Τα κύρια χαρακτηριστικά του Skype

Χρησιμοποιήστε το Skype για να κάνετε δωρεάν ή χαμηλού κόστους κλήσεις σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο

Το Skype είναι μια εφαρμογή γραφείου, εφαρμογή περιήγησης και εφαρμογή για κινητά που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για δωρεάν ή χαμηλού κόστους κλήσεις, συνομιλίες και βιντεοκλήσεις σε αριθμούς παγκοσμίως. Το Skype περιλαμβάνεται στο Office 365 ή μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από την ιστοσελίδα του Skype. Η διασυνοριακή πλατφόρμα Skype προσφέρει δυνατότητες για δωρεάν και χαμηλού κόστους κλήσεις και μηνύματα. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Skype περιλαμβάνουν:

Δωρεάν κλήσεις φωνής Skype-to-Skype

Οι κλήσεις προς και από οποιονδήποτε είναι επίσης στο Skype είναι πάντα δωρεάν, είτε είναι τοπικές είτε διεθνείς. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αποδεχτείτε ή να απορρίψετε κλήσεις, να αποκλείσετε κλήσεις από άγνωστους ή ανεπιθύμητους καλούντες και να δείτε το προφίλ ενός καλούντος.

Κλήσεις χαμηλού κόστους σε σταθερά και κινητούς αριθμούς

Μετά από ένα αρχικό δωρεάν απεριόριστο μήνα κλήσης, οι χρήστες πραγματοποιούν κλήσεις σε φίλους και μέλη της οικογένειας που δεν βρίσκονται στο Skype με χαμηλό επιτόκιο κλήσης. Καλέστε σταθερούς ή κινητούς αριθμούς σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο και πληρώστε για αυτές τις κλήσεις με το Skype Credit που αγοράζετε online. Η κλήση περιλαμβάνει:

Βιντεοκλήσεις

Οι κλήσεις βίντεο είναι δωρεάν με οποιονδήποτε έχει το Skype και μια κάμερα web ή συμβατό smartphone. Ομαδικές κλήσεις βίντεο με φίλους και οικογένειες είναι επίσης δωρεάν για όλους όσους έχουν Skype σε κινητή συσκευή ή υπολογιστή.

Μηνύματα

Με το Skype, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία σε ιδιωτικό ή με μια ομάδα. Εκτός από την πληκτρολόγηση άμεσων μηνυμάτων, μπορείτε επίσης:

Όταν προτιμάτε το μήνυμα από το να καλέσετε, το Skype προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από emoticons και Mojis-σύντομα κλιπ από ταινίες-για να εκφραστείτε.

Skype To Go

Με το Skype To Go μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο ή σταθερό τηλέφωνο για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε διεθνείς κλήσεις χαμηλού κόστους σε περιοχές όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση στο διαδίκτυο για να πραγματοποιείτε τακτικές κλήσεις VoIP Skype.

Φωνητικό ταχυδρομείο

Με το φωνητικό ταχυδρομείο, καταγράφετε ένα προσωπικό χαιρετισμό στη δική σας φωνή, ακούτε φωνητικά μηνύματα που σας στέλνουν οι άνθρωποι και στέλνετε φωνητικά μηνύματα.

Κοινή χρήση στο Skype

Το Skype προσφέρει αρκετούς τρόπους για να μοιραστείτε με τις επαφές σας. Εάν δεν μοιράζεστε, μπορείτε να αποκλείσετε όλες τις μεταφορές αρχείων.

Άλλες λειτουργίες Skype

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα Skype που δεν έχετε ακούσει περιλαμβάνουν: