Αποκτήστε καλύτερη ποιότητα μουσικής στην εφαρμογή Spotify για iPhone

Βελτιώστε την αναπαραγωγή σε απευθείας σύνδεση και εκτός σύνδεσης με απλά τσιμπήματα

Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά την εφαρμογή Spotify στο iPhone σας, τότε γνωρίζετε πόσο χρήσιμο είναι για τη ροή μουσικής εν κινήσει. Είτε είστε συνδρομητής Spotify Premium είτε ακούτε δωρεάν, η εφαρμογή διευκολύνει τη σύνδεση με τη μουσική υπηρεσία του Spotify και τη χρήση των λειτουργιών του. Ωστόσο, ενδέχεται να μην έχετε την καλύτερη εμπειρία ακρόασης μουσικής εξαιτίας των προεπιλεγμένων ρυθμίσεων της εφαρμογής.

Εάν ποτέ δεν έχετε αγγίξει το μενού ρυθμίσεων εφαρμογής Spotify πριν, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αυξήσετε την ποιότητα του ήχου που προβάλλετε. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Spotify εκτός σύνδεσης για να ακούτε μουσική όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet, τότε μπορείτε να βελτιώσετε την ποιότητα ήχου των τραγουδιών που έχετε λάβει.

Πώς να βελτιώσετε την ποιότητα της μουσικής Spotify

Το iPhone σας έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας. Για να επωφεληθείτε από αυτό, πρέπει να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις της εφαρμογής Spotify .

  1. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Spotify για να το ανοίξετε στο iPhone σας.
  2. Επιλέξτε τη βιβλιοθήκη σας στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Αγγίξτε το κουμπί Ρυθμίσεις στο πάνω μέρος της οθόνης.
  4. Επιλέξτε Ποιότητα μουσικής . Εάν δεν είχατε ξαναγίνει σε αυτές τις ρυθμίσεις, η αυτόματη (συνιστώμενη) ποιότητα επιλέγεται από προεπιλογή για τη ροή μουσικής.
  5. Στην ενότητα Ροή, πατήστε Κανονική , Υψηλή ή Εξαιρετική για να αλλάξετε τη ρύθμιση ποιότητας για τη μουσική σας. Το κανονικό ισοδυναμεί με 96 kb / s, Υψηλή έως 160 kb / s και Extreme με 320 kb / s. Μια συνδρομή Spotify Premium απαιτείται για να επιλέξετε Extreme quality.
  6. Στην ενότητα Λήψη, η επιλογή Κανονική (συνιστάται) είναι προεπιλεγμένη. Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση σε High ( Υψηλή) ή Extreme ( Extreme) μόνο εάν έχετε μια συνδρομή Spotify Premium.

Βελτιώστε την συνολική αναπαραγωγή χρησιμοποιώντας το εργαλείο EQ

Ένας άλλος τρόπος βελτίωσης της ποιότητας της μουσικής που παίζεται μέσω της εφαρμογής Spotify είναι να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο ισοσταθμιστή . Επί του παρόντος, το χαρακτηριστικό αυτό έχει πάνω από 20 προεπιλογές που καλύπτουν διαφορετικούς τύπους μουσικών ειδών και διαμορφώσεις συχνοτήτων. Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο το γραφικό EQ για να έχετε τον καλύτερο ήχο για το συγκεκριμένο περιβάλλον ακρόασης.

Επιστρέψτε στην οθόνη Ρυθμίσεις πατώντας την επιλογή Βιβλιοθήκη σας και το γρανάζι ρυθμίσεων .

  1. Στο μενού Ρυθμίσεις , πατήστε την επιλογή Αναπαραγωγή .
  2. Πατήστε Ισοσταθμιστής .
  3. Πατήστε μία από τις προεπιλογές ισοσταθμιστή που υπερβαίνει τα 20. Περιλαμβάνουν Ακουστική, Κλασική, Χορός, Τζαζ, Hip-Hop, Rock και πολλά άλλα.
  4. Για να κάνετε μια προσαρμοσμένη ρύθμιση ισοσταθμιστή, χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας στις τελείες του ισοσταθμιστή γραφικών για να προσαρμόσετε τις ζώνες συχνοτήτων προς τα πάνω ή προς τα κάτω.
  5. Όταν τελειώσετε, πατήστε στο εικονίδιο βέλους πίσω για να επιστρέψετε στο μενού Ρυθμίσεις.

Συμβουλές