Πώς να εκτυπώσετε απευθείας στο Fabric

Αν έχετε εκτυπωτή inkjet και απολαμβάνετε το quilting, θα αγαπήσετε να βάζετε οικογενειακές φωτογραφίες σε ένα κομμάτι ύφασμα που μπορείτε να πάτε σε ένα μακράς διαρκείας αναμνηστικό. Τα ράφια ύφασμα inkjet inkjet είναι πλένονται και μόνιμα, οι φωτογραφίες φαίνονται υπέροχα σε αυτά και είναι εύκολα διαθέσιμα σε καταστήματα χόμπι και χειροτεχνίας καθώς και καταστήματα υφασμάτων και καπιτονιών.

Το καλύτερο από όλα, η εκτύπωση στο ύφασμα είναι εύκολη και γρήγορη. στην πραγματικότητα, μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτό το μικρό έργο σε 10-13 λεπτά. Έτσι, ξεφυλλίστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, ζεστάνετε τον εκτυπωτή inkjet και ξεκινήστε!

  1. Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να εκτυπώσετε. Τα φύλλα υφάσματος είναι 8,5 ίντσες ανά 11 ίντσες, οπότε η εικόνα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι μεγάλη και απότομη. Κάνετε οποιαδήποτε απαραίτητη επεξεργασία φωτογραφιών χρησιμοποιώντας λογισμικό γραφικών. Αν δεν έχετε, δοκιμάστε το Gimp ή το Adobe Photoshop Express (και τα δύο είναι δωρεάν).
  2. Δοκιμάστε πρώτα την εκτύπωση με ένα κομμάτι χαρτιού. Χρησιμοποιήστε χαρτί inkjet (όχι φτηνό χαρτί αντιγραφής) και ρυθμίστε τον εκτυπωτή ώστε να εκτυπώνει με την υψηλότερη ποιότητα. Ελέγξτε τα αποτελέσματα για να βεβαιωθείτε ότι το χρώμα της φωτογραφίας φαίνεται καλό και ότι η εικόνα είναι καθαρή και καθαρή. Επαναλάβετε το βήμα 1 εάν θέλετε να κάνετε τυχόν τροποποιήσεις.
  3. Βεβαιωθείτε ότι το φύλλο υφάσματος δεν έχει χαλαρά σπειρώματα προτού το τοποθετήσετε στον εκτυπωτή. Εάν υπάρχουν, κόψτε τους (μην τραβήξετε) και τοποθετήστε το φύλλο.
  4. Ρυθμίστε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή για απλό χαρτί. Εκτυπώστε την εικόνα και αφήστε το μελάνι να στεγνώσει για λίγα λεπτά πριν χειριστείτε το φύλλο υφάσματος.
  5. Ξεφλουδίστε το χαρτί από το φύλλο. Τώρα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για το quilting.

Συμβουλές