Πώς μπορώ να αλλάξω το κλειδί προϊόντος των Windows;

Αλλάξτε το κλειδί προϊόντος στα Windows (10, 8, 7, Vista και XP

Η αλλαγή του κλειδιού προϊόντος που χρησιμοποιήσατε για την εγκατάσταση των Windows μπορεί να είναι απαραίτητη εάν μάθετε ότι το τρέχον κλειδί προϊόντος είναι ... καλά, παράνομο και έχετε αγοράσει ένα νέο αντίγραφο των Windows για να λύσετε το πρόβλημα.

Ενώ είναι μάλλον λιγότερο συνηθισμένες αυτές τις μέρες, πολλοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν γεννήτριες βασικών προϊόντων ή άλλα παράνομα εργαλεία για να αποκτήσουν κλειδιά προϊόντος που λειτουργούν για την εγκατάσταση των Windows μόνο για να μάθουν αργότερα, όταν προσπαθούν να ενεργοποιήσουν τα Windows, ότι το αρχικό τους σχέδιο δεν πρόκειται επεξεργάζομαι.

Θα μπορούσατε να επανεγκαταστήσετε εντελώς τα Windows χρησιμοποιώντας τον νέο έγκυρο κωδικό κλειδιού σας, αλλά αλλάζοντας το κλειδί προϊόντος χωρίς επανεγκατάσταση είναι πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος μη αυτόματα κάνοντας κάποιες αλλαγές μητρώου ή χρησιμοποιώντας έναν οδηγό διαθέσιμο στον Πίνακα Ελέγχου .

Σημείωση: Τα βήματα που σχετίζονται με την αλλαγή του κλειδιού προϊόντος διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα των Windows που χρησιμοποιείτε. Δείτε την έκδοση των Windows που έχω; αν δεν είστε βέβαιοι.

Πώς να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος στα Windows 10, 8, 7 και Vista

Επειδή ορισμένες εκδόσεις των Windows χρησιμοποιούν ελαφρώς διαφορετικά ονόματα για ορισμένα μενού και παράθυρα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διαφορές που αποκαλούνται στα βήματα αυτά.

  1. Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου .
    1. Στα Windows 10 ή Windows 8 , ο πιο γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με το μενού Power User μέσω της συντόμευσης πληκτρολογίου WIN + X.
    2. Στα Windows 7 ή στα Windows Vista , μεταβείτε στην επιλογή Έναρξη και έπειτα στον Πίνακα Ελέγχου .
  2. Κάντε κλικ ή πιέστε στο σύνδεσμο Σύστημα και ασφάλεια (10/8/7) ή Σύστημα και συντήρηση (Vista).
    1. Σημείωση: Εάν προβάλλετε την προβολή Μικρά εικονίδια ή Μεγάλα εικονίδια (10/8/7) ή Κλασική προβολή (Vista) του Πίνακα Ελέγχου, δεν θα δείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Απλά ανοίξτε το εικονίδιο του συστήματος και προχωρήστε στο Βήμα 4.
  3. Πατήστε ή πατήστε στη σύνδεση Συστήματος .
  4. Στην περιοχή ενεργοποίησης των Windows στο παράθυρο System (10/8/7) ή στην προβολή βασικών πληροφοριών για το παράθυρο του υπολογιστή σας (Vista), θα δείτε την κατάσταση της ενεργοποίησης των Windows και του αναγνωριστικού προϊόντος σας.
    1. Σημείωση: Το αναγνωριστικό προϊόντος δεν είναι το ίδιο με το κλειδί προϊόντος. Για να εμφανίσετε το κλειδί προϊόντος, ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος εύρεσης των κλειδιών προϊόντων Microsoft Windows .
  5. Δίπλα στο αναγνωριστικό προϊόντος, θα πρέπει να δείτε έναν σύνδεσμο Ενεργοποίηση Windows (Windows 10) ή Αλλαγή κλειδιού προϊόντος (8/7 / Vista). Κάντε κλικ ή πιέστε σε αυτόν τον σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αλλαγής του αριθμού-κλειδιού προϊόντος των Windows.
    1. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, απαιτείται ένα επιπλέον βήμα εδώ. Στο παράθυρο Ρυθμίσεις που ανοίγει στη συνέχεια, επιλέξτε Αλλαγή πλήκτρου προϊόντος .
  1. Στα Windows 10 και Windows 8, εισαγάγετε το κλειδί προϊόντος στο παράθυρο Εισαγωγή ενός κλειδιού προϊόντος .
    1. Στα Windows 7 και στα Windows Vista, το κλειδί θα πρέπει να εισαχθεί σε μια οθόνη που ονομάζεται Ενεργοποίηση των Windows .
    2. Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10 ή Windows 8, το κλειδί θα υποβληθεί μόλις εισαχθούν όλοι οι χαρακτήρες. Στα Windows 7 και Vista, πατήστε Επόμενο για να συνεχίσετε.
  2. Περιμένετε μέχρι το μήνυμα ενεργοποίησης των Windows ... μέχρι να ολοκληρωθεί η γραμμή προόδου. Τα Windows επικοινωνούν με τη Microsoft για να βεβαιωθούν ότι το κλειδί προϊόντος είναι έγκυρο και για να επανενεργοποιήσετε τα Windows.
  3. Η ενεργοποίηση ήταν επιτυχής Το μήνυμα θα εμφανιστεί μετά την επικύρωση του κλειδιού προϊόντος και την ενεργοποίηση των Windows.
  4. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Το κλειδί προϊόντος των Windows έχει αλλάξει.
    1. Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο για να κλείσετε αυτό το παράθυρο. Τώρα μπορείτε επίσης να κλείσετε οποιαδήποτε άλλα παράθυρα ανοίξατε στα παραπάνω βήματα.

Πώς να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος των Windows XP

Απαιτείται εντελώς διαφορετική διαδικασία για την αλλαγή του κωδικού κλειδιού προϊόντος των Windows XP, επειδή πρέπει να κάνετε αλλαγές στο μητρώο των Windows. Είναι σημαντικό να προσέχετε πολύ μόνο για τις αλλαγές που περιγράφονται παρακάτω!

Σημαντικό: Συνιστάται ιδιαίτερα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των κλειδιών μητρώου που αλλάζετε σε αυτά τα βήματα ως πρόσθετη προφύλαξη.

Εάν δεν αισθάνεστε άνετα κάνοντας αλλαγές στο μητρώο για να αλλάξετε το κλειδί προϊόντος των Windows XP, χρησιμοποιήστε το δημοφιλές πρόγραμμα εύρεσης κλειδιού προϊόντος που ονομάζεται Winkeyfinder είναι μια άλλη επιλογή. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την μη αυτόματη αλλαγή του κωδικού προϊόντος του Windows XP.

Προτιμώ στιγμιότυπα οθόνης; Δοκιμάστε τον Οδηγό Βήμα προς Βήμα για την Αλλαγή του Κλειδί προϊόντος των Windows XP για εύκολη αναζήτηση!

  1. Ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου μέσω του Start> Run . Από εκεί, πληκτρολογήστε regedit και κάντε κλικ στο OK .
  2. Εντοπίστε το φάκελο HKEY_LOCAL_MACHINE στην περιοχή Ο Υπολογιστής μου και κάντε κλικ στο σύμβολο (+) δίπλα στο όνομα του φακέλου για να αναπτύξετε το φάκελο.
  3. Συνεχίστε να αναπτύξετε φακέλους μέχρι να φτάσετε στο ακόλουθο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ WindowsNT \ Current Version \ WPAEvents
  4. Κάντε κλικ στο φάκελο WPAEvents .
  5. Στα αποτελέσματα που εμφανίζονται στο παράθυρο στα δεξιά, εντοπίστε το OOBETimer .
  6. Κάντε δεξί κλικ στην καταχώρηση OOBETimer και επιλέξτε Τροποποίηση από το μενού που προκύπτει.
  7. Αλλάξτε τουλάχιστον ένα ψηφίο στο πλαίσιο κειμένου Δεδομένα τιμής και κάντε κλικ στο OK . Αυτό θα απενεργοποιήσει τα Windows XP.
    1. Μη διστάσετε να κλείσετε τον Επεξεργαστή Μητρώου σε αυτό το σημείο.
  8. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και στη συνέχεια στην επιλογή Εκτέλεση .
  9. Στο πλαίσιο κειμένου στο παράθυρο Εκτέλεση , πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και κάντε κλικ στο κουμπί OK . % systemroot% \ system32 \ oobe \ msoobe.exe / a
  10. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο " Ας ενεργοποιήσουμε τα Windows ", επιλέξτε " Ναι", θέλω να καλέσω έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για να ενεργοποιήσω τα Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο
  11. Κάντε κλικ στο κουμπί Αλλαγή κλειδιού προϊόντος στο κάτω μέρος του παραθύρου.
    1. Συμβουλή: Μην ανησυχείτε για την πλήρωση οτιδήποτε σε αυτήν την οθόνη. Δεν είναι απαραίτητο.
  1. Πληκτρολογήστε το νέο έγκυρο κλειδί προϊόντος των Windows XP στο πλαίσιο Νέο πλήκτρο: πλαίσιο κειμένου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση .
  2. Τώρα ενεργοποιήστε ξανά τα Windows XP ακολουθώντας τις οδηγίες στο παράθυρο Ενεργοποίηση παραθύρων μέσω του τηλεφώνου , τα οποία πρέπει να βλέπετε τώρα, ή μέσω του διαδικτύου κάνοντας κλικ στο κουμπί Πίσω και ακολουθώντας τις οδηγίες στην οθόνη.
    1. Αν προτιμάτε να αναβάλλετε την ενεργοποίηση των Windows XP μέχρι αργότερα, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Υπενθύμιση αργότερα .
  3. Αφού ενεργοποιήσετε τα Windows XP, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η ενεργοποίηση ήταν επιτυχής επαναλαμβάνοντας τα βήματα 9 και 10 παραπάνω.
    1. Το παράθυρο ενεργοποίησης προϊόντος των Windows που εμφανίζεται θα πρέπει να λέει ότι "τα Windows είναι ήδη ενεργοποιημένα. Κάντε κλικ στο OK για έξοδο".