Τρόπος απόκτησης πλήρους εκτύπωσης από έναν επιτραπέζιο εκτυπωτή

Πώς να κάνετε άκρη στην άκρη, Εκτύπωση χωρίς περιθώρια

Μια αιμορραγία εμφανίζεται όταν τμήματα του έργου σας - μπορεί να είναι φόντο, φωτογραφία, γραφικό ή κανόνας - να φτάσουν τελείως στην άκρη του τελικού εγγράφου σας.

Αυτό το φαινόμενο αιμορραγίας επιτυγχάνεται στις εμπορικές διαδικασίες εκτύπωσης, εκτυπώνοντας το έγγραφο σε μεγαλύτερο φύλλο χαρτιού από το μέγεθος του εγγράφου, επεκτείνοντας το φόντο ή αιμορραγώντας αντικείμενα πέρα ​​από την άκρη με ένα επίδομα αιμορραγίας 1/8 ιντσών και στη συνέχεια κόβοντας το έγγραφο προς τα κάτω μέχρι το τελικό μέγεθος.

Με τους εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών, μπορείτε να κάνετε αιμορραγίες με ορισμένα είδη ειδικών χαρτιών, όπως επαγγελματικές κάρτες επειδή εκτυπώνουν σε χαρτί με επιπλέον χώρο γύρω από τις κάρτες, αλλά για μεγαλύτερα έγγραφα που χρησιμοποιούν ένα πλήρες φύλλο χαρτιού οποιουδήποτε μεγέθους χειρίζεται ο εκτυπωτής σας, δεν μπορείτε να είστε σε θέση να εκτυπώσετε μια αιμορραγία στο φύλλο.

Πώς να εκτυπώσετε στην άκρη ενός εγγράφου

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι γύρω από αυτόν τον περιορισμό εκτυπωτή επιφάνειας εργασίας:

Πώς να βρείτε έναν εκτυπωτή χωρίς περιθώρια

Υπάρχουν ορισμένοι εκτυπωτές επιτραπέζιων υπολογιστών που προσφέρουν δυνατότητα "εκτύπωσης στην άκρη" ή "χωρίς περιθώρια εκτύπωσης". Η εκτύπωση μπορεί να είναι πιο αργή και ίσως δείτε μια μικρή παραμόρφωση με φόντο με μοτίβα ή φωτογραφίες ακριβώς στην άκρη. Πρέπει να επιλέξετε συγκεκριμένα την επιλογή εκτύπωσης χωρίς περιθώρια στο πλαίσιο διαλόγου εκτύπωσης και μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα σε ορισμένους εκτυπωτές από άλλους.

Οι εκτυπωτές inkjet, φωτογραφιών και πολυλειτουργικών εκτυπωτών που αναφέρονται εδώ περιλαμβάνουν όλες τις τεχνολογίες εκτύπωσης. Αυτό δεν είναι μια εξαντλητική λίστα αλλά δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί εκτυπωτές εκεί έξω που μπορούν να κάνουν εκτύπωση χωρίς περίγραμμα. Ελέγξτε τα στοιχεία του προϊόντος για κάθε συσκευή για να εξετάσετε τυχόν προδιαγραφές μεγέθους εκτύπωσης χωρίς περιθώρια.

Αδελφός:

Κανόνας:

Epson:

ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ:

Είδος φωτογραφικής μηχανής:

Lexmark:

Εκτύπωση σε μεγάλο χαρτί και περικοπή σε μέγεθος

Χρησιμοποιήστε ψαλίδι ή μηχανισμό κοπής χαρτιού για να καθαρίσετε την περιοχή μη εκτυπώσεως του εγγράφου σας μετά την εκτύπωση. Αυτό μπορεί να είναι ωραίο αν έχετε μόνο μία ή δύο ευχετήριες κάρτες για εκτύπωση, αλλά για μεγαλύτερες ποσότητες, αυτό είναι πολύ επιπλέον εργασία. Ωστόσο, είναι σίγουρα εφικτή αν έχετε ένα ποιοτικό χορτοκοπτικό χαρτιού.

Μια συμβουλή είναι να προσθέσετε σημάδια περικοπής στο έγγραφό σας. Τα σημάδια περικοπής εκτυπώνονται στο φύλλο μαζί με το έγγραφο και διευκολύνουν την τακτοποίηση της κάρτας σωστά.

Σχεδιασμός για μικρότερα μεγέθη

Με το συνηθισμένο απόθεμα επαγγελματικών καρτών 10 φύλλων, έχετε συχνά αρκετό χώρο για να δημιουργήσετε επαγγελματικές κάρτες με αιμορραγίες. Η περιοχή μη εκτύπωσης πέφτει στην διάτρητη περιοχή που αφαιρείται από κάθε κάρτα. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της κάρτας καρτών και ευχετήριων καρτών που είναι άμεσα διαθέσιμα χρησιμοποιεί ένα πλήρες φύλλο χαρτιού και δεν αφήνει περιθώρια για αιμορραγία. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές εναλλακτικές λύσεις.

Σχεδιάστε ένα μικρότερο έγγραφο, εκτυπώστε με σημάδια περικοπής σε ένα φύλλο πλήρους μεγέθους και, στη συνέχεια, προσαρμόστε το μέγεθος, χρησιμοποιώντας τα σημάδια περικοπής ως οδηγό αποκοπής.

Αντί για τις τυπικές μισές φορές ευχετήριες κάρτες που είναι απλώς ένα φύλλο χαρτιού μεγέθους γραμματοσειράς διπλωμένο στο μισό, κατάστημα για κάρτες με διάτρητες περιοχές σχεδιασμένες για ελαφρώς μικρότερες κάρτες. Αυτά σας επιτρέπουν να εκτυπώνετε στην άκρη του προ-διάτρητου χαρτιού και ελαφρώς πιο μακριά και στη συνέχεια να αποκόπτετε τις διάτρητες άκρες έτσι ώστε να απομένετε με μια ευχετήρια κάρτα που είναι λίγο μικρότερη από μια διπλωμένη κάρτα μεγέθους γραμματοσειράς αλλά ακόμα ένα ωραίο μέγεθος χαιρετισμό κάρτα.

Αυτά συνήθως αναφέρονται ως ευχετήριες κάρτες "εκτύπωσης". Όταν έχετε μια μεγάλη ποσότητα να κάνετε ή αν δεν είστε απλώς έμπειρος στην κοπή ευθειών γραμμών, αυτό σας δίνει αιμορραγεί με έναν επιτραπέζιο εκτυπωτή.