Ακούστε τα τραγούδια του iTunes Χρησιμοποιώντας το Bluetooth στο iPhone

Τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα που υποστηρίζουν το Bluetooth γίνονται όλο και πιο δημοφιλή αυτές τις μέρες. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι σημαίνει αυτός ο όρος, τότε είναι απλώς ένα πρότυπο επικοινωνίας που επιτρέπει σε συσκευές με δυνατότητα Bluetooth να μεταδίδουν ασύρματα δεδομένα - ήχου σε αυτή την περίπτωση.

Είναι επίσης ένας δροσερός τρόπος για να απολαύσετε την ψηφιακή σας μουσική χωρίς την ταλαιπωρία όλων εκείνων των καλωδίων που φέρνουν στο δρόμο. Το iPhone είναι μια τέτοια συσκευή (καθώς και το iPod Touch και το iPad) που έχει ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ακούτε τη ψηφιακή βιβλιοθήκη μουσικής σας σε άλλα συμβατά προϊόντα εξοπλισμού καταναλωτών - αυτό περιλαμβάνει τα ακουστικά, σε συστήματα αυτοκινήτων, κ.λπ.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία στο iPhone, θα πρέπει να ξέρετε πού να δείτε και πώς να το ρυθμίσετε. Από προεπιλογή, είναι απενεργοποιημένη για να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone σας . Αν έχετε υλικό Bluetooth που θέλετε να συνδέσετε, τότε έχουμε γράψει ένα άρθρο σχετικά με τον τρόπο ασύρματης ακρόασης ψηφιακής μουσικής στο iPhone .

Σχετικά Άρθρα:

Συνέχεια σε: Facebook - = - Twitter - = - Technorati