Κορυφαίες δοκιμές ταχύτητας σύνδεσης

Ιστότοποι που μετρούν το εύρος ζώνης σας

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο είναι το εύρος ζώνης σας, ειδικά όταν θέλετε να έχετε αρκετή ταχύτητα σύνδεσης για να κατεβάσετε και να μεταφορτώσετε βαριά αρχεία, να παίξετε παιχνίδια στο διαδίκτυο και να συμμετάσχετε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες φωνής και βίντεο μέσω VoIP και τηλεδιάσκεψης . Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που προσφέρουν online δοκιμές ταχύτητας. Οι μηχανές δοκιμής ταχύτητας σύνδεσης χρησιμοποιούν διακομιστές στους οποίους ανεβάζουν και από τους οποίους πραγματοποιούν λήψη δεδομένων δοκιμών για να καθορίσουν την ταχύτητα. Όχι όλες οι δοκιμές ταχύτητας online είναι καλές και ακριβείς, αλλά υπάρχουν μερικές που ξεχωρίζουν.

Speedtest.net

Στιγμιότυπο οθόνης Speedtest.net. speedtest.net / Ookla

Αυτό το εργαλείο είναι αρκετά βελτιωμένο και προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά, όπως μια πολύ φιλική προς το χρήστη επιλογή διακομιστών, σύγκριση και ανταλλαγή αποτελεσμάτων με άλλους, λεπτομερείς παραμέτρους αποτελεσμάτων κλπ. Αυτό που θεωρώ πιο ενδιαφέρον με αυτόν τον κινητήρα είναι το προηγμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Σας δίνει έναν παγκόσμιο χάρτη, με ένα ορθογώνιο για να επιλέξετε την περιοχή σας, η οποία, όταν επιλεγεί, εμφανίζεται εστιασμένη στην οθόνη σας. Στη συνέχεια, εμφανίζονται η τοποθεσία σας και ένας αριθμός κατάλληλων εξυπηρετητών, με αυτά που συνιστώνται. Μόλις επιλέξετε ένα, η δοκιμή σας ξεκινά με έναν τρόπο αρκετά ευχάριστο για να παρακολουθήσετε. Ο κινητήρας δεν είναι μόνο φανταχτερός αλλά αρκετά ακριβής. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το τεστ θα χρειαστεί να εκτελείται Flash στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Περισσότερο "

VisualWare

Αυτό είναι καλύτερο για τους χρήστες VoIP. Είναι και το αγαπημένο μου, αλλά μόνο όταν χρειάζομαι μικρές λεπτομέρειες. Εάν θέλετε μια δοκιμή ταχύτητας που είναι πολύ επιστημονική και πλούσια σε λεπτομέρειες, αυτή είναι αυτή που πρέπει να ακολουθήσετε. Έχει μια ειδική δοκιμή για VoIP, με πολλές τιμές για σύγκριση και κλίμακα. Η διεπαφή είναι ένα applet Java με πολλές καρτέλες για VoIP, ταχύτητα, γράφημα, σύνοψη και προχωρημένα αποτελέσματα. Η διεπαφή τοποθετεί την ταχύτητά σας σε μια γραμμή που αντιπροσωπεύει τυπικούς τύπους σύνδεσης. Τα γραφήματα περιγράφουν λεπτομερώς τη δραστηριότητα δοκιμής σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Η περίληψη σας συμβουλεύει σχετικά με το πού στέκεστε με τη σύνδεση που έχετε. Περισσότερο "

HostMyCalls

Αυτό το εργαλείο προσφέρεται δωρεάν από το HostMyCalls. Αναλύει τη διαδρομή από το Κέντρο λειτουργιών HostMyCalls σε οποιαδήποτε pingable δημόσια διεύθυνση IP. Θα εντοπίσει τη θέση οποιουδήποτε προβλήματος, είτε είναι η σύνδεση του τελικού χρήστη είτε η συμφόρηση στο δίκτυο του ISP. Θα ανιχνεύσει αυτόματα οποιαδήποτε αλλαγή των δρομολογίων στο ISP και τα στατιστικά κομμάτι ξεχωριστά. Αυτό το εργαλείο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν η σύνδεση στο Internet αντιμετωπίζει απώλειες πακέτων ή καθυστερήσεις. Περισσότερο "

Toast.net

Αυτή η δοκιμή δίνει ακριβή αποτελέσματα αφού εκτελεί τη δοκιμή απόδοσης με διάφορους διακομιστές. Σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο δοκιμής ταχύτητας και το κεντρικό διακομιστή. Περισσότερο "

Auditmypc.com

Μια άλλη ενδιαφέρουσα μηχανή δοκιμής όπου έχετε στα αποτελέσματα σας τις απαραίτητες παραμέτρους. Τα αποτελέσματα ταχύτητας δίνονται γραφικά.

Αναφορές Dsl

Αυτή είναι μια πολύ γνωστή δοκιμαστική μηχανή. Θα σας ζητηθεί πρώτα να επιλέξετε μεταξύ της έκδοσης Java και της έκδοσης Flash. Στη συνέχεια, σας ζητείται να επιλέξετε έναν διακομιστή δοκιμών. Ο ιστότοπος σας παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με τη δοκιμή, καθώς και τεχνικές οδηγίες και τροποποιήσεις. Περισσότερο "

Testmyspeed.com

Αυτό επιτυγχάνει σχεδόν τα ίδια πράγματα με το speedtest.net, με την επιλογή διακομιστή κλπ., Αλλά χωρίς το ωραίο περιβάλλον χρήστη. Ελέγχει επίσης τη σύνδεσή σας με τη φόρτωση εικόνων. Περισσότερο "