Τα καλύτερα παιχνίδια υπολογιστή που δεν έχετε παίξει ακόμα

01 από 10

Καλύτερο συνολικό παιχνίδι υπολογιστή: Overwatch

Προεπισκόπηση οθόνης Overwatch. © Blizzard

Αγοράστε από την Amazon

Overwatch στέκεται το κεφάλι και τους ώμους πάνω από τα υπόλοιπα, όταν πρόκειται για gameplay, ιστορία και χαρακτηριστικά. (Παίχθηκε; Πηγαίνετε στο επόμενο παιχνίδι!)

Το Overwatch είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την ψυχαγωγία Blizzard, το οποίο διαθέτει μια ομάδα ή ομάδα με βάση το σχήμα που χωρίζει δύο ομάδες ο ένας εναντίον του άλλου. Το παιχνίδι βρίσκεται σε μια εναλλακτική, κοντά στο μέλλον Γη, όπου η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί να πάρει τον έλεγχο της ανθρωπότητας. Οι παίκτες επιλέγουν έναν ήρωα από μια διαφορετική ομάδα ανθρώπων που περιλαμβάνουν στρατιώτες, επιστήμονες, μισθοφόρους και άλλους. Κάθε ένας από αυτούς τους ήρωες συμπληρώνει έναν συγκεκριμένο ρόλο σε ένα παιχνίδι συνεργασίας που βασίζεται στην ομάδα συνεργασίας.

Το overwatch είναι το πρώτο νέο franchise του Blizzard από τότε που το StarCraft κυκλοφόρησε το 1998 και για άλλη μια φορά το έβγαλε έξω από το πάρκο. Η Overwatch προσφέρει εκπληκτική οπτική και γυαλισμένη εμπειρία τυχερού παιχνιδιού που ξεπερνά αυτό το έτος. Το παιχνίδι premise έχει αμέτρητες δυνατότητες που προχωρούν προς τα εμπρός που πρέπει να επιβραβεύουν τους παίκτες στο άμεσο μέλλον.

02 από 10

Καλύτερο παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο: StarCraft II Legacy of the Void

StarCraft II: Κληρονομιά του κενού. © Blizzard

Το StarCraft II: Legacy of the Void είναι το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας StarCraft II που ξεκίνησε το 2010 με την κυκλοφορία του StarCraft II: Wings of Liberty . Αυτή τη φορά παίρνουν οι παίκτες μέσω της ιστορίας που αφορά την κούρσα Protoss στην εκστρατεία ενός παίκτη. Για άλλη μια φορά ο Blizzard έχει φτάσει σε νέα επίπεδα με τη σειρά να δημιουργεί μια συναρπαστική ιστορία με δοκιμασμένο gameplay που έχει ένα σκάκι σαν την ισορροπία που είναι σχεδόν άψογη. Οι πολυκατοικίες που έχουν ταξινομηθεί, δεν έχουν τραυματιστεί και προσαρμοσμένες λειτουργίες έχουν επίσης ενημερωθεί με μερικές νέες μονάδες και χαρακτηριστικά παιχνιδιού που προσθέτουν νέο ενθουσιασμό στους ποτέ κουραστικούς online αγώνες.

Η μόνη απογοητευτική πτυχή για το StarCraft II: Legacy of The Void είναι το γεγονός ότι είναι το τελευταίο κεφάλαιο της τριλογίας. Ας ελπίσουμε ότι ο Blizzard δεν περιμένει άλλα δέκα χρόνια πριν μας φέρουν ένα άλλο αριστούργημα στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο στο StarCraft Universe.

03 από 10

Το καλύτερο παιχνίδι του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου: Καρδιές του σιδήρου IV

Καρδιές του σιδήρου IV. © Paradox Interactive

Οι καρδιές του σιδήρου IV είναι η τέταρτη είσοδος στην παγκόσμια σειρά στρατηγικών παιχνιδιών του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου . Κάθε είσοδος στη σειρά φαίνεται να ανεβάζει τον πήχη όσον αφορά το τι πρέπει να προσφέρει ένα μεγάλο παιχνίδι στρατηγικής και το Hearts of Iron IV δεν διαφέρει. Εκείνοι που είναι αρκετά ασθενικοί για να ξεπεράσουν την απότομη καμπύλη μάθησης του παιχνιδιού θα ανταμειφθούν με όλα τα οπαδοί της στρατηγικής που αναζητούν σε ένα παιχνίδι. Τέλεια ισορροπία παιχνιδιών και πληθώρα χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στους παίκτες να ελέγχουν όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Ωστόσο, το λεπτό, αν έχει αντίκτυπο στο αποτέλεσμα, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να το διαχειριστούν.

Τα ειδικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν όλες τις πτυχές της διαχείρισης του έθνους, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να αναλάβει την διοίκηση οποιουδήποτε έθνους και να ξαναγράψει την ιστορία. Μια προσομοίωση πόλεμου σε πραγματικό χρόνο, όπου οι παίκτες πρέπει να συμμετέχουν στη διαχείριση πόρων, την κατασκευή, τη στρατιωτική συσσώρευση, την επιστημονική έρευνα, τη διπλωματία, την κατασκοπεία και άλλα. Η δυναμική εμπειρία ενός παίκτη περιλαμβάνει μια σειρά από σενάρια / συγκρούσεις που επιτρέπουν σε κάποιον να ακονίσει τις δεξιότητές τους καθώς και μια μεγάλη στρατηγική που ξεκινάει κατά τη διάρκεια της ταραχώδους δεκαετίας του 1930 και της οικοδόμησης μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι καρδιές του Iron IV κυκλοφόρησαν τον Ιούνιο του 2016 και κυκλοφόρησε δωρεάν το DLC με τίτλο Πολωνία: United and Ready, το οποίο περιλαμβάνει νέα μοντέλα τρισδιάστατων στρατιωτικών μονάδων, πορτρέτα νέων ηγετών και πολλά άλλα.

04 από 10

Best Shooter πρώτου προσώπου: Doom

Doom Screenshot. © Id Λογισμικό

Doom είναι η δεύτερη επανεκκίνηση της σειράς και έρχεται περισσότερο από 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου επανεκκίνηση, Doom 3. Αυτή η έκδοση βαθμολογεί τα υψηλά σημάδια με την εκστρατεία του για έναν παίκτη που είναι μια διαρκής διαδρομή συγκίνησης που δεν θα σας δώσει δευτερόλεπτο για να πιάσετε την ανάσα. Το Doom δίνει έμφαση στην ταχύτητα και την καταπολέμηση και από την αρχή μέχρι το τέλος οι παίκτες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένοι. Πάνω από την κορυφή της πυρκαγιάς θα χρειαστεί να αναλάβουν όλα τα είδη των δαίμων από την κόλαση, που φαίνεται να συνεχίζουν να έρχονται ανεξάρτητα από το πόση δύναμη πυρκαγιάς μπορείτε να ρίξετε σε αυτά. Κάποιοι έχουν ονομάσει αυτό το παλιό σχολείο παιχνιδιού με πακέτα υγείας και πανοπλία για να πάρουν, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από πολλούς από τους σκοπευτές που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια. Το Doom ενσωματώνει επίσης νέα χαρακτηριστικά παιχνιδιού που δεν βρέθηκαν σε προηγούμενες καταχωρίσεις στη σειρά, όπως τα διπλά άλματα και η δυνατότητα χρήσης της κίνησης του στυλ Parkour για να αποφευχθούν οι εχθροί για ένα δευτερόλεπτο.

Το Doom περιέχει μια ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες, αλλά δεν διαχωρίζεται από τους αμέτρητους άλλους διαθέσιμους παίκτες για πολλούς παίκτες , αλλά ο τρόπος λειτουργίας ενός παίκτη τον βοηθά να παραμείνει μόνος του ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που παίζει.

05 από 10

Καλύτερο παιχνίδι Sci-Fi: XCOM 2

XCOM 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © 2K Games

Το XCOM 2 είναι η συνέχεια της επανεκκίνησης του XCOM που κυκλοφόρησε το 2012 και όλα είναι μεγαλύτερα και καλύτερα από πριν, κάνοντάς το ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς . Το XCOM 2 λαμβάνει χώρα 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του XCOM και παίρνει την υπόθεση ότι η Γη έχασε τη μάχη της με τους αλλοδαπούς (ανεξάρτητα από το πώς μπορείς να φτάσεις στο παιχνίδι). Το XCOM είναι μια σκιά του πρώην εαυτού του, με τα μέλη να αναγκάζονται να κρυφτούν. Αλλά κάτι έχει αρχίσει να γυρίζει και οι υπόλοιπες δυνάμεις του XCOM προσπαθούν να πάρουν τα κομμάτια και να ανατρέψουν τους εξωγήινους που τώρα καταλαμβάνουν τη Γη.

Αυτό το παιχνίδι υπερέχει και ξεπερνά σχεδόν κάθε πτυχή ενός πολύ καλά παραληφθέντος XCOM. Είναι μια από τις βαθύτερες και ικανοποιητικές εμπειρίες στρατηγικής παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Οι διαδικαστικοί χάρτες και τα τρισδιάστατα μοντέλα είναι εκπληκτικά οπτικά για να παίξουν. Το gameplay και η μηχανική είναι τόσο διαισθητικές όσο θα το βρείτε να το κάνει διασκεδαστικό και κοντά στο τέλειο.

06 από 10

Καλύτερο πρωτότυπο παιχνίδι: Far Cry Primal

Far Cry Primal Screenshot. © Ubisoft

Εάν υπάρχει ένα παιχνίδι που έχει παραβλεφθεί από τους παίκτες είναι Far Cry Primal. Η υπόθεση είναι ότι αυτή η έλλειψη δημοτικότητας μπορεί να αποδοθεί στο μετασχηματισμό που έχει γίνει στη σειρά με αυτή την απελευθέρωση. Στην πρώτη ματιά, μερικοί μπορεί να αμφισβητήσουν τον λόγο για ένα σπινόφ που μας μεταφέρει στην προϊστορική Εποχή του Λίθιου, χωρίς κανένα αξιόπιστο πυροβόλο όπλο. Αλλά οι σκεπτικιστές παίκτες θα πρέπει να καθησυχαστούν, το Far Cry Primal όχι μόνο έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά είναι οπτικά ελκυστική και αυτές είναι υφασμένες μαζί για να κάνουν μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία παιχνιδιού.

Ενώ αυτό τεχνικά δεν είναι shooter πρώτου προσώπου, δεν υπάρχουν πυροβόλα όπλα για να "πυροβολούν", παίζει πολύ σαν FPS. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός κυνηγού ηλικίας πέτρας, οπλισμένου κατά περιόδους χωρίς τα χέρια του. πρέπει να αγωνιστούν για την επιβίωση έναντι των ζώων, του περιβάλλοντος και άλλων φυλών με την ελπίδα να γίνουν ηγέτης της φυλής τους. Αν ψάχνετε για κάτι νέο και διαφορετικό από τα τυπικά shooters πρώτου προσώπου τότε Far Cry Primal είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που δεν θέλετε να παραβλέψετε.

07 από 10

Καλύτερη ιστορία: Banner Saga 2

Banner Saga 2 Στιγμιότυπο οθόνης. © Versus Evil

Το Banner Saga 2 συνεχίζει το έπος που ξεκίνησε στο indie gem The Banner Saga. Η ιστορία παίρνει εκεί όπου το πρώτο κεφάλαιο σταμάτησε με τις επιλογές που έγιναν για να επηρεάσει την ιστορία του The Banner Saga 2. Το παιχνίδι διαθέτει όμορφη 2D είχε σχεδιαστεί τέχνης που εμπλέκονται όμορφα με το μουσικό αποτέλεσμα και ηχητικά εφέ. Η επική ιστορία που αναφέρθηκε στο The Banner Saga 2 δεν είναι μόνο συναρπαστική, αλλά θα χτυπήσει σε προσωπικό επίπεδο καθώς συνδέεστε με το τροχόσπιτό σας Viking που πρέπει να καθοδηγείτε σε ένα ταξίδι που χωρίζεται από διαμάχες και μάχες.

Το ίδιο το παιχνίδι μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως ένα τακτικό παιχνίδι ρόλων με σύστημα πολεμικής μάχης. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα πάρτι χαρακτήρων με διάφορες ικανότητες και ικανότητες για να τους βοηθήσουν στο ταξίδι τους.

08 από 10

Καλύτερη δράση RPG: Dark Souls III

Dark Souls III Στιγμιότυπο οθόνης. © Bandai Namco Διασκέδαση

Το Dark Souls III είναι ο τέταρτος τίτλος των παιχνιδιών ρόλων που παίζουν τα παιχνίδια Dark Souls. Το παιχνίδι παίζεται από την προοπτική τρίτου προσώπου με ένα gameplay που αντικατοπτρίζει αυτό του Dark Souls II. Το Dark Souls III περιλαμβάνει μια πλήρη διαδικασία δημιουργίας χαρακτήρων που επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Οι παίκτες μπορούν να εξοπλίσουν τους χαρακτήρες τους με ένα ευρύ φάσμα όπλων, συμπεριλαμβανομένων των σπαθιών, των τόξων και άλλων κυνηγετικών όπλων. Στο παιχνίδι οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Βασίλειο του Lothric καθώς η εποχή του Dark έχει έρθει και πάλι και οι νεκροί αρχίζουν να ανεβαίνουν για άλλη μια φορά.

Το Dark Souls III έχει προγραμματιστεί ως το τελικό παιχνίδι της σειράς και τα εξαιρετικά γραφικά, τα γραφικά και το gameplay βοηθούν στο κλείσιμο της σειράς σε μια ψηλή σημείωση.

09 από 10

Καλύτερο παιχνίδι Αποκάλυψης: Το Τμήμα του Tom Clancy

Το στιγμιότυπο οθόνης του Tom Clancy. © Ubisoft

Το τμήμα The Tom Clancy είναι ένα παιχνίδι δράσης τρίτου προσώπου που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη μετά από μια πανδημία ευλογιάς που έχει καταστρέψει την πόλη και την έστειλε σε χάος. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός μέλους ενός ιδιαίτερα καταταγμένου ειδικού λειτουργού, ο οποίος έχει την εντολή να προσπαθήσει να αποκαταστήσει την τάξη και να αποκαλύψει την πηγή της πανδημίας. Η Τομέας του Tom Clancy προσφέρει στους παίκτες ένα συνδυασμό στυλ παιχνιδιού και παιχνιδιού που το κάνουν πολύ ευχάριστο και φρέσκο ​​για να παίξει. Η ανάμειξη του single player και των συνεργατικών τρόπων για πολλούς παίκτες λειτουργεί πολύ καλά. Ο κόσμος των παιχνιδιών είναι ένας ανοιχτός κόσμος που επιτρέπει στους παίκτες να βγούν σε διαφορετικές περιοχές λαμβάνοντας αποστολές και αναζητήσεις καθώς συναντούν τους. Η Σκοτεινή Ζώνη προσφέρει επίσης μερικές εξαιρετικές επιλογές παιχνιδιού με παίκτες εναντίον παικτών και παικτών εναντίον περιοχών περιβάλλοντος.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας τρίτος σκοπευτής, το Τμήμα διαθέτει επίσης στοιχεία παιχνιδιού ρόλων, όπως πόντους εμπειρίας και χρήματα που χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση όπλων, εξοπλισμού και δεξιοτήτων χαρακτήρων.

10 από 10

Καλύτερη στρατηγική: Offworld Trading Company

Offworld Εταιρεία Trading Screenshot. © Stardock

Offworld Trading Company είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που αναπτύχθηκε από τον Soren Johnson, έναν αρχιτέκτονα σχεδιαστή στον Πολιτισμό IV του Sid Meier . Στο παιχνίδι οι παίκτες γίνονται επιχειρηματίες που προσπαθούν να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον Άρη, αφού η Γη έχει στραγγίσει από όλους τους πόρους της. Αυτή η οικονομική στρατηγική θέτει τους παίκτες να είναι υπεύθυνοι για μια νέα αποικιοκρατία του Άρη που πρέπει να συναγωνιστεί με αντιπάλους που θα κάνουν σχεδόν τα πάντα για να υπονομεύσουν την επιχείρησή σας. Στην Offworld Trading Company, τα χρήματα και οι δυνάμεις της αγοράς είναι τα όπλα και η νίκη σου εξαρτάται αποκλειστικά από τις οικονομικές και όχι από τις στρατιωτικές σου αποφάσεις.