Αμερικανικός Στρατός 2 Ειδικές Δυνάμεις - Δωρεάν Παιχνίδι PC

Πληροφορίες και συνδέσεις λήψης για τις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού της Αμερικής

← Πίσω στη λίστα δωρεάν παιχνιδιών PC

Σχετικά με τον στρατό της Αμερικής 2: Ειδικές Δυνάμεις - Δωρεάν Παιχνίδι PC

Ο Αμερικανικός Στρατός 2: Ειδικές Δυνάμεις, επίσης γνωστός απλά ως Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού της Αμερικής, είναι ένας τακτικός παίκτης πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες που παράγεται από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών ως εργαλείο πρόσληψης και εκπαίδευσης. Στο παιχνίδι οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός στρατιώτη του Στρατού των ΗΠΑ καθώς αγωνίζονται σε καταστάσεις μάχης όπου η ομαδική εργασία και οι επίσημες τακτικές του Στρατού των ΗΠΑ είναι απαραίτητες για να είναι επιτυχείς στο παιχνίδι. Αυτή η δεύτερη έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2003 υπό τον τίτλο Αμερικανικό Στρατό: Ειδικές Δυνάμεις και ήταν η συνέχεια του πολύ επιτυχημένου στρατού της Αμερικής . Ο τίτλος ήταν στραμμένος προς τα στρατιωτικά τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων προκειμένου να συμβάλει στην αύξηση της στρατολόγησης πιθανών στρατιωτών για πράξεις του πραγματικού κόσμου. Τη στιγμή της απελευθέρωσής της, αυτό θα ήταν κατά κύριο λόγο επιχειρήσεις στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν.

Στον στρατό της Αμερικής 2.0 οι παίκτες θα συμμετάσχουν σε αποστολές ατομικής και ομαδικής εκπαίδευσης με την ελπίδα να ενταχθούν στις τάξεις του Green Beret και σε άλλες ειδικές μονάδες όπως η 82η Airborne Division και 75th Ranger Regiment, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σε πολλούς παίκτες μόλις κέρδισε. Πρόσθετοι διαθέσιμοι ρόλοι περιλαμβάνουν τους ειδικούς των όπλων, τη νοημοσύνη, τον μηχανικό, τις επικοινωνίες και τους μαχητές μάχης. Η απόκτηση αξιών τιμής ανοίγει και νέους διακομιστές και αποστολές. Ο εξοπλισμός και τα όπλα που χρησιμοποιούνται από δυνάμεις του Στρατού των ΗΠΑ, όπως ο Μ4 Carbine, ο αντι-δεξαμενικός πυραύλος AT4, τα πυρομαχικά κατεδάφισης και πολλά άλλα βρίσκονται επίσης στον στρατό της Αμερικής 2.

Ο Αμερικανικός Στρατός 2: Ειδικές Δυνάμεις, μαζί με τα άλλα παιχνίδια της σειράς στρατού της Αμερικής, ήταν εντελώς δωρεάν για λήψη, εγκατάσταση και παίξιμο καθώς χρηματοδοτούνται πλήρως από την κυβέρνηση. Το παιχνίδι είναι χτισμένο χρησιμοποιώντας τη μηχανή παιχνιδιών Unreal και διαθέτει υψηλής ποιότητας γραφικά και κινούμενα σχέδια για το χρόνο που απελευθερώθηκε. Αυτό βοήθησε την επιτυχία της, καθώς τα παιχνίδια λιανικής που κοστίζουν $ 40-50 περιείχαν τα ίδια ή και χαμηλότερης ποιότητας γραφικά. Οι Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού της Αμερικής περιλαμβάνουν λειτουργίες παιχνιδιών μεμονωμένων παικτών και για πολλούς παίκτες με δύο διαφορετικές κατηγορίες στη λειτουργία πολλαπλών φύλων, τον στρατιωτικό στρατό των ΗΠΑ ή την τάξη των ιθαγενών δυνάμεων.

Παρόλο που το παιχνίδι είναι πάνω από 10 ετών, είναι δυνατό να βρεθούν ενεργοί παίκτες, ωστόσο το παιχνίδι μπορεί να βρεθεί μόνο σε ιστότοπους τρίτων σε διαφορετικές εκδόσεις απελευθέρωσης. Ο αμερικανικός στρατός έχει μεταφερθεί από τον κλάδο 2.0 του παιχνιδιού και παρέχει μόνο λήψεις στον στρατό της Αμερικής 3 και την τελευταία έκδοση με τίτλο Armament of America: Proving Grounds. Ο Αμερικανικός Στρατός δημοσίευσε επίσης μια έκδοση του Αμερικανικού Στρατού 2 για τις αρχικές κονσόλες Xbox και PlayStation 2 που ονομάζεται στρατός της Αμερικής: Άνοδος ενός Στρατιώτη .

Στρατός της Αμερικής 2 Λήψη συνδέσμων

→ Κατεβάστε το Free Games.com (v2.0)
→ Σφυρηλασία πηγής (v2.5)