή σας . Η εφαρμογή προσφέρει μια περίοδο επιστροφής δύο ωρών αν αλλάξετε γνώμη.

Το Apex Launcher από το Android είναι επίσης πολύ δημοφιλές. Προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως έως και εννέα οθόνες που μπορείτε να κάνετε κύκλο όταν βαρεθείτε και αντικαταστήσετε εικονίδια για εφαρμογές Android. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τα στοιχεία που δεν θέλετε, όπως η επίμονη γραμμή αναζήτησης Google, και να κλειδώσετε την οθόνη σας για να αποτρέψετε τυχόν αθέλητες τροποποιήσεις. Για $ 3,99, μπορείτε να αναβαθμίσετε την έκδοση Pro, η οποία προσθέτει έλεγχο χειρονομίας και υποστήριξη για θέματα από άλλες εφαρμογές εκκίνησης.

Το Go Launcher από την GOMO Limited είναι ένας άλλος κορυφαίος εκτοξευτής. Είναι δωρεάν με αγορές εντός εφαρμογής και προσφέρει περισσότερα από 10.000 θέματα.

Aviate από το Yahoo, το οποίο ομαδοποιεί τις εφαρμογές σας με βάση τον τρόπο χρήσης τους και μπορεί να προβλέψει τις δραστηριότητές σας. Για παράδειγμα, εάν συνδέσετε τα ακουστικά σας, το Aviate θα προσφέρει συντομεύσεις σε εφαρμογές μουσικής και ήχου.

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο με παλαιότερο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εκκίνηση του Google Now (από την Google, φυσικά), η οποία προσθέτει την ενσωμάτωση του Google Now στο smartphone σας, ώστε να μπορείτε να σπρώξετε προς τα αριστερά για να την εκκινήσετε και να πείτε "OK Google" για να ξεκινήσετε τη χρήση φωνητικών εντολών. (Ή μπορείτε να ενημερώσετε το Android OS .)

Προσαρμογή χωρίς ριζοβολία

Το καλύτερο πράγμα για τους εκτοξευτές Android; Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το smartphone σας για να το εγκαταστήσετε και να απολαύσετε όλες τις δυνατότητές του. Η χρήση ενός εκτοξευτή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσαρμόσετε τη συσκευή σας αν δεν είστε έτοιμοι να βουτήξετε στον κόσμο της ριζοβολίας. Καταργεί πολλούς από τους περιορισμούς που έχει τοποθετήσει ο φορέας ή ο κατασκευαστής στη συσκευή σας, όπως τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε και να οργανώσετε τις εφαρμογές σας. Δοκιμάστε ένα, και δεν θα ξέρετε πώς πήρατε χωρίς αυτό.

Από την άλλη πλευρά, εάν αυτοί οι εκτοξευτές έχουν περιορισμούς που δεν μπορείτε να ζήσετε, η ριζοβολία της συσκευής σας δεν είναι τόσο δύσκολη. Κάτι τέτοιο έχει μικρούς κινδύνους και σημαντικές ανταμοιβές , και σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε προσαρμοσμένες ROM, όπως CyanogenMod και Paranoid Android .