Ο ηχείο υποστηρίζει την εμφάνιση και την ποιότητα του ήχου

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα στηρίγματα ηχείων

Οι θέσεις ομιλητών εξυπηρετούν πολλούς σημαντικούς σκοπούς για τα ηχεία βιβλιοθήκης . Έρχονται σε διάφορα μεγέθη, στυλ, χρώματα και τελειώματα και πρέπει να χρησιμοποιούνται όποτε είναι δυνατόν. Αυτό το άρθρο ασχολείται με τα οφέλη από τη χρήση κεραιών ηχείων για την τοποθέτηση ηχείων και περιλαμβάνει προτάσεις για επιλογή κερκίδων ομιλητών και συγκρίσεις τιμών.

Ποιότητα ήχου

Στα ανθεκτικά, καλοσχεδιασμένα ηχεία τοποθετείται το ηχείο σε μια σταθερή πλατφόρμα, η οποία βοηθά στην επίτευξη της καλύτερης συνολικής ποιότητας ήχου , ιδιαίτερα των μπάσων. Τα ηχεία που τοποθετούνται σε ράφι ή τραπέζι συχνά προκαλούν την δόνηση ή την αντήχηση της επιφάνειας, προκαλώντας έτσι στρέβλωση των μπάσων. Τα στέρεα ηχεία απομονώνουν τις δονήσεις του ηχείου από το πάτωμα επιτρέποντάς σας να ακούσετε τα μπάσα από το ηχείο και όχι τους κραδασμούς από ένα ράφι, τραπέζι ή πάτωμα.

Ύψος ακρόασης

Τα περισσότερα ηχεία τοποθετούν τα ηχεία σε επίπεδο περίπου αυτιού όταν κάθονται. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ευθυγραμμίζει το subwoofer (s) και το δίαιτα (tweeters) σε σχέση με το αυτί και επιτυγχάνει την καλύτερη ισορροπία ήχου. Οι υψηλές συχνότητες συχνά χάνονται όταν τα ηχεία είναι τοποθετημένα πολύ ψηλά ή χαμηλά.

Εμφάνιση και στυλ

Οι στάσεις των ηχείων δεν είναι απλώς ένα εξάρτημα, είναι έπιπλα και βοηθούν τα ηχεία σας να εμφανιστούν και να τα ενσωματώσουν στο χώρο του σπιτιού σας. Πολλοί ομιλητές έχουν ελκυστικές καπλαμάδες από πραγματικό ξύλο και βαθιά φινιρίσματα που αξίζουν να αντιμετωπίζονται σαν μια ωραία επίπλωση και οι στάσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις προβάλλετε.

Πώς να επιλέξετε τα στηρίγματα των ηχείων