Μάθετε περισσότερα για την Αντιγραφή του σώματος στη δημοσίευση

Το αντίγραφο είναι το γραπτό κείμενο μιας διαφήμισης, φυλλαδίου, βιβλίου, εφημερίδας ή ιστοσελίδας. Είναι όλες οι λέξεις. Το κύριο κείμενο που βρέθηκε στις δημοσιεύσεις που διαβάζουμε-σώμα-αντίγραφο-είναι το κείμενο των ιστοριών και των άρθρων. Το αντίγραφο σώματος δεν περιλαμβάνει τους τίτλους, τους υπότιτλους, τους λεζάντες ή τα αποσπάσματα που εμφανίζονται με ένα άρθρο.

Το αντίγραφο του σώματος συνήθως ορίζεται σε σχετικά μικρό μέγεθος - κάπου μεταξύ 9 και 14 βαθμών στις περισσότερες γραμματοσειρές. Είναι μικρότερο από τα πρωτοσέλιδα, τους υποτομείς και τα αποσπάσματα. Η ευκρίνεια είναι η κύρια απαίτηση όταν επιλέγετε γραμματοσειρές για αντιγραφή του σώματος. Το ακριβές μέγεθος εξαρτάται τόσο από το τυπογραφικό όσο και από τις γνωστές προτιμήσεις και προσδοκίες του κοινού σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν ο πατέρας σας μπορούσε να διαβάσει εύκολα το σώμα σας. Εάν όχι, χρησιμοποιήστε μεγαλύτερο μέγεθος αντιγράφου σώματος. Εάν πρέπει να στραβίσω για να το διαβάσετε, δεν έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος.

Επιλογή γραμματοσειρών για αντιγραφή σώματος

Η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείτε για την αντιγραφή του σώματος στο έργο εκτύπωσης ή web σας πρέπει να είναι διακριτική. Αποθηκεύστε τις γραμματοσειρές προβολής για τίτλους και άλλα στοιχεία που θέλετε να τονίσετε. Πολλές γραμματοσειρές είναι κατάλληλες για την αντιγραφή του σώματος. Όταν κάνετε την επιλογή σας, λάβετε υπόψη σας κάποιες οδηγίες.

Γραμματοσειρές κατάλληλες για την αντιγραφή του σώματος

Σε έντυπη εκτύπωση, το Times New Roman είναι εδώ και χρόνια η γραμματοσειρά για το σώμα. Συμφωνεί με την απαίτηση αναγνωσιμότητας και δεν φέρνει την προσοχή στον εαυτό της. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες γραμματοσειρές που μπορούν απλά μια καλή δουλειά με το σώμα αντίγραφο. Κάποιοι από αυτούς είναι:

Για έναν σχεδιαστή, επιλέγοντας από τις εκατοντάδες (ή χιλιάδες) πιθανών γραμματοσειρών, είναι όλα σχετικά με το να φανεί ένα έργο καλό χωρίς να θυσιάζεται η ευκρίνεια. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε, αλλά όλες οι γραμματοσειρές που παρατίθενται εδώ είναι δοκιμασμένοι και αληθινοί νικητές στην αρένα αντιγραφής του σώματος.