Μάθετε να κάνετε το iPhone Mail να κρατά λιγότερα αντικείμενα που έχουν διαγραφεί

Ρυθμίστε αυτόματα το φάκελο σκουπίσματος στο iOS Mail

Είναι εύκολο να διαγράψετε ένα ή δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή Mail iPhone με ένα απλό κτύπημα. Δεν είναι τόσο εύκολο να διαγράψετε μια δέσμη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταυτόχρονα: Πρέπει ακόμα να επιλέξετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξεχωριστά για διαγραφή.

Όταν διαγράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν έχει εξαφανιστεί ακόμα από το iPhone σας. Μεταβαίνει στο φάκελο "Κάδος απορριμμάτων". Θα πρέπει τελικά να αφαιρέσετε το διαγραμμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το φάκελο "Κάδος απορριμμάτων" ή το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαγράφηκε από το iPhone σας συμπληρώνει χώρο στο τηλέφωνό σας.

Ωστόσο, μπορείτε να ορίσετε το iPhone Mail να καταργήσει όλα τα διαγραμμένα μηνύματα μετά από μια μέρα στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων, ο οποίος φροντίζει να βγάλει τα σκουπίδια. Ξεκινάτε κάθε μέρα χωρίς να έχετε διαγράψει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο "Απορρίμματα αλληλογραφίας iOS ".

Αφαίρεση όλων των Διαγραμμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αυτόματα

Για να ενημερώσετε το iPhone Mail για να αφαιρέσετε γρήγορα τα διαγραμμένα μηνύματα από το iPhone:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη του iPhone.
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασηςαλληλογραφία, επαφές, ημερολόγια ). Στις πρώτες εκδόσεις του iPhone Mail, πατήστε Λογαριασμοί .
  3. Αγγίξτε τον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε στη λίστα Λογαριασμοί.
  4. Μεταβείτε στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε Αλληλογραφία στην ενότητα Προχωρημένους .
  5. Πατήστε Προηγμένη στο κάτω μέρος της οθόνης που ανοίγει.
  6. Πατήστε Κατάργηση στην ενότητα " Διαγραμμένα μηνύματα ".
  7. Επιλέξτε Μετά από μία ημέρα . (Στις άλλες επιλογές περιλαμβάνεται μετά από μία εβδομάδα , μετά από ένα μήνα , και ποτέ .)
  8. Πατήστε Αποθήκευση .

Τώρα δεν πρέπει ποτέ να θυμάστε να αδειάσετε ξανά το φάκελο Κάδος απορριμμάτων στο iOS Mail. Αυτό γίνεται αυτόματα για εσάς κάθε μέρα.

Διαχείριση αλληλογραφίας κατά παρτίδες

Αν δεν αισθάνεστε άνετα με το iPhone που αδειάζει το φάκελο "Κάδος απορριμμάτων" στην εφαρμογή "Αλληλογραφία", μπορείτε να το κάνετε γρήγορα εσείς ο ίδιος.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Mail .
  2. Στην οθόνη Γραμματοκιβώτια , πατήστε στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων του λογαριασμού email. Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υπάρχει μια ενότητα με ένα φάκελο Κάδος απορριμμάτων για κάθε λογαριασμό.
  3. Πατήστε Επεξεργασία στο επάνω μέρος της οθόνης του φακέλου Κάδος απορριμμάτων .
  4. Πατήστε Διαγραφή όλων στο κάτω μέρος της οθόνης και επιβεβαιώστε τη διαγραφή.