Μάθετε να αρχειοθετήσετε γρήγορα ή να διαγράψετε μηνύματα στο iOS Mail

Ο γρηγορότερος τρόπος για την αρχειοθέτηση ή τη διαγραφή μηνυμάτων email από την εφαρμογή Mail σε ένα iPhone, iPod touch ή iPad είναι να χρησιμοποιήσετε μια κίνηση. Παρακάτω παρατίθενται λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του δακτυλίου για να διαγραφεί ή να σύρετε για να αρχειοθετήσετε.

Ο λόγος swiping είναι πιο γρήγορος από ό, τι οι περισσότερες μέθοδοι διαγραφής ή αρχειοθέτησης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ότι απαιτεί μόνο μία γρήγορη κίνηση από αριστερά προς τα δεξιά ή δεξιά προς τα αριστερά για να ενεργοποιήσει αμέσως τη δράση. Κανονικά, θα πρέπει να εισαγάγετε το μήνυμα και να το διαγράψετε από εκεί ή να χρησιμοποιήσετε το κουμπί Επεξεργασία για να επιλέξετε ποια μηνύματα θα πρέπει να αφαιρεθούν ή να αρχειοθετηθούν.

Σημείωση: Η αρχειοθέτηση σημαίνει την αποστολή του μηνύματος στο φάκελο αρχειοθέτησης του λογαριασμού, ο οποίος είναι μακριά από τα Εισερχόμενα αλλά όχι από το φάκελο " Κάδος απορριμμάτων " (μπορείτε να το λάβετε αργότερα). Ωστόσο, η κατάρρευση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το στέλνει στο φάκελο " Κάδος απορριμμάτων ".

Πώς να ρυθμίσετε τη διαγραφή / αρχειοθέτηση

Δείτε πώς μπορείτε να εμφανίσετε το κουμπί διαγραφής ή αρχειοθέτησης όταν μετακινείτε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εφαρμογή "Αλληλογραφία":

Σύρετε προς Αρχειοθέτηση

Η εφαρμογή αλληλογραφίας ρυθμίζεται αυτόματα για να υποστηρίξει το δάχτυλό σας για αρχειοθέτηση όταν μετακινείτε ένα μήνυμα προς τα αριστερά. Βάλτε το δάχτυλό σας στην άκρα δεξιά πλευρά του μηνύματος και, στη συνέχεια, σύρετε το δάχτυλό σας προς την αριστερή πλευρά. Θα δείτε μερικές επιλογές που εμφανίζονται στα δεξιά, μία από τις οποίες είναι Αρχείο , την οποία μπορείτε να πατήσετε για ενεργοποίηση.

Εάν αυτό δεν λειτουργεί για σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή " Ρυθμίσεις " στη συσκευή σας.
  2. Ανοίξτε την επιλογή αλληλογραφίας .
  3. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα LESS MESSAGE και επιλέξτε Επιλογές ολίσθησης .
  4. Στο κάτω μέρος όπου λέγεται Δεξιός κτυπητής , πατήστε την επιλογή δίπλα σε αυτήν και επιλέξτε Αρχείο .

Θα πρέπει τώρα να μπορείτε να μετακινηθείτε από τη δεξιά πλευρά προς τα αριστερά και να αρχειοθετήσετε αμέσως αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύρετε για να το διαγράψετε

Εάν ακολουθήσατε τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να σπρώξετε προς τα δεξιά (από τα αριστερά προς τα δεξιά) για να στείλετε αμέσως οποιοδήποτε μήνυμα στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων με την επιλογή Κάδος απορριμμάτων . Παρατηρήστε ότι αυτή είναι η αντίθετη κίνηση για την αρχειοθέτηση ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν βλέπετε την επιλογή Κάδος απορριμμάτων όταν σύρετε ένα μήνυμα; Επιστρέψτε στις ρυθμίσεις που αναφέρονται παραπάνω και βεβαιωθείτε ότι η επιλογή Αρχείο έχει επιλεγεί έτσι ώστε να εμφανίζεται η επιλογή Κάδος απορριμμάτων όταν σπρώχνετε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iOS

Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ή να αρχειοθετήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνο ή το tablet σας πατώντας το κουμπί Επεξεργασία .

Απλά επιλέξτε ποια μηνύματα θέλετε να διαχειριστείτε και, στη συνέχεια, πατήστε Αρχείο για να τα αρχειοθετήσετε.

Εάν θέλετε το κουμπί Αρχείο να είναι αντί για το κουμπί Διαγραφή , έτσι ώστε τα μηνύματα να διαγράφονται αντί για αρχειοθετημένα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Μεταβείτε στην εφαρμογή " Ρυθμίσεις ".
  2. Μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμοί και κωδικοί πρόσβασης .
  3. Επιλέξτε τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη λίστα και, στη συνέχεια, πατήστε το ξανά στην επόμενη οθόνη.
  4. Μεταβείτε στο μενού "Για προχωρημένους " για αυτό το γραμματοκιβώτιο.
  5. Επιλέξτε " Διαγραμμένο γραμματοκιβώτιο" αντί " Αρχείο γραμματοκιβωτίου" κάτω από την ενότητα MOVE DISCARDED MESSAGES INTO: