Δοκιμή γρήγορου ήχου Skype

Δοκιμές των ρυθμίσεων ήχου σας με τη δοκιμή κλήσεων Skype

Αφού εγκαταστήσετε το Skype στον υπολογιστή σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο ήχος λειτουργεί καλά, αλλά σε λειτουργία εισόδου και εξόδου. Θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι ακούτε καλά και ακούτε καλά πριν από μια σημαντική κλήση Skype, ειδικά αν έχετε περάσει από ενοχλήσεις ρύθμισης ήχου. Το Skype προσφέρει έναν απλό τρόπο για να δοκιμάσετε τον ήχο που ονομάζεται Echo / Test Sound Service. Εδώ είναι πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Καταρχάς

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί σωστά. Επιλέξτε τον πίνακα "Επαφές" στα αριστερά, ο οποίος είναι ο τόπος όπου εμφανίζονται όλες οι επαφές σας. Μια επαφή θα είναι η Echo / Test Sound Service, πρώτα στη λίστα. Κάντε κλικ σε αυτό για να εμφανίσετε τα στοιχεία και τις επιλογές στο κύριο παράθυρο της διεπαφής. Δείχνει σε απευθείας σύνδεση, κάτι που κάνει πάντα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τη δοκιμή ανά πάσα στιγμή.

Κάνε ενα τηλεφώνημα

Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί κλήσης για να ξεκινήσει η κλήση. Μια φωνή κυρία θα σας καλωσορίσει και θα σας παρουσιάσει στην υπηρεσία για 10 δευτερόλεπτα. Μετά το ηχητικό σήμα, πείτε οτιδήποτε θέλετε για διάρκεια 10 δευτερολέπτων. Εάν μιλάτε μόνο για δύο δευτερόλεπτα, θα πρέπει ακόμα να περιμένετε για 10 δευτερόλεπτα για να τελειώσει, γιατί η υπηρεσία καταγράφει τη φωνή σας για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά το δεύτερο ηχητικό σήμα, η φωνή σας θα αναπαραχθεί για 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, η φωνή κυρίας θα μιλήσει ξανά για να ολοκληρώσει.

Μπορείς να με ακούσεις τώρα?

Αν ακούτε την ηχώ της φωνής σας, αυτό σημαίνει ότι ο ήχος σας έχει ρυθμιστεί σωστά και μπορείτε να πραγματοποιείτε σωστά τις φωνητικές κλήσεις . Αν για 10 δευτερόλεπτα μετά την ομιλία σας δεν ακούτε τίποτα, τότε υπάρχει πρόβλημα με την είσοδο φωνής σας, δηλαδή το μικρόφωνό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα θέλετε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ήχου. Εάν δεν ακούτε απολύτως τίποτα από την αρχή, τότε έχετε ένα πρόβλημα με τον ήχο σας εντελώς. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου ή των προγραμμάτων οδήγησης.

Αυτή η δοκιμή ήχου ελέγχει επίσης τη σύνδεσή σας. Όταν ξεκινάτε την κλήση, προσπαθεί να συνδεθεί με έναν απομακρυσμένο διακομιστή Skype, έτσι ώστε εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη σύνδεσή σας στο Internet, δεν θα λειτουργήσει, δείχνοντας μια μάταιη προσπάθεια σύνδεσης.