Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ελέγχου iOS και Android Remote Home Theatre Control

Πάρτε τον έλεγχο του συστήματος οικιακού σας θεάτρου με το smartphone ή το tablet σας

Τα σημερινά κινητά τηλέφωνα είναι για περισσότερα από απλά τηλεφωνήματα. Έχουν εξελιχθεί σε smartphones που χρησιμοποιούνται για ποικίλες εργασίες. Ένας ενδιαφέρονς τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα smartphone, ή ακόμα και ένα tablet, είναι ως τηλεχειριστήριο για τα εξαρτήματα οικιακού κινηματογράφου και τα συστήματα αυτοματισμού στο σπίτι. Αν είστε χρήστης smartphone ή tablet, ανατρέξτε σε μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές τηλεχειρισμού που μπορούν να διευκολύνουν τη λειτουργία του συστήματος οικιακού κινηματογράφου.

Το σύστημα τηλεχειρισμού Logitech Harmony Elite

Το σύστημα τηλεχειρισμού Logitech Harmony Elite. Εικόνες που παρέχονται από τη Logitech

Έχοντας ένα τραπέζι ή συρτάρι γεμάτο με τηλεχειριστήρια για την τηλεόρασή σας και άλλα εξαρτήματα δεν είναι σίγουρα επιθυμητό. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ακριβό προσαρμοσμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου / οικιακού ελέγχου το οποίο απαιτεί πολλή καλωδίωση εντός του τοίχου, αλλά υπάρχει μια ευκολότερη λύση, το σύστημα τηλεχειρισμού Harmony Elite.

Το Harmony Elite αποτελείται από τα τρία στοιχεία: Ένα φορητό τηλεχειριστήριο Harmony, το Hub Harmony και το Smartphone App. Το Harmony Elite διαθέτει επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και σταθμό φόρτισης. Το σύστημα μπορεί να ελέγξει έως και 15 συμβατές συσκευές (η Βάση Δεδομένων Harmony έχει κωδικούς ελέγχου έως και 270.000, ώστε να καλύπτεστε.

Logitech Harmony Hub

Logitech Harmony Hub. Εικόνα που παρέχεται από τη Logitech

Το Logitech Harmony Hub συνδυάζει το υλικό με iOS και Android Apps που επιτρέπει στο συμβατό σας smartphone να ελέγχει μέχρι και οκτώ εξαρτήματα οικιακού κινηματογράφου. Οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στη Βάση δεδομένων τηλεχειρισμού Harmony, η οποία περιλαμβάνει κωδικούς για πάνω από 270.000 ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και συσκευές οικιακού κινηματογράφου. Περισσότερο "

Alexa

Amazon Alexa Λογότυπο. Εικόνα που παρέχεται από την Amazon

Η εφαρμογή Alexa είναι μια από τις πιο ευέλικτες διαθέσιμες απομακρυσμένες εφαρμογές. Αφού μεταφορτωθεί σε τηλέφωνο iOS ή Android, μπορείτε να το συνδέσετε με τις συσκευές Echo (και μερικά τρίτα μέρη) του Amazon και από εκεί, απλά ενεργοποιήστε οποιαδήποτε από τις δεξιότητες Alexa τρίτων μερών. Χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε το περιεχόμενο και μερικές βασικές λειτουργίες ελέγχου για συμβατούς δέκτες οικιακού κινηματογράφου, πολυκάμερα ήχου, περιβαλλοντικές συσκευές, κλειδαριές και πολλά άλλα - και όλα αυτά εκτός από τις παραδοσιακές δυνατότητες αγορών και πληροφοριών της Alexa.

Μερικά από τα προϊόντα που μπορούν να ενσωματωθούν με την Alexa περιλαμβάνουν τις ασύρματες πλατφόρμες ήχου Denon HEOS και Play-Fi, τα τηλεχειριστήρια Logitech, τα έξυπνα πράγματα της Samsung και πολλά άλλα.

Εάν έχετε μια συσκευή που είναι συμβατή με Alexa, επωφεληθείτε από την εφαρμογή Alexa. Περισσότερο "

Εφαρμογή ελέγχου A / V δικτύου Yamaha Network

Εφαρμογή ελέγχου AV της Yamaha. Εικόνες που παρέχονται από την Yamaha

Εάν διαθέτετε οικιακό δίκτυο Wi-Fi, αυτή η εφαρμογή για iOS και Android επιτρέπει στους χρήστες επιλεγμένων δέκτες οικιακού κινηματογράφου της Yamaha να ελέγχουν βασικές λειτουργίες, όπως επιλογή εισόδου, ένταση, τροφοδοσία ζώνης και ρυθμίσεις για συνδεδεμένες συσκευές Bluetooth. Περισσότερο "

Onkyo Remote Control App

Onkyo Remote Control App. Εικόνες που παρέχονται από τον Onkyo

Οι ιδιοκτήτες του Onkyo 2009 και αργότερα, οι δέκτες οικιακού κινηματογράφου δικτύου μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή τηλεχειριστηρίου Onkyo για να αποκτήσουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, όπως ένταση ήχου, επιλογή εισόδου, συντονισμός ραδιοφώνου, πλοήγηση ραδιοφώνου μέσω Internet και υπηρεσίες συνεχούς ροής, , ή iPad. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για τους ιδιοκτήτες του Onkyo. Περισσότερο "

OPPO Συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray Media Control App

OPPO Remote. Λογότυπο που παρέχεται από την Oppo Digital

Εάν διαθέτετε συσκευή αναπαραγωγής OPPO Blu-ray Disc (Μοντέλα BDP-93, 95, 103 / 103D, 105 / 105D, 203/205 ή νεώτερα), η OPPO προσφέρει τώρα εφαρμογές τηλεχειριστηρίου που μπορούν να φορτωθούν για συσκευές iPad, iPhone και Android. Επίσης, η έκδοση iPad περιλαμβάνει επίσης την ικανότητα πλοήγησης σε αρχεία πολυμέσων και εξώφυλλα, καθώς και τον έλεγχο πολλών παικτών. Περισσότερο "

Απομακρυσμένη προβολή τηλεόρασης Sony TV

Λογότυπο απομακρυσμένης εφαρμογής τηλεόρασης Sony TV. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony

Η εφαρμογή απομακρυσμένης προβολής μέσων τηλεόρασης της Sony για συσκευές iOS και Android παρέχει έλεγχο πολλών δέκτες οικιακού κινηματογράφου της Sony, Blu-ray Disc players και τηλεοράσεις. Επιπλέον, ακόμη και όταν δεν είστε στο σπίτι, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν online οδηγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, ώστε να μπορείτε να βιάσετε το σπίτι και να πιάσετε αυτές τις αγαπημένες εκπομπές! Επίσης, περιλαμβάνεται μια δυνατότητα αναζήτησης για την εύρεση τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών ευκολότερη. Περισσότερο "

Control4 App

Control4 App. Εικόνα που παρέχεται από το Control4

Εδώ υπάρχει μια εφαρμογή που επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει συσκευές που έχουν ενσωματωθεί σε ένα σύστημα αυτοματισμού οικιακού ελέγχου Control4. Ανάλογα με αυτό που αποτελεί μέρος του συστήματος, αυτή η εφαρμογή μπορεί να ελέγχει εξαρτήματα ήχου και εικόνας, καθώς και φωτισμό, θέρμανση και κλιματισμό.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, iPod Touch, συσκευές Android και ακόμη και υπολογιστές και Mac. Περισσότερο "

iControlAV5 από την Pioneer Electronics

Ηλεκτρονική Pioneer - IControlAV5. Εικόνες που παρέχονται από την Pioneer Electronics

Αυτή η εφαρμογή τηλεχειριστηρίου επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα επιλεγμένα εξαρτήματα οικιακού κινηματογράφου της Pioneer. Αυτή η εφαρμογή δεν παρέχει βασικό έλεγχο, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε όλες τις παραμέτρους του ήχου και του βίντεο, συμπεριλαμβανομένων ρυθμίσεων ηχείων, λειτουργιών ακρόασης surround ήχου και αναβάθμισης βίντεο. Επίσης, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "push player", το iControlAV5 ελέγχει επίσης τις λειτουργίες ροής του AirPlay, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε συλλογή άλμπουμ και σημειώσεις τακτικών γραμμών. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες κατάστασης εισόδου και ακρόασης. Περισσότερο "

Crestron Mobile Pro

Crestron Mobile Pro. Εικόνα παρέχεται από την Crestron

Εδώ υπάρχει μια εφαρμογή για συμβατές συσκευές iPhone, iPad και Android που επιτρέπουν στο χρήστη να ελέγχει συσκευές που έχουν ενσωματωθεί σε ένα σύστημα ελέγχου Crestron home theater ή οικιακού περιβάλλοντος. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να ελέγχει εξαρτήματα ήχου και εικόνας, καθώς και φωτισμό, θέρμανση, κλιματισμό και ασφάλεια. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.