Πώς να αλλάξετε τηλέφωνα στο iPhone σας

Προσαρμόστε τον ήχο κλήσης του iPhone σας επιλέγοντας έναν νέο ήχο κλήσης

Αλλαγή του ήχου κουδουνίσματος του iPhone

Ανεξάρτητα από το πώς ή από πού προέρχονται οι ήχοι κλήσης σας, η διαδικασία αλλαγής σε μια νέα είναι η ίδια. Για να ρυθμίσετε το iPhone σας να χρησιμοποιεί διαφορετικό ήχο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

  1. Στην Αρχική οθόνη του iPhone, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις .
  2. Στη λίστα επιλογών στην οθόνη Ρυθμίσεις , πατήστε το υπομενού Ήχοι .
  3. Στη συνέχεια, μεταβείτε με κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα " Ήχοι και δονήσεις" . Για να αλλάξετε τον υπάρχοντα ήχο κλήσης, αγγίξτε το όνομά του με το δάχτυλό σας.
  4. Θα δείτε τώρα μια λίστα με κουδουνίσματα που είναι διαθέσιμα στο iPhone σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά ανεξάρτητα από το αν είναι ήχοι ειδοποίησης, ενσωματωμένοι ή ήχοι που έχετε δημιουργήσει και συγχρονιστείτε. Για να κάνετε προεπισκόπηση ενός ήχου κλήσης, απλώς αγγίξτε το για να το ακούσετε. Όταν βρείτε ένα που θέλετε να ορίσετε ως τον κύριο ήχο κλήσης, βεβαιωθείτε ότι είναι ο έλεγχος και στη συνέχεια πιέστε το κουμπί Ήχοι που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Ψάχνετε για δωρεάν πηγές ήχου κλήσης;

Εκτός από τους τυπικούς ήχους κλήσης που συνοδεύουν το iPhone, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε ήχους κλήσης από εναλλακτικές πηγές. Η πιο δημοφιλής μέθοδος (και ευκολότερη διαδρομή) είναι να χρησιμοποιήσετε ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν ringtones. Αυτός ο τύπος πόρων προσφέρει τον πιο γρήγορο τρόπο για να τραβήξετε νέους ήχους για το iPhone σας. Ωστόσο, η εύρεση αυτών που είναι εντελώς δωρεάν και νόμιμα μπορεί να χρονοβόρα. Για περισσότερες πληροφορίες, ίσως θελήσετε να διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τους δωρεάν δικτυακούς τόπους ringtone .

Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος είναι να δημιουργήσετε τους δικούς σας ήχους κλήσης χρησιμοποιώντας τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη του iTunes. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την ανακύκλωση τραγουδιών που έχετε ήδη αγοράσει από το iTunes Store - και εξοικονομήστε χρήματα. Απαγορεύει επίσης την ανάγκη να αγοράσετε ringtones από το iTunes Store όταν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας δωρεάν!

Τότε υπάρχει φυσικά λογισμικό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε προγράμματα αυτόνομου λογισμικού κουδουνισμού στον υπολογιστή / Mac είτε αυτά που εκτελούνται απευθείας στο iPhone. Αυτός ο τύπος λογισμικού παίρνει ένα απόσπασμα ενός τραγουδιού και το μετατρέπει σε έναν λαμπερό νέο ήχο κλήσης. Παρεμπιπτόντως, υπάρχουν τώρα πολλά ringtone κάνοντας apps στο iPhone που είναι ελεύθεροι να κατεβάσετε. Εάν έχετε ήδη μια επιλογή τραγουδιών στη συσκευή σας Apple, τότε είναι πιθανώς πιο βολικό να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή από ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε υπολογιστή.