Τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή του 2014

Τα πρώτα δέκα παιχνίδια PC από το 2014

Η έκδοση του 2014 της λίστας Top Games PC είναι τελικά εδώ με μερικά μεγάλα παιχνίδια PC που ο καθένας πρέπει να δοκιμάσει. Παρόμοια με πολλά από τα προηγούμενα χρόνια έχουν καταρτιστεί αυτές οι λίστες, το 2014 έχει το δίκαιό του μερίδιο των απελευθερωτικών εκδόσεων που αποτελούν τους 10 κορυφαίους αγώνες του 2014, αλλά περιλαμβάνει και μερικά ανεξάρτητα και πολυπληθή παιχνίδια. Έτσι χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση εδώ είναι ο κατάλογος των καλύτερων παιχνιδιών για υπολογιστές του 2014.

01 από 11

Υπαίθριες εκτάσεις 2

Υπαίθριες εκτάσεις 2 © inXile Entertainment

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 19 Σεπτεμβρίου 2014
Είδος: Παιχνίδι με ρόλους
Θέμα: Μετα-Αποκάλυψη
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Wasteland
Wasteland 2 , Η συνέχεια που περιμέναμε εδώ και 25 χρόνια δεν απογοήτευσε και βρισκόταν ως ο νικητής του παιχνιδιού της χρονιάς για το 2014. Η μετα-αποκαλυπτική συνέχεια που ήταν μια επιτυχημένη επιτυχία kickstarter κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2014 και υπήρξε επίσης εμπορική επιτυχία. Ορίστε μερικά δεκαπέντε χρόνια μετά το αρχικό Wasteland , οι παίκτες ελέγχουν ένα μέρος των νέων στρατολογητών Desert Ranger οι οποίοι έχουν ανατεθεί να ανακαλύψουν ποιος ή τι είναι πίσω από τη δολοφονία του Long Time Desert Ranger με το όνομα Ace. Όπως και ο προκάτοχός του, το Wasteland 2 περιέχει δεκάδες διαφορετικές δεξιότητες που οι χαρακτήρες μπορούν να επικεντρωθούν, σε συνδυασμό με τον ανοιχτό κόσμο και την ανοιχτή ιστορία, το παιχνίδι έχει ένα καλό ποσό επαναληψιμότητας.

Από την κυκλοφορία του το 2014, η Wasteland 2 έχει δει μια βελτιωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε το 2015, η οποία περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά και υποστήριξη για υψηλότερες αναλύσεις βίντεο καθώς και νέα χαρακτηριστικά όπως το σύστημα Precision Strike που επιτρέπει στους παίκτες να επιτεθούν σε τμήματα του σώματος των εχθρών, . Περιλαμβάνει επίσης νέα προνόμια που προσδίδουν ικανότητες και μπόνους στους χαρακτήρες.

02 από 11

Ηλικία του δράκου: Ιερά Εξέταση

Εξετάζοντας την ηλικία του δράκου. © EA

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 18 Νοεμβρίου 2014
Είδος: RPG
Θέμα: Fantasyt
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά Παιχνιδιών: Η Εποχή του Δράκου
Η είσοδος ως το δεύτερο παιχνίδι PC του 2014 είναι το Dragon Age Inquisition, ο τρίτος τίτλος της σειράς Dragon Age, επιστρέφει πολλά στοιχεία παιχνιδιού του πρώτου παιχνιδιού της σειράς καθώς και το δεύτερο, ενώ αφαιρεί πολλά από τα ενόχλημα που βρήκαν τον τρόπο τους στο Dragon Age 2 . Το αποτέλεσμα είναι ένα παιχνίδι με εξαιρετική ισορροπία και παιχνίδι, αλλά αυτό που καθιστά τη λάμψη της Dragon Age Inquisition είναι η πλούσια μη γραμμική ιστορία και εκστρατεία της. Οι αποφάσεις του παίκτη έχουν αντίκτυπο με τόσους πολλούς τρόπους στο έλαθμα του παιχνιδιού.
Περισσότερες πληροφορίες

03 από 11

Πτώση των Τιτάνων

Πτώση των Τιτάνων. © Electronic Arts

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Μαρτίου 2013
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιών: Πολυμέσα
Αναμφισβήτητα το πρώτο blockbuster κυκλοφορίας του 2014 ήταν ένα από τα καλύτερα και έρχεται στο νούμερο τρία από τα καλύτερα παιχνίδια PC του 2014. Νικητής δεκάδων βραβείων στο E3 2013 αποκαλυπτήρια του, Titanfall έχει οριστεί πολλούς αιώνες στο μέλλον Σε αυτό παίκτες ελέγχου mech πολεμιστής στυλ "πιλότοι" σε ένα online πεδίο μάχης πολλών παικτών που χωρίζει δύο παρατάξεις εναντίον του άλλου. Περιλαμβάνεται με την αρχική έκδοση 15 χάρτες πολλών παικτών, περισσότερα από 30 όπλα για να διαλέξετε και υποστήριξη για έως και δώδεκα παίκτες ανά αγώνα. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης δύο καμπάνιες ιστοριών πολλών παικτών μία για κάθε φατρία του παιχνιδιού.
Περισσότερες Πληροφορίες | Ανασκόπηση

04 από 11

Θρησκεία αρχική αμαρτία

Θρησκεία αρχική αμαρτία. © Larian Studios

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 30 Ιουνίου 2014
Είδος: Ρολογιού
Θέμα: Φαντασία
Τρόποι παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, πολυεπίπεδο
Σειρά παιχνιδιών: Θεότητα
Έρχεται ως το τέταρτο καλύτερο παιχνίδι PC του 2014 είναι το πλήθος που χρηματοδοτείται από το Divinity: Original Sin, ένα παιχνίδι ρόλων ηλεκτρονικού υπολογιστή που επιστρέφει στα κλασικά PC RPG. Διαθέτει μια αυθεντική ιστορία που επιτρέπει στους παίκτες την ελευθερία να οδηγούν και να αλλάζουν την ιστορία, να βασίζονται σε μάχες, αταξικούς χαρακτήρες που επιτρέπουν στους παίκτες να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους, συνδυάζοντας όπλα, δεξιότητες και μαγεία που δεν καθορίζονται από ένα προκαθορισμένο σύνολο κανόνες. Διαθέτει επίσης μια συνεταιριστική λειτουργία για πολλούς παίκτες και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εργαλείων που επιτρέπει κοινές περιπέτειες.
Περισσότερες πληροφορίες

05 από 11

Elite Επικίνδυνη

Elite Επικίνδυνο Screenshot. © Frontier Developments
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 16 Δεκεμβρίου 2014
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας, multiplayer
Σειρά παιχνιδιών: Elite
Το Elite: Dangerous είναι το τέταρτο παιχνίδι της σειράς Elite των βιντεοπαιχνιδιών και έρχεται ως το πέμπτο καλύτερο παιχνίδι μου στα κορυφαία παιχνίδια του PC το 2014. Έχει οριστεί περίπου 45 χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου παιχνιδιού, Frontier First Encounters, στο έτος 3300. Οι παίκτες θα πιλοτικά ένα διαστημικό σκάφος και να εξερευνήσουν έναν ανοιχτό κόσμο, επίμονο κόσμο που βασίζεται στον γαλαξία Γαλαξία. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τόσο μια επιλογή παιχνιδιού ενός παίκτη, όσο και μια μαζική επιλογή για πολλούς παίκτες, στην οποία οι ενέργειες των παικτών θα επηρεάσουν τον επίμονο κόσμο. Elite: Επικίνδυνο είναι η άμεση συνέχεια του τρίτου παιχνιδιού της σειράς Frontier: First Encounters που κυκλοφόρησε το 1995. Το παιχνίδι χρηματοδοτήθηκε μέσω ενός επιτυχημένου Kickstarter το 2012.

06 από 11

Μέση Γη Σκιά του Μορντόρ

Μέση Γη Σκιά του Μορντόρ. © Warner Bros.
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 30 Σεπτεμβρίου 2014
Είδος: Δράση RPG
Θέμα: Φαντασία
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Σειρά παιχνιδιών: Άρχοντας των Δαχτυλιδιών
Ο κόσμος του JRR Tolkein είχε επιτυχία το 2014, τόσο με την απελευθέρωση της τρίτης και της τελικής ταινίας Hobbit, όσο και με την εύρεση μιας θέσης στον κατάλογο κορυφαίων παιχνιδιών PC για το 2014. Η μέση σκιά του Mordor είναι ένα παιχνίδι δράσης που παίζει ρόλο η ιστορία λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα των μυθιστορημάτων Hobbit και The Lord of the Rings. Σε αυτό, οι παίκτες ελέγχουν τον Talion, έναν ranger του Gondor που κατέχει ειδικές ικανότητες wraith, στην προσπάθειά του να νικήσει το μαύρο χέρι του Sauron. Το παιχνίδι περιλαμβάνει εξατομίκευση χαρακτήρα και ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών που περιλαμβάνει ένα "σύστημα Nemesis" το οποίο θυμάται τις συναντήσεις του παίκτη με άλλους χαρακτήρες και προσαρμόζει τον τρόπο με τον οποίο οι χαρακτήρες αλληλεπιδρούν με τους παίκτες για το παιχνίδι.

07 από 11

Αυτός ο πόλεμος

Αυτός ο πόλεμος. © 11 bit studios
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Νοεμβρίου 2014
Είδος: Δράση / Περιπέτεια
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός / Πόλεμος
Τρόποι παιχνιδιού: Ενιαίος φορέας
Αυτός ο πόλεμος δεν είναι μόνο ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του PC του 2014 είναι επίσης ένα από τα πιο μοναδικά παιχνίδια που πιθανότατα θα παίξετε ποτέ. Το παιχνίδι ακολουθεί μια ομάδα αμάχων, καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν σε μια πόλη που έσπασε τον πόλεμο, η οποία βασίζεται στην πόλη του Σεράγεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου των Βοσνίων στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Οι παίκτες θα πρέπει να παρακολουθούν και να ελέγχουν πολλούς πολίτες χωρίς επιβίωση ή στρατιωτική εμπειρία. Πρέπει να διαχειρίζονται την υγεία, τη διατροφή, τη διάθεση και τη γενική επιβίωση του χαρακτήρα μέχρι να δηλωθεί η παύση της πυρκαγιάς. Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι παίκτες θα περιορίζονται σε εσωτερικούς χώρους όπου μπορούν να αναβαθμίσουν το καταφύγιο, να μαγειρεύουν τα τρόφιμα ή να θεραπεύσουν τους επιζώντες. Τη νύχτα οι παίκτες μπορούν να έχουν τους πολίτες έξω έξω για να αναζητήσουν πόρους που χρειάζονται για επιβίωση.

08 από 11

Call of Duty Advanced Warfare

Call of Duty Προηγμένος πόλεμος Biolab Στρατιώτες. © Activision
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 4 Νοεμβρίου 2014
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Σύγχρονος Στρατιωτικός
Τρόποι παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, πολυεπίπεδο
Σειρά παιχνιδιών: Call of Duty
Ένα άλλο έτος και ένα άλλο Call of Duty Game. Αυτή η ενδέκατη δόση στη σειρά Call of Duty είναι αρκετά καλή για να προσγειωθεί το Call of Duty Advanced Warfare ως ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του 2014. Ορίστηκε το έτος 2054, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μέλους μιας εταιρικής στρατιωτικής δύναμης ως μάχη εναντίον τρομοκρατών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όπως και με τα προηγούμενα χρόνια, αναμένεται μια επίθεση της προσοχής των μέσων ενημέρωσης τις ημέρες και τις εβδομάδες που περιβάλλουν την απελευθέρωσή της. Όπως πάντα, το παιχνίδι αναμένεται να αποτελέσει ακόμα ένα άλμπουμ σε ένα από τα καλύτερα franchise παιχνιδιών που πωλούν όλα τα χρόνια.
Περισσότερες πληροφορίες

09 από 11

Ο Πολιτισμός του Sid Meier πέρα ​​από τη Γη

Ο Πολιτισμός του Sid Meier πέρα ​​από τη Γη. © 2K Games
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 24 Οκτωβρίου 2014
Είδος: Στρατηγική
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, πολυεπίπεδο
Σειρά παιχνιδιών: Πολιτισμός
Ο Πολιτισμός του Sid Meier πέρα ​​από τη Γη είναι μια παραλλαγή της σειράς του στρατηγικού παιχνιδιού του Πολιτισμού που θέτει τους παίκτες στον έλεγχο ενός φατρία που έχει ταξιδέψει πέρα ​​από τη γη και προσπαθεί να δημιουργήσει έναν νέο πολιτισμό. Περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά από το Civilization V, συμπεριλαμβανομένου του χάρτη εξαγωνικών πλεγμάτων, αλλά περιλαμβάνει επίσης μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα μη γραμμικό δέντρο τεχνολογίας, το οποίο οι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν και να επιλέξουν διαδρομές τεχνολογίας. Πέρα από τη Γη είναι ο πνευματικός διάδοχος του Alpha Centauri του Sid Meier.

10 από 11

Dark Souls II

Dark Souls II. © Bandi Namco
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 11 Μαρτίου 2014
Είδος: Δράση RPG
Θέμα: Φαντασία
Τρόποι παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, πολυεπίπεδο
Σειρά παιχνιδιών: Dark Souls
Το Dark Souls II είναι ένα RPG δράσης που ήταν μια άλλη νωρίς το 2014 κυκλοφορία που μετατράπηκε σε ένα από τα καλύτερα του 2014. Το παιχνίδι Rack με στυλ και κάθετο στυλ έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλές, καθώς η επιτυχία των αρχικών Dark Souls και Dark Souls II βελτιώνεται σε αυτό το στοιχείο. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ιστορία μεμονωμένων παικτών, παίκτη εναντίον παίκτη και συνεταιριστική ικανότητα για πολλούς παίκτες.

11 από 11

Borderlands: Το Pre-Sequel!

Borderlands Το Pre-Sequel !. © 2K Games
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Οκτωβρίου 2014
Είδος: Δράση, Shooter πρώτου προσώπου
Θέμα: Sci-Fi
Τρόποι παιχνιδιών: Ενιαίος φορέας, πολυεπίπεδο
Σειρά παιχνιδιών: Borderlands
Η στρογγυλοποίηση των κορυφαίων 10 παιχνιδιών PC του 2014 είναι ο τρίτος τίτλος της σειράς Borderlands των παιχνιδιών δράσης Borderlands: The Pre-Sequel! Το sci-fi shooter πρώτου προσώπου βρίσκεται ανάμεσα στα χρονοδιαγράμματα των Borderlands και Borderlands 2. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τέσσερις χαρακτήρες οι οποίοι δεν μπορούσαν να αναπαραγάγουν τους Handsome Jack από τα προηγούμενα παιχνίδια. Περιλαμβάνει νέες δυνατότητες παιχνιδιού, αλλά παραμένει πολύ παρόμοια με αυτή των Borderlands 2. Υπάρχουν νέα είδη αντικειμένων που είναι όπλα με λέιζερ και αντικείμενα με κρυογονικό αποτέλεσμα που μπορεί να επιβραδύνει ή να παγώσει τους εχθρούς. Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το αποτέλεσμα Gravity στην κίνηση, τα διπλά άλματα, την ικανότητα να αιωρούνται και άλλα.